!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (582/1071) > >>

mx5silver:
παιδες, θελω μια τηλεδιαγνωση.... μεχρι να παω τριτη - τεταρτη  συνεργειο....

αβενσις 1800 vvti 2004 μοντελο.

αναβοσβηνει το λαμπακι της μηχανης. όταν το βαζω μπροστα ακούγεται εντονο τακ τακ από το μοτερ σαν να σκαμπιλιζει πιστονι και αλλαζει ο ηχος οσο παταω το γκαζι και ανεβαινουν οι στροφες

στο ρελαντί τα καυσαερια πισω στην εξατμιση δεν βγαινουν σε συνεχομενη ροη, βγαινουν με παλμο(δεν ξερω αν το περιγραφω σωστα)

εβγαλα τα μπουζι να τσεκαρω, και το ένα από τα 4 εσταζε κυριολεκτικα λαδι. και το πιστονι ηταν λαδωμενο από ότι φαινοταν από την τρυπα του μπουζι...

κατι κακο είναι.... ετσι?  :'(  γιατι σκέφτομαι διάφορα....
καμια ιδεα?

iliasfyntanidis:
Παναγιώτη μέτρα μια συμπίεση και πήγαινε σε ένα συνεργείο με διαγνωστικό να το φυσωσει.

LetThingsDrift:

--- Quote from: mx5silver on December 19, 2016, 12:37:53 AM ---παιδες, θελω μια τηλεδιαγνωση.... μεχρι να παω τριτη - τεταρτη  συνεργειο....

αβενσις 1800 vvti 2004 μοντελο.

αναβοσβηνει το λαμπακι της μηχανης. όταν το βαζω μπροστα ακούγεται εντονο τακ τακ από το μοτερ σαν να σκαμπιλιζει πιστονι και αλλαζει ο ηχος οσο παταω το γκαζι και ανεβαινουν οι στροφες

στο ρελαντί τα καυσαερια πισω στην εξατμιση δεν βγαινουν σε συνεχομενη ροη, βγαινουν με παλμο(δεν ξερω αν το περιγραφω σωστα)

εβγαλα τα μπουζι να τσεκαρω, και το ένα από τα 4 εσταζε κυριολεκτικα λαδι. και το πιστονι ηταν λαδωμενο από ότι φαινοταν από την τρυπα του μπουζι...

κατι κακο είναι.... ετσι?  :'(  γιατι σκέφτομαι διάφορα....
καμια ιδεα?

--- End quote ---

Λάδι στο πιστόνι και στο μπουζί, τα πρώτα που θα σκεφτόμουν είναι δαχτυλίδι πιστονιού και σου ανεβάζει λάδια πάνω και κάνει και θόρυβο λόγω ατσαλης τριβης στο μπλοκ αλλιώς μετά τσιμουχακια βαλβίδων αλλά δεν θα έπρεπε να έχεις θόρυβο, μόνο λάδι....Τι να πω ρε φιλε μακάρι να μην είναι τίποτα το σοβαρό

Sent from my iPhone using Tapatalk

LetThingsDrift:
Μου έρχονται και πιο ακραία σενάρια αλλά ρε φιλε δεν νομίζω να το έχεις πολεμικό το avensis...

Sent from my iPhone using Tapatalk

mx5silver:
ναι ηλια , αυτό εχω στο προγραμμα κανω οτα μπορεσω.... :good:
ακινησια και περιμενουμε...

ανδρεα, αυτό μου φαινεται περιεργο.... ο ηχος...
πχ, στο σταρλετ όταν  ειχα σπασει λουκια σε 2 πιστονια μαζι και δεν ακουγοταν τιποτα, ουτε τακ τακ ουτε τιποτα....

αυτό γιατι βροντάει ετσι...?

ευτυχως   :please: που το επαθε στα χερια της γυναικας μου.... :giveheart:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version