!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (452/1071) > >>

Liakos:

--- Quote from: nikospaga on July 03, 2016, 09:32:33 PM ---Καλά εντάξει. Έχουμε βγάλει τώρα το Μx5 το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου.

--- End quote ---
Ουδεποτε αναφερθηκε κατι τετοιο.

Η αληθεια ειναι οτι με τις τιμες των μτχ σημερα ειναι οτι καλυτερο μπορει να αγορασει ενας λατρης της οδηγησης με λιγοτερο απο 10.000€, οταν δε χρειαζεται πανω απο 2 θεσεις & με την προϋποθεση οτι το αγοραζει για να το οδηγει & οχι για να το εχει κλειδωμενο στο γκαραζ χωρις πινακιδες.

Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι εκτιμαται απο ολους τους αγοραστες του & δε χρειαζεται αλλωστε.  :)

nikospaga:

--- Quote from: Liakos on July 03, 2016, 10:01:22 PM ---
--- Quote from: nikospaga on July 03, 2016, 09:32:33 PM ---Καλά εντάξει. Έχουμε βγάλει τώρα το Μx5 το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου.

--- End quote ---

Η αληθεια ειναι οτι με τις τιμες των μτχ σημερα ειναι οτι καλυτερο μπορει να αγορασει ενας λατρης της οδηγησης με λιγοτερο απο 10.000€, οταν δε χρειαζεται πανω απο 2 θεσεις & με την προϋποθεση οτι το αγοραζει για να το οδηγει & οχι για να το εχει κλειδωμενο στο γκαραζ χωρις πινακιδες.

Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι εκτιμαται απο ολους τους αγοραστες του & δε χρειαζεται αλλωστε.  :)

--- End quote ---
Κανείς δεν είπε ότι δεν το εκτιμάω. Ίσα ίσα έχω πει και παλιότερα ότι αυτοί ήταν οι λόγοι που το αγόρασα κιόλας. Αλλά δεν συγκρίνεται σε κάποια θέματα με π.χ slk, z4. Μπορεί σε αρκετά πράγματα να είναι καλύτερο το μχ5 αλλά ένα από αυτά δεν είναι η αξιοπιστία. Γιατί πολύ απλά σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα εδω και 15 χρόνια σε αυτό τον τομέα είναι το ίδιο.

sly:

--- Quote from: nikospaga on July 03, 2016, 10:28:06 PM ---
--- Quote from: Liakos on July 03, 2016, 10:01:22 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Κανείς δεν είπε ότι δεν το εκτιμάω. Ίσα ίσα έχω πει και παλιότερα ότι αυτοί ήταν οι λόγοι που το αγόρασα κιόλας. Αλλά δεν συγκρίνεται σε κάποια θέματα με π.χ slk, z4. Μπορεί σε αρκετά πράγματα να είναι καλύτερο το μχ5 αλλά ένα από αυτά δεν είναι η αξιοπιστία. Γιατί πολύ απλά σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα εδω και 15 χρόνια σε αυτό τον τομέα είναι το ίδιο.

--- End quote ---

κατοχοι tsi μαζευτειτε

Liakos:

--- Quote from: nikospaga on July 03, 2016, 10:28:06 PM ---Κανείς δεν είπε ότι δεν το εκτιμάω.
--- End quote ---
Δεν ειπα & κατι τετοιο βεβαια... ::-

--- Quote from: nikospaga on July 03, 2016, 10:28:06 PM ---Γιατί πολύ απλά σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα εδω και 15 χρόνια σε αυτό τον τομέα είναι το ίδιο.

--- End quote ---
Και η Γη ειναι επιπεδη.

Gas21:

--- Quote from: panos444 on July 03, 2016, 07:52:54 PM ---Αυτή με τα 163 άλογα είναι. Έχει ένα σκαλοπάτι το πεντάλ του γκαζιού, μόλις το πατήσεις τέρμα φορτώνει πολύ δυνατά όσες στροφές και να έχεις. Αυτό είναι που μου λείπει εμένα, και όταν του δίνω και "ντριφταρω"με το που βάζω τρίτη ταχύτητα ισιωνει γιατί λείπει η δύναμη. Όλα αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι δεν το γουσταρω ξαναλεω αλλα πως θα ήταν το ιδανικό για εμένα. :)

--- End quote ---

Άρα φίλε @panos444  δε σου λειπει η SLK ,αλλά αυτό  :

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version