!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
panos2171:
--- Quote from: Nettos on August 30, 2019, 03:35:25 PM ---Για να πας σε καλό s2000 (ο διακαής πόθος των περισσότερων εδώ,
--- End quote ---
Ανέκαθεν τα cabrio ήταν διακαής πόθος πόσο μάλλον ένα S2000. Όταν πήρα το ΜΧ5 να πω την αλήθεια μου έφυγε η κάψα του S2000, σκεπτόμενος ότι απλά θα είναι πιο γρήγορο. Ακόμα και τώρα αν μπορούσα να πάρω ένα S2000 δε θα το παιρνα, ίσως να πήγαινα σε ένα NC καθαρά και μόνο για το θέμα ασφάλειας.
Διακαής πόθος από την άλλη παραμένει ένα Lancer EVO (ΙΧ για την ακρίβεια), άλλη χάρη ένα ομολογκέ αγωνιστικό.
Αν μου λέγανε με τι άλλο θα ήθελα να αντικαταστήσω το ΜΧ5 η απάντηση θα ήταν από boxter και πάνω.
steliosmk1:
--- Quote from: panos2171 on August 31, 2019, 03:14:06 PM ---
--- Quote from: Nettos on August 30, 2019, 03:35:25 PM ---Για να πας σε καλό s2000 (ο διακαής πόθος των περισσότερων εδώ,
--- End quote ---
Ανέκαθεν τα cabrio ήταν διακαής πόθος πόσο μάλλον ένα S2000. Όταν πήρα το ΜΧ5 να πω την αλήθεια μου έφυγε η κάψα του S2000, σκεπτόμενος ότι απλά θα είναι πιο γρήγορο. Ακόμα και τώρα αν μπορούσα να πάρω ένα S2000 δε θα το παιρνα, ίσως να πήγαινα σε ένα NC καθαρά και μόνο για το θέμα ασφάλειας.
Διακαής πόθος από την άλλη παραμένει ένα Lancer EVO (ΙΧ για την ακρίβεια), άλλη χάρη ένα ομολογκέ αγωνιστικό.
Αν μου λέγανε με τι άλλο θα ήθελα να αντικαταστήσω το ΜΧ5 η απάντηση θα ήταν από boxter και πάνω.
--- End quote ---
Επειδή είχα s2k ap2 θα σου πω ότι ανάμεσα σε αυτό και το nc που έχω τώρα προτιμώ το nc,αν και απ' ότι έχω καταλάβει θέλω ένα πισωκίνητο τούρμπο
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gleft:
--- Quote from: panos2171 on August 31, 2019, 03:14:06 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
boxster ειναι αλλη φαση, ειδικα το τελευταιο 718 spyder ειναι απιστευτο. αλλα απ οτι διαβαζω δεν ειναι τοσο καλυτερο που να δικαιολογει τη διαφορα τιμης. αν ειχα δευτερο αυτοκινητο και γκαραζ, θα επαιρνα ανετα στη θεση του ΜΧ5 ενα caterham
SteliosR:
Μπορει παρακαλω καποιος να μου θυμισει πως ανεβαζουμε φωτο?
Skyggedans:
Από οποιαδήποτε ιστοσελίδα free file/img share, την κάνεις upload εκεί και με copy-paste εδώ το link που σου δίνει το κάθε site για share σε forums
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version