!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
harisport:
Το ανάποδο έπρεπε να γίνει. Εγώ έχω ξεχάσει φως καμπίνας όλο το βράδυ αναμμένο 2-3 φορές σε άλλο αμάξι και επειδή ήταν led, το πρωί πήρε μπρος αμέσως. Στο πορτμπαγκάζ έχω κάνει τη γνωστή πατέντα που πήρα ρεύμα από το + - που μπαίνει η λάμπα με καλώδια και τα έφερα στο 'ταβάνι' του πορτμπαγκάζ όπου συνέδεσα μια λευκή λεντοταινια. Δεν είναι καγκουρια, έχει αρκετά παραπάνω φως και κυρίως σε όλο το πορτμπαγκάζ, όχι μόνο στη γωνία, όπως είναι από το εργοστάσιο. Επίσης δεν φαίνεται τίποτα.
topetwrx:
Προφανώς και έπρεπε να ισχύει το αντίθετο όπως λέτε, αλλά.... Δεν ξέρω αν ήταν κακή η ποιότητα των συγκεκριμένων led, αλλά ψάχνοντας ο φίλος ηλεκτρολόγος να βρει την κατανάλωση με ρώτησε αν έχει το αυτοκίνητο πουθενά λάμπες τέτοιες. Ήξερα μόνο για την πλαφονιέρα. Μόλις του το είπα μου λέει 'Αυτό είναι!!'. Μετά ψάξαμε να δούμε και που αλλού είχε και είχε στον χώρο αποσκευών και στην πίσω πινακίδα. Πήραν πόδι και αμέσως η κατανάλωση έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα! Με άλλους που το κουβεντιάζω δεν μπορούν να το εξηγήσουν , όπως και εγώ, αλλά συνέβη!
Dimitris n:
--- Quote from: topetwrx on December 09, 2019, 01:53:33 PM ---Προφανώς και έπρεπε να ισχύει το αντίθετο όπως λέτε, αλλά.... Δεν ξέρω αν ήταν κακή η ποιότητα των συγκεκριμένων led, αλλά ψάχνοντας ο φίλος ηλεκτρολόγος να βρει την κατανάλωση με ρώτησε αν έχει το αυτοκίνητο πουθενά λάμπες τέτοιες. Ήξερα μόνο για την πλαφονιέρα. Μόλις του το είπα μου λέει 'Αυτό είναι!!'. Μετά ψάξαμε να δούμε και που αλλού είχε και είχε στον χώρο αποσκευών και στην πίσω πινακίδα. Πήραν πόδι και αμέσως η κατανάλωση έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα! Με άλλους που το κουβεντιάζω δεν μπορούν να το εξηγήσουν , όπως και εγώ, αλλά συνέβη!
--- End quote ---
Για να αλλάξεις την λάμπα πλαφονιερας αφαιρεσες ολο το πλαστικό πλαίσιο του παρμπριζ? Η μονο το διάφανο τζαμι της πλαφονιερας?
και πορτ μπακαζ αφαιρεσες την επένδυση?
steve:
--- Quote from: Dimitris n on December 09, 2019, 06:14:19 PM ---
--- Quote from: topetwrx on December 09, 2019, 01:53:33 PM ---Προφανώς και έπρεπε να ισχύει το αντίθετο όπως λέτε, αλλά.... Δεν ξέρω αν ήταν κακή η ποιότητα των συγκεκριμένων led, αλλά ψάχνοντας ο φίλος ηλεκτρολόγος να βρει την κατανάλωση με ρώτησε αν έχει το αυτοκίνητο πουθενά λάμπες τέτοιες. Ήξερα μόνο για την πλαφονιέρα. Μόλις του το είπα μου λέει 'Αυτό είναι!!'. Μετά ψάξαμε να δούμε και που αλλού είχε και είχε στον χώρο αποσκευών και στην πίσω πινακίδα. Πήραν πόδι και αμέσως η κατανάλωση έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα! Με άλλους που το κουβεντιάζω δεν μπορούν να το εξηγήσουν , όπως και εγώ, αλλά συνέβη!
--- End quote ---
Για να αλλάξεις την λάμπα πλαφονιερας αφαιρεσες ολο το πλαστικό πλαίσιο του παρμπριζ? Η μονο το διάφανο τζαμι της πλαφονιερας?
--- End quote ---
μόνο το τζάμι Δημητρη, είναι λίγο μανούρα αλλά οκ. εγώ έχω led και δεν έχω πρόβλημα,άλλωστε δουλεύουν λίγα δευτερόλεπτα...
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimitris n:
--- Quote from: steve on December 09, 2019, 07:03:40 PM ---
--- Quote from: Dimitris n on December 09, 2019, 06:14:19 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
μόνο το τζάμι Δημητρη, είναι λίγο μανούρα αλλά οκ. εγώ έχω led και δεν έχω πρόβλημα,άλλωστε δουλεύουν λίγα δευτερόλεπτα...
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Τέλεια
Μήπως θυμάσαι και τον τύπο λάμπας που παίρνει ?
Η ανοίγω την παίρνω και παω αγοράζω αντίστοιχη
(Παρασκευή ελπίζω να έρθεις 😉)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version