!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
jSkyline:
--- Quote from: gleft on August 31, 2019, 07:24:39 PM ---
--- Quote from: panos2171 on August 31, 2019, 03:14:06 PM ---
--- Quote from: Nettos on August 30, 2019, 03:35:25 PM ---Για να πας σε καλό s2000 (ο διακαής πόθος των περισσότερων εδώ,
--- End quote ---
Ανέκαθεν τα cabrio ήταν διακαής πόθος πόσο μάλλον ένα S2000. Όταν πήρα το ΜΧ5 να πω την αλήθεια μου έφυγε η κάψα του S2000, σκεπτόμενος ότι απλά θα είναι πιο γρήγορο. Ακόμα και τώρα αν μπορούσα να πάρω ένα S2000 δε θα το παιρνα, ίσως να πήγαινα σε ένα NC καθαρά και μόνο για το θέμα ασφάλειας.
Διακαής πόθος από την άλλη παραμένει ένα Lancer EVO (ΙΧ για την ακρίβεια), άλλη χάρη ένα ομολογκέ αγωνιστικό.
Αν μου λέγανε με τι άλλο θα ήθελα να αντικαταστήσω το ΜΧ5 η απάντηση θα ήταν από boxter και πάνω.
--- End quote ---
boxster ειναι αλλη φαση, ειδικα το τελευταιο 718 spyder ειναι απιστευτο. αλλα απ οτι διαβαζω δεν ειναι τοσο καλυτερο που να δικαιολογει τη διαφορα τιμης. αν ειχα δευτερο αυτοκινητο και γκαραζ, θα επαιρνα ανετα στη θεση του ΜΧ5 ενα caterham
--- End quote ---
Το 718 παίζει να είναι απο τα καλύτερα αμάξια που έχω οδηγήσει και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάνε όλοι για αυτό!
Trelos7:
Καλησπέρα,
Ψάχνω πίσω μουαγιέ και δεν βρίσκω OEM(προφανώς δεν θέλω μεταχειρισμένο). Το ερώτημα είναι, πάω σε ένα NTY που βρήκα ή να αποφύγω μουαγιέ aftermarket (μισή τιμή απο το ΟΕΜ) ?
Υπομονή μπορώ να κάνω μιας και το αμάξι κινείται κανονικά και ούτως ή άλλως δεν το χρησιμοποιώ παρα 1-2 μέρες τη βδομάδα. Θεωρητικά ο mx5parts θα έχει τον Σεπτέμβρη αλλά δεν τους πιστέυω, τα delivery dates που δίνουν αν τους στείλεις mail ποτέ δεν ισχύουν.
Trelos7:
Ξέρουμε ποια εταιρία κατασκευάζει τα OEM μουαγιέ μήπως το ψάξω έτσι;
iliasfyntanidis:
--- Quote from: Trelos7 on September 06, 2019, 01:30:04 PM ---Ξέρουμε ποια εταιρία κατασκευάζει τα OEM μουαγιέ μήπως το ψάξω έτσι;
--- End quote ---
Εγώ είχα πάρει από εδώ https://www.xo.gr/profile/profile-907473747/el/ της SKF
Το εργοστασιακής τοποθέτησης νομίζω είναι Koyo,αν κρίνω από τα ρουλεμάν του διαφορικού.
Trelos7:
Ηλία ευχαριστώ πολύ.
Διάβασα καλά σχόλια για τα SFK οπότε μάλλον προς τα εκεί κλίνω, θα πάρω τηλέφωνο Δευτέρα να τα παραγγείλω. Μια άλλη ερώτηση:
Υπάρχει λόγος να αλλάξω και το άλλο hub πίσω που δεν έχει θέμα επειδή είναι OEM?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version