!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (973/1071) > >>

kantetom:
Εντάξει σκεφτείτε ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Εδώ (Δανία) ανεβήκαν οι φόροι και έχουν από 59k έως 72k € με τα 1.5 να έχουν 7k διάφορα από το 2.0.
Τα μεταχειρισμένα 1.5 του 15-17 ξεκινάνε από 30 οπότε το 27 για καινούργιο αμάξι μου ακούγεται ευκαιρία.  :D

ισοτιμία 1 € =7,45 dkk

https://dk.cdn.mazda.media/52b3a98d68f04b09af89b93257efa899/c437729e7bcd48e18ea5c6fb8f6a23d6.pdf?48d236&fbclid=IwAR2yqRbSFYHqyD9CuP4YWoXtxzRVYFRLjZdzI76_JK6Y-5B8vrydQe8nNIk

jSkyline:

--- Quote from: dimsabas on April 27, 2020, 04:57:45 PM ---Καταλαβαίνεις ότι πήγε αλλού το μυαλό μας...

--- End quote ---
Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!  Κυριολεκτικά ... Γιατι τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα σιχαμένα BMW καίγονται!

Ας μας πιάσει κάποιος 5-6 RF απο αυτά της Δανίας! Τσάμπα πράμα είναι! Άλλωστε οτι πληρώσεις παίρνεις δε λένε!? Είμαι σίγουρος πως είναι απο τα καλά εκεί στο εξωτερικό!  :girlie:

Άσχετο μιας και είμαστε στο Μπλα Μπλά! Σήμερα εθεάθη κόκκινο ND να διασχίζει το κέντρο της Ν.Ιωνίας! Στο ίδιο σημείο πριν 15 μέρες είχα δει και τον @matman ! Τι έγινε ρε NDαδες απο εκεί περνάτε όλοι!?

matman:

--- Quote from: jSkyline on April 27, 2020, 11:59:32 PM ---
--- Quote from: dimsabas on April 27, 2020, 04:57:45 PM ---Καταλαβαίνεις ότι πήγε αλλού το μυαλό μας...

--- End quote ---
Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!  Κυριολεκτικά ... Γιατι τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα σιχαμένα BMW καίγονται!

Ας μας πιάσει κάποιος 5-6 RF απο αυτά της Δανίας! Τσάμπα πράμα είναι! Άλλωστε οτι πληρώσεις παίρνεις δε λένε!? Είμαι σίγουρος πως είναι απο τα καλά εκεί στο εξωτερικό!  :girlie:

Άσχετο μιας και είμαστε στο Μπλα Μπλά! Σήμερα εθεάθη κόκκινο ND να διασχίζει το κέντρο της Ν.Ιωνίας! Στο ίδιο σημείο πριν 15 μέρες είχα δει και τον @matman ! Τι έγινε ρε NDαδες απο εκεί περνάτε όλοι!?

--- End quote ---
Εγώ γυρνάω από δουλειά από εκεινα τα λημέρια Το Rf το κόκκινο είναι το δημοσιογράφικο που τριγυρίζει εκεί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

steve:
Μια που γίνεται κουβέντα σε παρουσίαση, τα πίσω φανάρια του ncfl μπαίνουν plug n play σε nc; χωρις πχ κενά κτλ?

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

philosopher:

--- Quote from: steve on April 28, 2020, 09:42:36 PM ---Μια που γίνεται κουβέντα σε παρουσίαση, τα πίσω φανάρια του ncfl μπαίνουν plug n play σε nc; χωρις πχ κενά κτλ?

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Όχι.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version