!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Reverant:
--- Quote from: Liakos on May 03, 2017, 12:29:58 AM ---
--- Quote from: Reverant on May 02, 2017, 02:23:09 PM ---Όσο πιο πολύ κάστερ, τόσο χειρότερο θα γίνει.
--- End quote ---
Γιατι το λες? Εγω ειμαι ευχαριστημενος. :nod:
--- End quote ---
Όσο πιο μεγάλη η κάστερ, η δυνάμη δεν μοιράζεται μόνο στον κατακόρυφο άξονα (δηλαδή μόνο στο αμορτισέρ) αλλά και στον οριζόντιο διαμήκη άξονα, δηλαδή και στο τιμόνι.
Alex:
Αυτός δεν είναι και ο λόγος που βαραίνει με την κάστερ;
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
HarryB:
Οχι ακριβως. Δεν αλλαζει πουθενα η γωνια αμορτισερ, δεν εχουμε McPherson. Αλλαζει ο "μοχλος" της δυναμης που βλεπει το πελμα σε σχεση με τον "μοχλο" που κανει η κρεμαγιερα/ημιμπαρο.
Liakos:
--- Quote from: Sakis on May 03, 2017, 02:02:15 AM ---αλλά δεν νομίζω τα 160χλμ να είναι τόσα πολλά ώστε το ΜΧ να παρουσιάζει τοσο εντονη αστάθεια
--- End quote ---
Με αποκλιση εμπρος, μπολικη καμπερ, κουτσουρο αναρτηση και κακο οδοστρωμα ειναι λογικοτατο να το αισθανεσαι "ζωντανο" σε τετοιες ταχυτητες.
Εμενα υπαρχουν στιγμες που με τρομαζει ακομα και στο αφημα του γκαζιου στα πολλα καθως λογω της πολυ κοντης FGR το αυτοκινητο κοβει αποτομα με αποτελεσμα να ελαφρωνει πισω...
Sakis:
Εχθές έκανα ευθυγράμμιση τελικά,
η παλιά ήταν αέρα-πατέρα, η νέες τιμές μου είναι
Εμπρός: 1mm σύγκλιση, 1 κάμπερ, και 6,2 κάστερ
Πίσω: 1mm σύγκλιση, 1 κάμπερ
Το ΣΚ θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω με νέο feedback από τις εντυπώσεις. Ελπίζω να είναι πιο σταθερό πλέον στα πολλά χλμ
Θα ανεβάσω κάποια στιγμή και το χαρτί με τα νούμερα τυπωμένα παλιά και καινούρια στο αντίστοιχο τοπικ εθυγραμμίσεων
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version