!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
anvas94:
--- Quote from: jSkyline on December 18, 2016, 03:00:53 PM ---Μου φάνηκε ότι πέτυχα στην Πεντέλης τον anvas πριν λιγο, πριν 2 μέρες στην Πεύκη το αμάξι του Βασίλη, αυτές οι Work τα σπάνε! Ενώ χθες το βράδυ το πολύ όμορφο μπλε NBFL που έχω ανεβάσει και φώτο εδώ μέσα και λογικά δεν γράφει στο φόρουμ, με την απομίμηση των work του Βασίλη, έπινε ποτάκι στην Κηφισιά!
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
--- End quote ---
ο γιες! ημουν με αλλους 2 φιλους ( ενα μπλε και ενα πρασινο) και περιμεναμε gianic!
jSkyline:
...για να πάτε στα σκοτάδια?!
Δεν είδα άλλο ΜΧ νομίζω μήπως ήσουν μόνος σου? Ίσως και να μην πρόσεξα καλά γιατί γενικά χάζευα και σε είδα τελευταία στιγμή.
anvas94:
--- Quote from: jSkyline on December 18, 2016, 06:02:18 PM ---...για να πάτε στα σκοτάδια?!
Δεν είδα άλλο ΜΧ νομίζω μήπως ήσουν μόνος σου? Ίσως και να μην πρόσεξα καλά γιατί γενικά χάζευα και σε είδα τελευταία στιγμή.
--- End quote ---
αφησαμε τα σκοταδια και πηγαμε για σουβλακια :P αν με ειδες πανω απο την πλατεια θα περιμενα τους αλλους να παρκαρουν λογικα!
jSkyline:
Φάγατε κρέας λοιπόν ?! :girlie:
Ναι εκεί σε είδα. Δεν μπήκα στον κόπο να χαιρετήσω/κορνάρω γιατί δεν ήμουν καν με το ΜΧ. Άρα χαμπάρι δεν θα παιρνες!
sotos:
--- Quote from: LetThingsDrift on December 18, 2016, 05:43:18 PM ---
--- Quote from: sotos on December 18, 2016, 04:01:29 PM ---Βασικα ντραπηκα να χαιρετησω..Ημουν με ενα φιλαρακι με 2 Ε30...
--- End quote ---
Έλα ρε φιλε έπρεπε να έρθεις να χαιρετήσεις...Σε είδα που κοιτούσες προς το μέρος μας και έλεγα μήπως σε ξέρω από πουθενά(λογικά είσαι το άλλο το παλικάρι όχι αυτός με την μπλούζα extreme tuners)
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
Ναι,με το τετραπορτο ειμαι..Την επομενη φορα αν σας δω θα ερθω να τα πουμε!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version