!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (450/1071) > >>

gianic:
Εγώ σ αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω εμετό έστω και στη σκέψη να έμπαινε κομπρεσορας από το εργοστάσιο στο miata .

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Dasimo:
Παιδιά αφήστε τα.....τραγική ποιοτητα με την μοναδική εξαίρεση της Μερκ. Αν όμως βγάλει η Μερκ πρόβλημα.......απλά τελείωσες. Στο VW club τα μοτέρ ανοίγουν σαν να ειναι τριαντάφυλλα......αφήστε τα τραγωδία....

Sent from my iPad using Tapatalk

tzitzo:
Μα οι διαφημίσεις λένε οτι ειναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα.. Δεν ισχυει αυτο ? :-[ :-[ :-[

sotos:
Τα Μερκ εδω και χρονια φτιαχνονται(οχι συναρμολογουνται),στην Τουρκια..Αρα δεν ειναι και πολυ.... γερμανικα..

panos444:
Δεν γνωρίζω αν ισχύουν όσα γράφονται. Πολύ καλός φίλος έχει slk '06 με 170.000χλμ. Πριν το facelift. Το πήρε σε πάρα πολύ καλή τιμή. Είχε τριγμούς όλο το αμαξι και κακό διατηρημένο. Μέσα σε δύο μήνες το κοίταζα και δεν το πίστευα. Είναι στον άνθρωπο πώς θα το προσέχει και συντηρεί. Πλέον δεν ακούγεται τίποτα. Είναι ωραίο για κάθε μέρα, είναι κακό όταν θες να κάνεις την τρέλα σου.
Αυτά τα μοτέρ δεν χαλάνε σε σχέση με τα 1400 της vw.
Αυτή ή δύναμη θα μου αρκούσε στο μχ5.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version