!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ποια γενια?Ποιο μοντελο?Ποια εκδοση?
gr8:
για μένα το καλύτερο ηταν το 1.8 mid (στην σχέση απόδοση/τιμή του μυαλού μου) και γι' αυτό και το πήρα.. ;D
το rc τότε ήταν μόνο φήμες και αν υπήρχε δεν ξέρω αν θα έδινα τα παραπάνω λεφτά να το πάρω
ή θα τα έδινα για το 2.0?? (μάλλον το δεύτερο ;) )
πάντως ούτε κι εμένα μου αρέσει πολύ το rc (απο πίσω ;D) καλύτερα το soft με hardtop
philosopher:
--- Quote from: gr8 on June 24, 2009, 06:22:46 PM ---πάντως ούτε κι εμένα μου αρέσει πολύ το rc (απο πίσω ;D) καλύτερα το soft με hardtop
--- End quote ---
Για αυτό ακριβώς το λόγο προτίμησα και εγώ το soft-top (δίλιτρο βέβαια) μου φαίνετια πολύ άσχημο το σημείο ακριβώς πίσω απο τη πόρτα. Με το hard-top βέβαια φορεμένο είναι απείρως πιο ομόρφο απο οτι το RC (προσωπική πάντα γνώμη).
Lef205:
Θα συμφωνισω απολυτα με τα γραφομενα του Αχιλλεα.
Η σκληρη οροφη ειναι αλλη ευκολια ειδικα οταν το αυτοκινητο ειναι καθημερινο.
Ακομη θυμαμαι την ηττα που ειχα φαει οταν μου ειχαν σκισει την οροφη του 205, την ασφαλιστικη που δεν πληρωνε τα 1000 ευρω που ειχα δωσει το 2003 για να βαλω καινουργια, τα τριξιματα της, τις αλοιφες, τα παπαρογαλακτωματα, που χεζομουν κ εγω ο ιδιος οταν ενα πουλι εχεζε την ορορφη μη χαλασει, τη ζεστη που εφερνε καθοτι μαυρη κλπ.
Οταν πηρα το 206 πραγματικα ξεγνοιασα το παραταγα στην Εθνικη Αμυνα χωρις φοβο να το βρω σκισμενο, σαφως λιγοτερος θουρβος και γενικα καμια σχεση.
Τωρα που πηρα τη μπουμπου αρχισαν παλι τα ιδια και πιο πολυ απο ολα φοβαμαι μη τη βρω σκισμενη οποτε καποιες περιοχες οπως ποτακι στα εξαρχεια πχ ή να την αφησω Εθνικη Αμυνα αποκλειστικαν.
Αππο΄κει και περα οπως συζητουσαμε κ με Αχιλλεα η αγορα hard top σε εμας με τα "παλια" ωστε να εχουμε το κεφαλακι μας ησυχο εστω τον χειμωνα που δεν το ανοιγουμε πολυ ή η επιλογη του RC σαν καινουργιο αξιζουν τα λεφτα τους.
spoumi:
ρε παιδια roadster έχουμε.!!είτε είναι softop όπως αρμόζει στην φιλοδοφία του μιάτα είτε είναι RC λόγω των εποχών οφείλουμε να είμαστε πάντα top down!οπότε το αμάξι δν έχει διαφορά!ΤΕΛΟΣ! 8-)
(αν και προσωπικά πιστευω οτι το κλειστο του δίνει ένα πιο σπορ τυπο ενω το ανοιχτο πιο χαλαρο για βολτουλα)
nmwisima:
--- Quote from: Basilmx5 on June 24, 2009, 06:10:14 PM ---@nmwisima: Ειπες κατι για περι αισθητικης... νομιζω κανεις λαθος, η αισθητικη σε καποιον που την κοιταει παιζει ρολο στην αγορα, αλλιως δεν θα μας ενοιαζε τι θα περναμε ή πως θα το φτιαχναμε.. ουτε εσενα θα σε ενοιαζε αν το αμαξι φοραει τις ταδε ζαντες που ειναι τρελες...
Γνωμη μου ειναι πως ο καθενας αγοραζει με γνωμονα τα χρηματα κ μετα την αισθητικη κ τις ευκολιες.. τα βαζει ολα στη ζυγαρια κ αποφασιζει.
--- End quote ---
Πολύ σωστά τα λες. Παίζει ρόλο. Γι αυτό κι εγώ είμαι στόκος που το χαμήλωσα, ενώ με δυσκολεύει στην οδήγησή μου. Αλλά όμως όταν έβαλα τις 8'' ζάντες, τελικά τις πούλησα γιατί οι αισθητικές διαφορές δεν αρκούσαν να καλύψουν τα μειονεκτήματα τις πολύ φαρδιάς ζάντας.
Γι αυτό θα το διατυπώσω καλύτερα.
Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση βάζεις την αισθητική άποψη στη ζυγαριά και βαραινει περισσότερο από τα πλεονεκτήματα του RC, είσαι στόκος.
Αν μάλιστα δηλώσεις ότι προτιμάς σοφτ τοπ και χάρντοπ -στα ιδια λεφτά με το RC- για λόγους αισθητικής, είσαι 2x στόκος.
(Διευκρινίζω ότι δεν σας θεωρώ στοκους ως άτομα συνολικά, αλίμονο, αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα και μόνο)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version