!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (451/1071) > >>

Liakos:

--- Quote from: panos444 on July 03, 2016, 07:20:01 PM ---Δεν γνωρίζω αν ισχύουν όσα γράφονται. Πολύ καλός φίλος έχει slk '06 με 170.000χλμ. Πριν το facelift. Το πήρε σε πάρα πολύ καλή τιμή. Είχε τριγμούς όλο το αμαξι και κακό διατηρημένο. Μέσα σε δύο μήνες το κοίταζα και δεν το πίστευα. Είναι στον άνθρωπο πώς θα το προσέχει και συντηρεί. Πλέον δεν ακούγεται τίποτα. Είναι ωραίο για κάθε μέρα, είναι κακό όταν θες να κάνεις την τρέλα σου.
Αυτά τα μοτέρ δεν χαλάνε σε σχέση με τα 1400 της vw.
Αυτή ή δύναμη θα μου αρκούσε στο μχ5.

--- End quote ---
Εχω εμπειρια απο SLK350 πολυ καλου φιλου επισης. Του 2005 το αυτοκινητο. Κανει σα κουδουνιστρα. Φτιαχνεις για λιγο τους τριγμους της οροφης & μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Το μοτερ καταναλωνει μεγαλη ποσοτητα λαδιου (απο την 1η μερα) ενω το 7g tronic εχει ψοφησει τουλαχιστον 2 φορες εχοντας ενα εξωφρενικο κοστος αντικαταστασης. Καθε φορα που μπαινει στο αμαξι μου δε πιστευει ποσο καλυτερα εχει διατηρηθει στο χρονο & ποσο worries free εχει αποδειχθει.

Περιεργο που το λες, αλλα πχ το δικο μου mx5 με εργοστασιακο μοτερ πρεπει να ειναι γρηγοροτερο απο εργοστασιακη SLK200 με τα 163 αλογα. Οταν ειχα σε απολυτως στοκ μορφη το αυτοκινητο & χαζοπαταγα στις βολτες μου κοιτουσα στα ματια κατι SLK200 & Z4 2.0  :D

panos444:
Αυτή με τα 163 άλογα είναι. Έχει ένα σκαλοπάτι το πεντάλ του γκαζιού, μόλις το πατήσεις τέρμα φορτώνει πολύ δυνατά όσες στροφές και να έχεις. Αυτό είναι που μου λείπει εμένα, και όταν του δίνω και "ντριφταρω"με το που βάζω τρίτη ταχύτητα ισιωνει γιατί λείπει η δύναμη. Όλα αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι δεν το γουσταρω ξαναλεω αλλα πως θα ήταν το ιδανικό για εμένα. :)

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Liakos:

--- Quote from: panos444 on July 03, 2016, 07:52:54 PM ---Έχει ένα σκαλοπάτι το πεντάλ του γκαζιού, μόλις το πατήσεις τέρμα φορτώνει πολύ δυνατά όσες στροφές και να έχεις.
--- End quote ---
Το σαπιο ηλεκτρογκαζο ειναι αυτο. Ευτυχως στο NC ειναι εξαιρετικα ρυθμισμενο.

--- Quote from: panos444 on July 03, 2016, 07:52:54 PM ---όταν του δίνω και "ντριφταρω"με το που βάζω τρίτη ταχύτητα ισιωνει γιατί λείπει η δύναμη.

--- End quote ---

--- Quote from: selito on July 03, 2016, 05:06:18 PM ---έχει ανέβει level η συζητηση και δεν μπορώ να ακολουθήσω...

--- End quote ---
Νομιζω οτι καπου εδω ξεπεραστηκαν & τα δικα μου ορια.  :P

nikospaga:
Καλά εντάξει. Έχουμε βγάλει τώρα το Μx5 το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου. Έχω και γερμανικό, είχα και ιταλικό. Δεν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας πλέον. Δεν είναι όπως παλιά. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές πλέον. Εμένα προσωπικά  δεν μου έκαιγε κανένα αυτοκίνητο λάδι.

Dasimo:
Εμενα πάλι το δικό μου BMW E90 320 δεν αλλάζει λάδια, απλά κάθε δέκα χιλιαδες χιλιομετρα προσθέτουμε τρία λίτρα . Εχω αλλάξει έξι πολλαπλασιαστές σε τετρακιλυνδρο αυτοκίνητο με 60 χιλιαδες χιλιομετρα , στα τριάντα χιλιαδες κατέβηκαν όλα τα τακάκια και οι δίσκοπλάκες , στα είκοσι χιλιαδες χιλιομετρα η γυναίκα μου για να βγει κατέβαζε παράθυρο και άνοιγε απ έξω την χειρολαβή . Μου κράτησε δυο λίτρα βενζίνη στο καζανάκι και ειχα φουντώσει σαν τον Μαυρίκο και γέλαγε η γειτονιά. Τα πλαστικά άρχισαν να διαλύονται απο τα είκοσι χιλιαδες και πλέον έχουν ξεφτίσει όλα. Το κάθισμα του οδηγού εχει κάτσει (είμαι 98 κιλά ) απο τα τρεις χιλιαδες χλμ. Πλαίσιο και αίσθηση κύλισης σαν το ΜΧ, το ESP δουλεύει για πλάκα ακομη και στην ευθεία και άμα το βγάλεις το αμάξι απο τις μεταφορές φορτίου συμπεριφέρεται σαν το Ναιας ΙΙ με οκτώ μποφόρ . Πάτημα στην εθνική , απίστευτο ....ταξιδεύεις με δυο είκοσι και ειναι σαν να πηγαίνεις με 80. Τα γράφω όλα αυτα γιατί εχω και ενα τελευταίας γενιάς C4 ehdi που όχι μονο δεν εχει βγάλει τίποτα , ειναι αρτιότερο τεχνολογικά , καίει 5 λίτρα ντίζελ προσπερνάει σαν gti , ειναι επισης (όχι 100% ) μασίφ και γενικά ενώ το πλήρωσα στο 50% του BMW ειναι το 80%. Να αναφέρω επισης οτι το κάθισμα του οδηγού ειναι σαν καινουργιο . Τα προσέχω όλα μου τα αμάξια το ίδιο , έχουν περάσει απο τα χέρια μου τα τελευταία χρονια δέκα αμάξια κυρίως γαλλικά , ενα γερμανικό και ο Μίχος . Τα γαλλικά και ο Ιάπωνας respect, ο Γερμανός κλωτσιές.....κάποια μέρα θα γράψω για τις περιπέτειες συναδέλφου με αουντι Α4 και του κουμπάρου μου με το ίδιο αμάξι. Στην πρώτη περίπτωση ήρθε απο πάνω του το ελικόπτερο του σκαι να δει γιατί εχει τόση κίνηση η Κηφισιας ........τραγικό...

Sent from my iPad using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version