!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Liakos:
Ισχυει... :'(
Skyggedans:
--- Quote from: Liakos on August 18, 2019, 03:45:09 PM ---Ισχυει... :'(
--- End quote ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on August 18, 2019, 12:59:54 AM ---
--- Quote from: georgep800 on August 18, 2019, 12:53:02 AM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on August 18, 2019, 12:19:32 AM ---Πώς πέρασαν έτσι οι γ@μημένες οι μέρες;
--- End quote ---
Σα νερό έφυγαν πάλι...
--- End quote ---
Μπα... Σαν νερό θα ήταν καλά. Σαν κρύα μπύρα.
--- End quote ---
@Liakos
Μη χάσεις κάνα promotion εσύ :P
Domo:
Καλησπερα παιδες...Εχω βαλει ζαντες με μηδενικο οφσετ και φοραω εργοστασιακη αναρτηση (την οποια δεν θελω να αλλαξω,ουτε να χαμηλωσω).Παίζει να βαλω καποια διακριτικα fender flares ετσι ωστε να καλυψουν οπτικα το κενο και να γεμισει λιγο στο ματι?Γιατι ειναι σαν κατσικι τωρα το αμαξι...Μιλαω για mk2,5...Αν εχει κανεις καποια προταση,ευπροσδεκτη...Ευχαριστω
Liakos:
--- Quote from: Domo on August 29, 2019, 01:07:21 AM ---Καλησπερα παιδες...Εχω βαλει ζαντες με μηδενικο οφσετ και φοραω εργοστασιακη αναρτηση (την οποια δεν θελω να αλλαξω,ουτε να χαμηλωσω).Παίζει να βαλω καποια διακριτικα fender flares ετσι ωστε να καλυψουν οπτικα το κενο και να γεμισει λιγο στο ματι?Γιατι ειναι σαν κατσικι τωρα το αμαξι...Μιλαω για mk2,5...Αν εχει κανεις καποια προταση,ευπροσδεκτη...Ευχαριστω
--- End quote ---
Δεν έχει νόημα. Τα flares δε τοποθετούνται γι'αυτό το σκοπό. Αν θες να φύγει το κενό στο θόλο πρέπει να χαμηλώσεις.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nettos:
Με αφορμή το άλλο τοπικό, σκέφτομαι ότι εάν ψάχνεις ένα διασκεδαστικό πισωκίνητο δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμη και εαν αυξήσεις το budget. Για να πας σε καλό s2000 (ο διακαής πόθος των περισσότερων εδώ, συμπεριλαμβανομένου εμού ;)) δεν ξέρω πλέον πόσα πρέπει να δώσεις, συν το ότι πιστεύω πως έχει και πιο ακριβά αναλώσιμα - προβλήματα. Σε BMW θες κυβικά, δε νομίζω οτι επαρκούν τα 2000, συν του ότι και εδώ πας σε άλλη κατηγορία εξόδων. Μετά απομένει το opel gt το οποιο νομίζω στοχεύει αλλού και δεν θα είναι τόσο οδηγοκεντρικό. Porsche, Lotus, 350Z παίζουν σε άλλο επίπεδο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version