!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
steve:
--- Quote from: Dimitris n on December 09, 2019, 07:09:06 PM ---
--- Quote from: steve on December 09, 2019, 07:03:40 PM ---
--- Quote from: Dimitris n on December 09, 2019, 06:14:19 PM ---
--- Quote from: topetwrx on December 09, 2019, 01:53:33 PM ---Προφανώς και έπρεπε να ισχύει το αντίθετο όπως λέτε, αλλά.... Δεν ξέρω αν ήταν κακή η ποιότητα των συγκεκριμένων led, αλλά ψάχνοντας ο φίλος ηλεκτρολόγος να βρει την κατανάλωση με ρώτησε αν έχει το αυτοκίνητο πουθενά λάμπες τέτοιες. Ήξερα μόνο για την πλαφονιέρα. Μόλις του το είπα μου λέει 'Αυτό είναι!!'. Μετά ψάξαμε να δούμε και που αλλού είχε και είχε στον χώρο αποσκευών και στην πίσω πινακίδα. Πήραν πόδι και αμέσως η κατανάλωση έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα! Με άλλους που το κουβεντιάζω δεν μπορούν να το εξηγήσουν , όπως και εγώ, αλλά συνέβη!
--- End quote ---
Για να αλλάξεις την λάμπα πλαφονιερας αφαιρεσες ολο το πλαστικό πλαίσιο του παρμπριζ? Η μονο το διάφανο τζαμι της πλαφονιερας?
και πορτ μπακαζ αφαιρεσες την επένδυση?
--- End quote ---
μόνο το τζάμι Δημητρη, είναι λίγο μανούρα αλλά οκ. εγώ έχω led και δεν έχω πρόβλημα,άλλωστε δουλεύουν λίγα δευτερόλεπτα...
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Τέλεια
Μήπως θυμάσαι και τον τύπο λάμπας που παίρνει ?
Η ανοίγω την παίρνω και παω αγοράζω αντίστοιχη
(Παρασκευή ελπίζω να έρθεις )
--- End quote ---
εγώ την πήρα και πήγα σε ένα μαγαζί... Παρασκευή θα ερχόμουν σίγουρα, αλλά έχω υποσχεθεί στη γυναίκα μου να πάμε στο πάρτυ του Εν Λευκώ... θα προσπαθήσω...
Dimitris n:
--- Quote from: steve on December 09, 2019, 07:10:54 PM ---
--- Quote from: Dimitris n on December 09, 2019, 07:09:06 PM ---
--- Quote from: Dimitris n on December 09, 2019, 06:14:19 PM ---
--- Quote from: topetwrx on December 09, 2019, 01:53:33 PM ---Προφανώς και έπρεπε να ισχύει το αντίθετο όπως λέτε, αλλά.... Δεν ξέρω αν ήταν κακή η ποιότητα των συγκεκριμένων led, αλλά ψάχνοντας ο φίλος ηλεκτρολόγος να βρει την κατανάλωση με ρώτησε αν έχει το αυτοκίνητο πουθενά λάμπες τέτοιες. Ήξερα μόνο για την πλαφονιέρα. Μόλις του το είπα μου λέει 'Αυτό είναι!!'. Μετά ψάξαμε να δούμε και που αλλού είχε και είχε στον χώρο αποσκευών και στην πίσω πινακίδα. Πήραν πόδι και αμέσως η κατανάλωση έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα! Με άλλους που το κουβεντιάζω δεν μπορούν να το εξηγήσουν , όπως και εγώ, αλλά συνέβη!
--- End quote ---
Για να αλλάξεις την λάμπα πλαφονιερας αφαιρεσες ολο το πλαστικό πλαίσιο του παρμπριζ? Η μονο το διάφανο τζαμι της πλαφονιερας?
και πορτ μπακαζ αφαιρεσες την επένδυση?
--- End quote ---
μόνο το τζάμι Δημητρη, είναι λίγο μανούρα αλλά οκ. εγώ έχω led και δεν έχω πρόβλημα,άλλωστε δουλεύουν λίγα δευτερόλεπτα...
--- End quote ---
Τέλεια
Μήπως θυμάσαι και τον τύπο λάμπας που παίρνει ?
Η ανοίγω την παίρνω και παω αγοράζω αντίστοιχη
(Παρασκευή ελπίζω να έρθεις )
--- End quote ---
εγώ την πήρα και πήγα σε ένα μαγαζί... Παρασκευή θα ερχόμουν σίγουρα, αλλά έχω υποσχεθεί στη γυναίκα μου να πάμε στο πάρτυ του Εν Λευκώ... θα προσπαθήσω...
--- End quote ---
😁
Οκ άλλη φορά
topetwrx:
--- End quote ---
[/quote]
Παιδιά δεν μιλώ για κατανάλωση με αναμμένο φως πλαφονιέρας ή χώρου αποσκευών, αλλά μιλώ για κατανάλωση με σβηστές τις λάμπες! Κακώς δεν το διευκρίνισα! Αποτέλεσμα σε 3 μέρες να πέφτει η μπαταρία.
Κατά τα άλλα τα τζαμάκια βγαίνουν εύκολα, απλά βάλε ένα πανάκι για να μη τα κάνεις κανένα σημάδι. Δες στο YOUTUBE για να είσαι σίγουρος.
panos2171:
Είχα πάρει κι εγώ κάτι κινέζικες led για την πινακίδα. Στο ΜΧ5 όλα οκ και μάλιστα τις έχω από πέρυσι αλλά όταν πήγα να τις βάλω στο 308 ακόμα και με σβηστό αυτοκίνητο άναβαν αλλά σε πάρα πολύ χαμηλή ένταση.
gleft:
--- Quote from: panos2171 on December 10, 2019, 10:17:19 PM ---Είχα πάρει κι εγώ κάτι κινέζικες led για την πινακίδα. Στο ΜΧ5 όλα οκ και μάλιστα τις έχω από πέρυσι αλλά όταν πήγα να τις βάλω στο 308 ακόμα και με σβηστό αυτοκίνητο άναβαν αλλά σε πάρα πολύ χαμηλή ένταση.
--- End quote ---
μηπως αναβαν γιατι δεν υπηρχε η αντισταση για το can, και η μικρη αυτη πτωση τασης πανω στο led ηταν αρκετη για να το αναψει λιγο;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version