!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ποια γενια?Ποιο μοντελο?Ποια εκδοση?

<< < (4/82) > >>

gr8:

--- Quote from: nmwisima on June 24, 2009, 08:22:05 PM ---
Αν μάλιστα δηλώσεις ότι προτιμάς σοφτ τοπ και χάρντοπ -στα ιδια λεφτά με το RC- για λόγους αισθητικής, είσαι 2x στόκος.

(Διευκρινίζω ότι δεν σας θεωρώ στοκους ως άτομα συνολικά, αλίμονο, αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα και μόνο)

--- End quote ---

δλδ ημι-στόκος  :???:  :llol: :P

jSkyline:
Για μενα ισχυουν τα εξης :
*NC ειναι ομορφοτερο απο RC (και ολα τα ΜΧ με ΗΤ ειναι πανεμορφος συνδυασμος)
*Προτιμω το RC για λογους ασφαλειας και επειδη δεν εχω το αγχος της κουκουλας.
*Το RC υστερει ελαχιστα εμφανισιακα απο το NC και πολυ απο NC με ΗΤ, αλλα εχει μεγαλα πλεονεκτηματα πρακτικοτητας.
*Το να συγκρινουμε RC 1.8 High με NC 2.0 Mid ειναι ακυρη συγκριση και καθαρα θεμα αναγκων και προτεραιοτητων (θα επελεγα 2.0 επειδη ετσι και αλλιως δεν εχει κατι το ιδιαιτερο το εσωτερικο του NC high, αλλα αν ηταν ΝΒ High πραγματικα θα εμπαινα σε σοβαρες σκεψεις...)
*Επισης αν υπηρχε ΜΧ5 Targa θα το προτιμουσα απο καθε καμπριο.

Ολα οσα εξεφρασα παραπανω ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις.

Theo:
Αχιλλεα νομιζω πως εισαι απολυτος. Ο καθενας μας αγορασε το αμαξι (οπως το αγορασε..soft top η RC) με βαση τα προσωπικα του θελω και γουστα. Σιγουρα το RC εχει καποια πλεονεκτηματα (δεν μιλαω για εμφανιση γιατι αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο) εναντι του soft top αλλα για πολλους αυτα δεν μπαινουν καν στη ζυγαρια οταν ερχεται η ωρα να προβεις στην αγορα του mx5.

VasmaV:
Δηλαδή εμένα που μ αρέσει το ύφασμα είμαι στόκος;  ::-
Και αν ξανά έπαιρνα πάλι το soft top θα αγόραζα καθαρά για λόγους αισθητικής. Το ξέρω ότι είναι πιο πρακτικό το RC για διάφορους λόγους...αλλά γι αυτό έχω μεικτή ;)
Άλλωστε με τα χρήματα που έδωσα για το SVP έπαιρνα το 1.8 mid rc, αλλά για μένα δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.
όλα είναι προσωπικά και καθαρά θέμα προτεραιοτήτων anyway....

georgep800:

--- Quote from: nmwisima on June 24, 2009, 04:53:41 PM ---Mεγαλη κουβέντα, αλλά είτε ως δημοσιογράφο είτε ως άνθρωπο αν με ρωτήσετε θεωρώ μεγάλη βλακεία την απαξίωση του RC, ειδικά από ιδιοκτήτες NC.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να μην έχει τα χρήματα να το πάρει -καθότι φτάνει αρκετά ψηλά.
Καταλαβαίνω επίσης κάποιος να πορτιμήσει το 2λιτρο soft top αντί για το 1.8 RC.

Ως εδώ όμως. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι του ποytsου δικαιολογίες από στεναχωρημένες παρθένες που βιαστήκαν και πήρανε με υφασμάτινη οροφή.

Σε σχέση με το NC το RC, είναι πιο πρακτικό, πιο ύσηχο στο ταξίδι, πιο ασφαλές εναντίον της κλοπής.

Όλα άυτά με μόλις 26 κιλά περισσότερο βάρος.

Σιγά ρε τάχα μου δήθεν πιστάκια, που σε ενοχλούν. Βγάλε τα δέρματα και τους αερόσακους και τα πατάκια και τα Bose και κάθε άλλη παπαριά που το χεις φορτώσει.

Τα περί αυθεντικού χαρακτήρα, είναι αστεία. Ένα αυτοκίνητο καλύτερο συνολικά που σου παρέχει πολλαπλάσια από το απλό, είσαι στόκος να μην το προτιμήσεις. Για να δω αυτούς που λένε αυτές τις μ@λ@κίες να μην αγοράσουν το MazdaSpeed επειδή είναι υπερτροφοδοτούμενο και ο αυθεντικός χαρτακτήρας του ΜΧ5 ειναι ατμοσφαιρικός...

Τα περί αισθητικής, τ ακούω βερεσέ.

--- End quote ---

Καλησπέρα Μερακλή,

Πριν μπω στο θέμα θα πρέπει να σχολιάσω πως μια διαφορετική άποψη απο την δική σου δεν είναι αυτόματα και λανθασμένη. Αυτό είναι άτοπο. Με τον τρόπο σου θές να δώσεις μια σιγουριά στην γνώμη σου, όμως τα γ@μ@τα επιχειρήματα σου δεν δίνουν και τόση βαρύτητα στον λόγο σου.

Στο θέμα μας όμως τώρα. Η γνώμη μου είναι πως ένα NC RC απλά δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα NC Hardtop. Και αυτό για τους εξής λόγους.
Καταρχήν αν και το θέμα της αισθητικής είναι υποκειμενικό, πιστεύω ότι το NC Hardtop είναι πολύ παραπέρα σε αυτόν τον τομέα. Το hardtop του δίνει ένα πιο σπορ χαρακτήρα!
Πέρα απο αυτό όμως υπάρχει και το θέμα της πρακτικότητας. Το τεράστιο πίσω τζάμι, με την πολύ καλύτερη ορατότητα είναι όλα τα λεφτά.
Και τέλος τίθεται θέμα και στην τιμή. Ένα NC Hardtop κοστίζει πολύ φθηνότερα απο ένα NC RC.

Φιλικά όπως πάντα! 8)

ΥΓ. Εγώ πάντως κολόπαιδο δεν είμαι, αλλά κάτι πολύ χειρότερο...και το δείχνω μόνο όταν πρέπει... O0

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version