!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (926/1071) > >>

spoumi:
Θελει και τα πλαινα πλαστικά του στερεοφωνικού..
Γενικά είναι πολλά τα διαφορετικά κομμάτια στην κονσόλα μεταξύ nc1 και nc2.
Πιο φθηνό θα του έρθει να πάρει από τον IL την κονσόλα ή να φτιάξει δικιά του.

Jake:
Επίσης και η βάση που συγκρατεί τη φούσκα του χειρόφρενου είναι διαφορετική από αυτήν της κονσόλας του NC1.

Dimitris n:
Οι λάμπες καμπίνας και πορτ μπακαζ για ΝC,
 ξέρετε τον τύπο τους για να αντικατάσταθουν με φωτεινοτερες led?

topetwrx:

--- Quote from: Dimitris n on December 08, 2019, 06:13:19 PM ---Οι λάμπες καμπίνας και πορτ μπακαζ για ΝC,

--- End quote ---
Εγώ τις έχω πάρει στραβά, γιατί το αυτοκίνητο το πήρα έτσι και έπεφτε η μπαταρία. Η αιτία; Οι λάμπες led που είχε σε αυτά τα σημεία, όπως και στον φωτισμό πινακίδας. Ίσως να ήταν η ποιότητα, πήραν πόδι και δεν βάζω τίποτε άλλο πέρα από το εργοστασιακό!

Κολλητός με BRZ έβαλε και εκείνος και τις έβγαλε για τον ίδιο λόγο!

Αν θα βάλεις, μέτρησε τουλάχιστον την κατανάλωση πριν και μετά για να ξέρεις τι σου γίνεται. ;)

Dimitris n:

--- Quote from: topetwrx on December 09, 2019, 07:54:50 AM ---
--- Quote from: Dimitris n on December 08, 2019, 06:13:19 PM ---Οι λάμπες καμπίνας και πορτ μπακαζ για ΝC,

--- End quote ---
Εγώ τις έχω πάρει στραβά, γιατί το αυτοκίνητο το πήρα έτσι και έπεφτε η μπαταρία. Η αιτία; Οι λάμπες led που είχε σε αυτά τα σημεία, όπως και στον φωτισμό πινακίδας. Ίσως να ήταν η ποιότητα, πήραν πόδι και δεν βάζω τίποτε άλλο πέρα από το εργοστασιακό!

Κολλητός με BRZ έβαλε και εκείνος και τις έβγαλε για τον ίδιο λόγο!

Αν θα βάλεις, μέτρησε τουλάχιστον την κατανάλωση πριν και μετά για να ξέρεις τι σου γίνεται. ;)

--- End quote ---

Μάλιστα ενδιαφέρον
Οι led υποτίθεται πως καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια
Θα το ψάξω περαιτέρω 👍

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version