!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (659/1071) > >>

xaxar:
Σακη κανονικα για να μην ψαρευει οπως λες,δεν θα πρεπει να βαλεις αποκλιση μπροστα...θα "χασεις" ομως στο στριψιμο ετσι...
Μηπως ομως ησουν φορτωμενος στο πορτ μπαγκαζ και φουλαρισμενος καυσιμο και το αμαξι ειχε σουζαρει με αποτελεσμα να εχεις πιο ασαφες τιμονι και ασταθεια αυτοκινητου;

gianic:

--- Quote from: Sakis on May 02, 2017, 11:32:11 PM ---
--- Quote from: kostasmito on May 02, 2017, 03:32:31 PM ---
--- Quote from: gianic on May 02, 2017, 02:28:43 PM ---Bασικα η ευθυγραμμιση σου ειναι ψιλο χαλια.

Συγκλιση πισω βαλε τουλαχιστον 1 μοιρα συνολο. 0 ειναι σχεδον επικινδυνο και πιο ασταθες. Κανε το ιδιο και μπροστα και βλεπεις.
Καμπερ μπρος πισω βαλε το ιδιο 1.4-1.6. 2 ειναι αρκετο.

--- End quote ---

Μπερδεύεις τις μοίρες με τα χιλιοστά και του προτείνεις να βάλεις 10+mm σύγκλισης πίσω :gl:

--- End quote ---

Αν κατάλαβα καλά ο Giannic εννοούσε 1mm σύγκλιση σύνολο? Μην πάω στον ευθυγραμμισά και του λέω χαζομάρες...

--- End quote ---
Ακριβώς. ξεκινά με 1mm σύνολο και βλέπεις .

Liakos:

--- Quote from: Reverant on May 02, 2017, 02:23:09 PM ---Όσο πιο πολύ κάστερ, τόσο χειρότερο θα γίνει.

--- End quote ---

Γιατι το λες? Εγω ειμαι ευχαριστημενος.  :nod:

--- Quote from: Sakis on May 02, 2017, 12:50:49 PM ---δεν μπορώ δηλαδή να πηγαίνω με 160+ και να είμαι χαλαρός όπως πχ ένιωσα σε ένα EVO που οδήγησα. 

--- End quote ---
Καταλαβαινεις τι συγκριση κανεις, ετσι?

Sakis:

--- Quote from: Liakos on May 03, 2017, 12:29:58 AM ---
--- Quote from: Reverant on May 02, 2017, 02:23:09 PM ---Όσο πιο πολύ κάστερ, τόσο χειρότερο θα γίνει.

--- End quote ---

Γιατι το λες? Εγω ειμαι ευχαριστημενος.  :nod:

--- Quote from: Sakis on May 02, 2017, 12:50:49 PM ---δεν μπορώ δηλαδή να πηγαίνω με 160+ και να είμαι χαλαρός όπως πχ ένιωσα σε ένα EVO που οδήγησα. 

--- End quote ---
Καταλαβαινεις τι συγκριση κανεις, ετσι?

--- End quote ---

Φυσικά και καταλαβαίνω τη σύγκριση αλλά δεν νομίζω τα 160χλμ να είναι τόσα πολλά ώστε το ΜΧ να παρουσιάζει τοσο εντονη αστάθεια ιδίως από τη στιγμή που θεωρείται σπορ, χαμηλό και με καλή αεροδυναμική αυτοκίνητο. Φυσικά το EVO θα είναι πολύ πιο σταθερό και στα 220+ ταχύτητες που σχεδόν δεν τις πιάνει το μιατάκι μας αλλά όχι και στα 160 χλμ !!!
Τέλος πάντων για να μην μακρηγορούμε, θα δοκιμάσω γα αρχή την ευθυγράμμιση που προτείνει ο Giannic και θα επανέλθω με τις εντυπώσεις.

Alex:
Το υπερευαίσθητο τιμόνι είναι ζημιά της απόκλισης. Δεν έχω δοκιμάσει σύγκλιση μπροστά αλλά από 0mm σε 1-2mm συνολική απόκλιση  είχε μεγάλη διαφορά σε ευαισθησία το τιμόνι. Διαβάζει τα πάντα και περιστρέφεται σε οποιαδήποτε ανωμαλία του δρόμου. Εμένα προσωπικά μαρέσει αυτό το φλύαρο feedback που δίνει η μπροστινή απόκλιση.

Επίσης, από αεροδυναμική το mx5 όχι απλά είναι χάλι, αν είχε έστω κανα cd 0.26 θα καίγαμε σε ταξίδι 6 λίτρα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version