!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (581/1071) > >>

LetThingsDrift:

--- Quote from: sotos on December 18, 2016, 06:41:03 PM ---
--- Quote from: LetThingsDrift on December 18, 2016, 05:43:18 PM ---
--- Quote from: sotos on December 18, 2016, 04:01:29 PM ---Βασικα ντραπηκα να χαιρετησω..Ημουν με ενα φιλαρακι με 2 Ε30...

--- End quote ---

Έλα ρε φιλε έπρεπε να έρθεις να χαιρετήσεις...Σε είδα που κοιτούσες προς το μέρος μας και έλεγα μήπως σε ξέρω από πουθενά(λογικά είσαι το άλλο το παλικάρι όχι αυτός με την μπλούζα extreme tuners)

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---
Ναι,με το τετραπορτο ειμαι..Την επομενη φορα αν σας δω θα ερθω να τα πουμε!!

--- End quote ---

Ναι ρε εννοείται...Το δικό σου είναι ατμόσφαιρα;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

sotos:
Πιο μαμα πεθαινεις!!!18αρι 8βαλβιδο!χαχαχα

ntemis:

--- Quote from: Jhngeorgas on December 16, 2016, 07:50:37 PM ---
--- Quote from: YufiK on December 16, 2016, 07:49:47 PM ---Καλησπέρα φίλε μου labgrav.  την άλλη φορά όταν θα πάω να πάρω κάτι για το αμάξι μου, θα ρωτήσω πρώτα τη γνώμη σου! Επειδή μετράει πάρα πολύ στη ζωή μου!

--- End quote ---

Δυνατό πρώτο post χα0αχ0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0αχα0αχ0χα0χα0

:llol:

--- End quote ---
Lol

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

labgrav:

--- Quote from: tzitzo on December 16, 2016, 10:41:21 PM ---Ρε μήπως σε στρίμωξε σε καμιά γωνία κανένας με JR ζάντες με 0 offset και βγάζεις πικρία για αυτον τον λόγο επειδή σου έχει μείνει ψυχολογικό ? Ή μήπως επειδή κανένας δεν ασχολείται μαζί σου πρέπει κάτι ηλίθιο να σχολιάσεις ωστε να τραβήξεις το ενδιαφέρον πάνω σου ?

--- End quote ---

Απλά με πιάνει αναγούλα με την κακογουστιά... και πολύ περισσότερο με τη ΒΛΑΚΕΙΑ ορισμένων να στηρίζουν το λάθος ως σωστό και ασφαλές!
(Όχι, τώρα αν μπορείς μην απαντήσεις).

:llol:

labgrav:
Ω, μα είμαι σίγουρος ότι ένα dildo το βάζουνε... αλλά όχι εκεί που αναφέρεις.  ;)

Όσο για την αναγούλα, είναι θέμα γούστου με τι αναγουλιάζει ο καθένας. Εγώ με τους γύφτους...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version