!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Skyggedans:
Give this man a cookie! :giveheart:
manoskark:
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω @labgrav τον λόγο που μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις τέτοια ποστ. Το μόνο που δημιουργείς είναι αντιπάθεια προς τον ευατό σου και κανένα όφελος για το φόρουμ. Δλδ λαμβάνεις ψυχική ικανοποίηση; Πραγματικά απορώ... Μάλλον απλά γουστάρεις τις ιντερνετικές λογομαχείες αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης αυτής της σελίδας...
selito:
Θέλετε να παίξουμε ένα παιχνίδι?
όποιος ξαναπαντήσει/ξανασχοληθεί με τον φίλτατο @labgrav θα τρώει ban.
Οι απαντήσεις σας/μας του δίνουν τροφή για trolling, θα ποστάρει μια....θα ποσταρει 2...θα ποσταρει 3...θα βαρεθει, που θα παει, θα παει να κράξει σε καμιά άλλη σελίδα, σίγουρα γράφει σε πολλές.
1-2-3 go
Skyggedans:
--- Quote from: YufiK on December 16, 2016, 07:49:47 PM ---Καλησπέρα φίλε μου labgrav. την άλλη φορά όταν θα πάω να πάρω κάτι για το αμάξι μου, θα ρωτήσω πρώτα τη γνώμη σου! Επειδή μετράει πάρα πολύ στη ζωή μου!
--- End quote ---
Επειδή τώρα κατάλαβα - με τη βοήθεια του selito - ποιο είναι το αμάξι σου, το έχω τραβήξει 4-5 καρέ σε events που συμμετείχες. Εύγε για το αυτοκίνητο και το clean look του :good:
mx5christopher:
Γιάννη παίρνω πίσω όσα είπα, ο τύπος έχει πρόβλημα. :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version