!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
labgrav:
--- Quote from: Jhngeorgas on December 16, 2016, 06:22:43 PM ---
--- Quote from: jSkyline on December 16, 2016, 05:58:04 PM ---Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν του αρέσει το αμάξι, ούτε εμένα μου αρέσει, το πρόβλημα είναι ότι επιτίθεται εμμέσως και στον ιδιοκτήτη, πράγμα που δεν κάνει πρώτη φορά.
Από εκεί και πέρα τα αμάξια μπορούν να διαφοροποιηθουν με πολλούς τρόπους όχι μόνο αν τα καταστρέφεις ;)
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
--- End quote ---
Το αμάξι μετράει άσχημα ! Το καλύτερο είναι πως δεν θα χαλάσει ποτέ τα λάστιχα του στα πεζοδρόμια !
--- End quote ---
Μόνο τις ζάντες.
Αλλά εντάξει, θα βρει πολλές τέτοιες εκεί γύρω... στην τελική θα ξηλώσει από κανά DATSUN!
:llol: :llol: :llol:
labgrav:
--- Quote from: jSkyline on December 16, 2016, 05:24:05 PM ---Πρώτον χρησιμοποιείς διαρκώς μια έκφραση που πρωτοείπα εγώ, χαίρομαι που σου άρεσε, αλλα δεν μου αρέσει να την επαναλαμβάνεις συνεχώς. Κατα δεύτερον, μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι δεν έχει κάνει καμία συνάντηση στην Αγία Βαρβάρα, ουτε καν στα δυτικά προάστια, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα απολύτως για τους ανθρώπους που κατοικούν εκεί, απλά τυχαίνει και όλοι εμείς που το διαχειριζόμαστε να μην μένουμε κάπου εκεί. Το να επιτίθεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις είναι τουλάχιστον χαζό, για να μην σε χαρακτηρίσω ως κότα απλά. Αν παίρνεις θάρρος απο τη δική μου συμπεριφορά να ξέρεις οτι με εξαίρεση 3 άτομα, γνωρίζομαι προσωπικά με όλους όσους έχω έρθει σε αντιπαράθεση. Επίσης η σχέση σου με την πληροφορία δεν είναι καλή, δεν έχουμε δει καμία πληροφόρηση απο εσένα, εκτός αν θεωρείς πως να βάζεις μια εικόνα απο αμάξι μέλους και απο κάτω να τον κράζεις, χωρίς να τον γνωρίζεις κάν, είναι σημαντικό για την προόδο του φόρουμ.
--- End quote ---
Για την πληροφόρηση κάνεις λάθος ή απλά δεν θυμάσαι καλά. Σε όσα θέματα μπορώ να γνωρίζω και να έχω άποψη, την καταθέτω.
Τώρα, όσον αφορά τις επιθέσεις στον ιδιοκτήτη που αναφέρεις σε άλλο post, πολύ απλά δεν με αφορά, δεν τον γνωρίζω και ούτε καίγομαι κιόλας. Συμπεριφορές κράζω, όχι άτομα. Για μένα αυτή η εικόνα ειναι ΓΥΦΤΙΑ! Για μένα...
Jhngeorgas:
Stance (vehicle): – This style is mostly associated with lowered sport cars, sedans, hatchbacks, vans and other body styles of passenger cars. Such cars are lowered with a help of sport springs, coilovers or air suspension components. Custom wheels with low profile tires (sometimes stretched) play a big role in this style and often feature aggressive sizes, offsets and camber.
Επίσης έβλεπα πολύ καραγκιόζη (θέατρο σκιών) μικρός, αλλά δεν τον αναφέρω συχνά !!!
Καταλαβαίνω ότι δεν έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο , αλλά καλό θα ήταν να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς !
YufiK:
Καλησπέρα φίλε μου labgrav. την άλλη φορά όταν θα πάω να πάρω κάτι για το αμάξι μου, θα ρωτήσω πρώτα τη γνώμη σου! Επειδή μετράει πάρα πολύ στη ζωή μου!
Jhngeorgas:
--- Quote from: YufiK on December 16, 2016, 07:49:47 PM ---Καλησπέρα φίλε μου labgrav. την άλλη φορά όταν θα πάω να πάρω κάτι για το αμάξι μου, θα ρωτήσω πρώτα τη γνώμη σου! Επειδή μετράει πάρα πολύ στη ζωή μου!
--- End quote ---
Δυνατό πρώτο post χα0αχ0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0αχα0αχ0χα0χα0
:llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version