!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ποια γενια?Ποιο μοντελο?Ποια εκδοση?

<< < (5/82) > >>

Liakos:
Οκ παιδες, κ οι δυο πλευρες υποστηριξαν με παθος την αποψη τους, ασχοληθηκαμε μια μερα με αυτο το θεμα που σιγουρα ενδιαφερει πολυ περισσοτερο καποιον που σκεφτεται την αγορα παρα οσους συμμετειχαμε στη συζητηση που ηδη εχουμε miata....Για εμας ειναι ηδη αργα, το κακο εγινε. :P Εξαλλου η ουσια στην εμπειρια της οδηγησης του miata δεν πηγαζει απο καμια οροφη κ απο κανενα εξοπλιστικο πακετο. ;)
Παμε παρακατω.... :)

Κ για να μην παρεξηγηθω, δεν προτρεπω να διακοπει η συζητηση.Αλοιμονο, γιαυτο υπαρχει το φορουμ, για συζητηση κ ανταλλαγη αποψεων κ εμπειριων.Απλα επειδη ολοι γνωριζουμε οτι ο γραπτος λογος μεσω διαδικτυου ευκολα παρεξηγειται ή παρερμηνευεται,ειδικα μεταξυ ανθρωπων που δεν γνωριζονται μεταξυ τους, προτεινω αν επιθυμειτε να τη συνεχισετε,ας το κανετε με ηπιους τονους για να μη γινουμε μικρο Γαλατικο χωριο.... :)

dimsabas:
Πολύ ωραία τα όσα λέει ο Αχιλλέας, έχει δίκιο για τα προτερήματα του RC και όντως, θεωρώ ότι αν δεν υπάρχει χρηματικό πρόβλημα ή θέμα αισθητικής, θα ήταν χαζομάρα να μην το προτιμήσει κάποιος. Αλλά αυτός ο κάποιος δε θα ήμουν σίγουρα εγώ... το να μου φορτώσει κάποιος 26 κιλά και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό σημείο, ισοδυναμεί με εκτέλεση. Για καθαρά οδηγικούς λοιπόν λόγους, μαύρη ψήφος στη σκληρή οροφή. :moutza:

george 1323:
θα πω κ εγω την γνωμη μου μιας ειμαι απεξω κ δεν ειμαι κατοχος μχ,πιστευω οτι το soft top nc ειναι πολυ πιο ομορφο απο to rc κ κλειστο οταν ειναι η διαφορα χρωμματος που κανει ειναι ολα τα λεφτα...τωρα για την επικυνδυνοτητα κλοπης κ σκισιματος ειναι στα μειον που εχει καθε αυτ/το που κοστιζει ενα σεβαστο ποσο. :)εγω λοιπον θα αγοραζα soft top k ας ηταν πιο ακριβο κ απο το rc.

nmwisima:
Φίλε καλέ Γιώργο,
δεν είπα ποτέ και πουθενά ότι όποιος διαφωνεί με εμένα έχει άδικο.
Παρουσίασα απλά την άποωή μου.
Και το έκανα με πιο βάσιμα επειχηρήματα από το "μεγάλο τζάμι"...

Το άκουσα κι αυτό λοιπόν. Πιο πρακτικό το χαρντοπ...

Εννοείς αυτο που το βάζεις το χειμώνα και αν μια μέρα κάνει καλό καιρό και θέλεις να ανοίξεις δεν μπορείς;
ή αυτό που το καλοκαίρι θα έπρεπε στα 50 τετραγωνικά του σπιτιού μου να το έχω αγκαλιά;
Ένα γειτονάκι εδώ στη Σκουφά με γκρι NC με χαρντοπ (πολύ όμορφο, δεν διαφωνώ) ακόμα το έχει πάνω...

Και αν είναι πιο ακριβό από το χαρντοπ το RC, το αξίζει.

Όπως και να έχει, όλοι θα αγοράζατε σοφτ τοπ.
Η μάζντα έβγαλε ένα εξαιρετικό ROADSTER με το πλεονέκτημα της σκληρής οροφής και αντί να την επιβραβεύουμε τη φτύνουμε.

Παλιοζωή.

VasmaV:
καλά όλοι έχουμε τις απόψεις μας.
Όταν το πήρα μιας και ήταν το πρώτο (γ)καμπριο ήθελα μαλακή οροφή.
Τα συν και τα πλην αυτής της επιλογής, τα ξέρουμε όλοι, τώρα το τι διαλέγει ο καθένας....περί ορέξεως....κιμαδόπιτα ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version