!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
ntemis:
Εχει επιχειρήσει κανείς να βαψει κωματια του εσωτερικού(μιλαμε για nbfl) σκευτομουν για καφε χρομα απο την Μέση του ταμπλο και κάτω απλα φοβαμε μηπως έχει αυτο το γυαλιστερο φτινιαρικο αποτέλεσμα και το καταστρέψω..καμια αποψη?
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
anvas94:
--- Quote from: ntemis on May 08, 2017, 10:23:36 PM ---Εχει επιχειρήσει κανείς να βαψει κωματια του εσωτερικού(μιλαμε για nbfl) σκευτομουν για καφε χρομα απο την Μέση του ταμπλο και κάτω απλα φοβαμε μηπως έχει αυτο το γυαλιστερο φτινιαρικο αποτέλεσμα και το καταστρέψω..καμια αποψη?
--- End quote ---
Και μόνο που πρέπει να βγει το ταμπλό μου φαίνεται ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία .. και εγώ το σκεφτόμουν γιατί ήθελα να το κάνω μαύρο, αλλά yolo
Sent from my iPhone using Tapatalk
spoumi:
Plastidip
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
ntemis:
--- Quote from: spoumi on May 08, 2017, 10:32:57 PM ---Plastidip
--- End quote ---
Το αρχικο πλανο ηταν ντυσιμο με δέρμα αλλα το κόστος ξεφεύγει οποτε σκευτικα για βαφή για vinyl επιφάνειες το προβλημα με το plasti dip ειναι πως με το παραμικρο χτυπημα πιστευω θα ξεφλούδισει
spoumi:
Αν το περάσεις αρκετά χέρια δν παθαίνει τίποτα και για εσωτερική επιφάνεια έχει ωραία υφή. Έχω την φασα μου έτσι πάνω από 3 χρονια
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version