!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (971/1071) > >>

dim-mx5:

--- Quote from: steve on April 26, 2020, 01:53:20 PM ---και από τα 27κ πάει στα 34κ η επόμενη έκδοση??

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Ναι 7200 διαφορα.Μονο απο το τελος ταξινομησης προκυπτει αυξημενη τιμη 3000.
https://prnt.sc/s5znjp

dim-mx5:

--- Quote from: dim-mx5 on April 27, 2020, 12:38:18 AM ---
--- Quote from: jSkyline on April 26, 2020, 02:11:06 PM ---Η διαφορά είναι 2Κ στην πραγματικότητα, γιατί στο RF δεν υπάρχει η βασική έκδοση. Αν συγκρίνουμε ίδιες έκδοσης η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Ναι οσο λες ειναι καπου στα 2κ αν συγκρινουμε τιμες της Autoone για την ιδια εκδοση με τα ιδια εξτρα σε σοφτ τοπ και σε rf.
34.700 το ενα 36700 το αλλο.
Απλα σε συγκριση βασικου σοφτ τοπ του μοναδικου διαθεσιμου rf πληρωνεις παραπανω 4200 για φπα+τελος και αλλα 5000 για τις διαφορες σε εξτρα
(οροφη δερματα + καποιες λεπτομερειες σχεδον ασημαντες για τους περισσοτερους, οπως νικελ αεραγωγους αντι για Piano black, χρωμα σε ζαντες, νικελ δαχτυλιδια κλιματιστικου και συστημα ειδοποιησης αλλαγης λωριδας).
Ουσιαστικα δηλαδη αν θες rf δινεις επιπλεον 9200€ και παιρνεις δερματινα καθισματα και οροφη.Γιαυτο ειπα οτι κατα τη αποψη μου συμφερει μονο το βασικο σοφτ τοπ.Λογω διαθεσιμων εκδοσεων της Autoone και λογω αυξημενου τελους ταξινομησης+φπα.

--- End quote ---

jSkyline:
Ακριβό? Είχες αγοράσει καινούργιο το ΜΧ σου? Αν το είχες αγοράσει θα καταλάβαινες ότι η αύξηση των τιμών είναι απολύτως λογική στο 1.5. Το 2002 ένα NBFL high έκανε σχεδόν 27.000 οπότε είναι στα ίδια με τη βασική έκδοση του ND. Το 2λιτρο όντως ξεφεύγει, ειδικά το RF.

philosopher:

--- Quote from: jSkyline on April 27, 2020, 08:42:18 AM ---Ακριβό? Είχες αγοράσει καινούργιο το ΜΧ σου? Αν το είχες αγοράσει θα καταλάβαινες ότι η αύξηση των τιμών είναι απολύτως λογική στο 1.5. Το 2002 ένα NBFL high έκανε σχεδόν 27.000 οπότε είναι στα ίδια με τη βασική έκδοση του ND. Το 2λιτρο όντως ξεφεύγει, ειδικά το RF.

--- End quote ---

Όπως ξέφευγε και το NC RC sport Γιάννη.
Γενικώς είναι λίγο υπερτιμολογημένο το ακριβότερο μοντέλο ΜΧ-5 που βγάζει η Mazda και μπαίνει σε άλλα νερά που πιστεύω ότι το κοινό (που θα το προτιμήσει αντί για τον ανταγωνισμό) είναι ελάχιστο και τρομερά πολύ συνειδητοποιημένο.

jSkyline:
Χοντρικά αυτό που βλέπω είναι το ND είναι απο 5 μέχρι 7Κ ακριβότερο απο τα μοντέλα που αντικαθιστά, ο εξοπλισμός είναι σαφώς ανώτερος και ο παράγοντας φορολογία έχει παίξει σημαντικό ρόλο. ΟΚ ναι στην Ελλάδα είχαμε οικονομική κρίση και φαίνεται παράλογη η οποιαδήποτε αύξηση, αλλά αν σκεφτείς οτι πριν 20 χρόνια έδινες τα ιδια λεφτά για αμαξι που ναι μεν είχε δερμάτινα θερμαινόμενα, αλλα ΔΕΝ ειχε ούτε ένα Γ@μΗμ€ν0 λαμπακι βενζίνης και είχε και λιγότερα άλογα, μια χαρά μου φαίνεται η τιμή... Ασχετα που πλέον δεν μπορούμε να το πάρουμε...

Στα θετικά του κοιτώντας τις τιμές του εξωτερικού, το ΜΧ σε μτχ δείχνει να κρατάει τιμή. Προφανώς το ίδιο θα συμβεί με τα ΝD και στην Ελλάδα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version