!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (573/1071) > >>

Gas21:

--- Quote from: manoskark on December 16, 2016, 08:17:44 PM ---Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω @labgrav τον λόγο που μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις τέτοια ποστ. Το μόνο που δημιουργείς είναι αντιπάθεια προς τον ευατό σου και κανένα όφελος για το φόρουμ. Δλδ λαμβάνεις ψυχική ικανοποίηση; Πραγματικά απορώ... Μάλλον απλά γουστάρεις τις ιντερνετικές λογομαχείες αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης αυτής της σελίδας...

--- End quote ---

@manoskark  , δεν ειναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος .
Απλά, όσο μπορείτε ,μην ταΐζετε τα τρολ.
Βέβαια είναι σα να βλέπεις  κατσαρίδα στο μπάνιο και να την αφήνεις να φύγει.

luigid:

--- Quote from: Gas21 on December 16, 2016, 09:34:12 PM ---
--- Quote from: manoskark on December 16, 2016, 08:17:44 PM ---Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω @labgrav τον λόγο που μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις τέτοια ποστ. Το μόνο που δημιουργείς είναι αντιπάθεια προς τον ευατό σου και κανένα όφελος για το φόρουμ. Δλδ λαμβάνεις ψυχική ικανοποίηση; Πραγματικά απορώ... Μάλλον απλά γουστάρεις τις ιντερνετικές λογομαχείες αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης αυτής της σελίδας...

--- End quote ---

@manoskark  , δεν ειναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος .
Απλά, όσο μπορείτε ,μην ταΐζετε τα τρολ.
Βέβαια είναι σα να βλέπεις  κατσαρίδα στο μπάνιο και να την αφήνεις να φύγει.

--- End quote ---

Και εγω φιλοζωος ειμαι,αλλα η κατσαριδα ειναι κατσαριδα!

If you get my point! ;D

iliasfyntanidis:
Δεν θα μπορούσε να είναι κατσαρίδα.
Η κατσαρίδα είναι πίτα stanced.
Θα μπορούσε να ειναι μπιντες με μπόλικο στοκο γύρω γύρω.

tzitzo:
Ρε μήπως σε στρίμωξε σε καμιά γωνία κανένας με JR ζάντες με 0 offset και βγάζεις πικρία για αυτον τον λόγο επειδή σου έχει μείνει ψυχολογικό ? Ή μήπως επειδή κανένας δεν ασχολείται μαζί σου πρέπει κάτι ηλίθιο να σχολιάσεις ωστε να τραβήξεις το ενδιαφέρον πάνω σου ?

kostasmito:

--- Quote from: Jhngeorgas on December 16, 2016, 07:19:17 PM ---http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/07/oi-gyftoi-h-katagwgh-toys-oi-prostates-toys-kai-h-apostolh-toys.html

--- End quote ---

Αυτή η παραπομπή, σε αυτό το forum, που κολλάει;;;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version