Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.  (Read 275838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 06, 2011, 02:21:05 PMReply #780

Offline fotis78

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #780 on: February 06, 2011, 02:21:05 PM »
κοιταξτε να δειτε...δεν εχω κανενα κερδος στο να λεω ψεμματα για ενα αμαξι το οποιο το γνωριζω και το λεω εδω σε ατομα που εχω παρε δωσε!!αν δεν εκανε το αμαξι δεν θα καθομουν να το ποσταρω εδω.....!!!!!δεν θα μιλουσα καθολου να πουληθει το αμαξι καπου αλλου σε καποιον ξενο και τελος....!!!!αλλα απο τι βλεπω υπαρχει ενα κλιμα αρνητικοτητας γενικοτερα εδω μεσα και ετσι μαλλον κακως εγραψα για το συγκεκριμενο θεμα....!!!!απλα τυχαινει ενα παιδι απο δω θεσσαλονικη να πουλαει ενα σπορτυ και απο οσο τον ξερουμε το αμαξι ειναι καθαρο!!!!ξερετε τυχαινει η πολη να ειναι πολυ μικρη εδω και λιγο πολυ ξερουμε το τι παιζει...!!!!τωρα αμα δεν θελετε και δεν σας αρεσε κατι και κατι σας βρωμαει σημαινει οτι εγω λεω π@π@ριες ασχετα αν τα λετε φιλικα η καλοπροαιρετα...!!!!!ας ξεχαστει λοιπον το θεμα και κακως εγω ειπα να ποσταρω για ενα sporty που γνωριζουμε...!!!!!ουτως η αλλως το αμαξι νομιζω θα το παρει ενα παιδι απο δω απο την παρεα μας και καλυτερα γιατι δεν θα φυγει το miata απο την παρεα του madness!!!!αυτα..!!!και τα λεω και γω φιλικα και καλοπροαιρετα..!!!δεν εχω προβλημα φυσικα με κανεναν!!!!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty: ;)

Φωτη, πολυ καλα εκανες κ το προτεινες! Αλλωστε ειναι ενας απο τους λογους υπαρξης του φορουμ! Απο κει κ περα, φυσικα κ ο υποψηφιος αγοραστης ΟΦΕΙΛΕΙ να το παει σε συνεργειο να το ελεγξει!

Το μονο που απλα παρατηρησα, ειναι οτι γραφεις 'καθαρο', κ μετα τις ερωτησεις του Αχιλλεα προκυπτει τρακαρισμα το οποιο αποσο ξερω εγω μπορει ναχει φαει κ ψαλιδια κλπ!! Ή κ αυτο να μην συμβαινει, σκεψου οτι μπορει καποιος για ψυχολογικους εστω λογους να μην θελει να εχει τρακαρει το αμαξι, να κανει κοπο να ερθει μεχρι εκει να το δει, κ να παρατηρησει αυτα που ανεφερε ο Α. Οποτε καλα κανεις κ το ποσταρεις, απλα στην περιγραφη καλο ειναι να αναφερεται οτι ειχε κ ενα ελαφρυ τρακαρισμα κ αλλαξε ενα φτερο. Αυτα, κ το ξαναλεω, φιλικα παντα! :good:
ειναι δυνατον να εχει φαει ψαλιδια και να γραφω για καθαρο μιατα????!!!!!!!! :zalistika: :zalistika:καθαρο λεγεται ενα αμαξι 10ετιας οταν δεν εχει σοβαρο θεμα με τρακαρισμα....τωρα αν εχει αλλαχτει ενα φτερο η ενας προφυλακτηρας και μονο αυτο...τοτε ενα αμαξι θεωρειται καθαρο...!!!!!δηλαδη με αυτα που ακουω θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε περι αυτοκινητων...!!!!και οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω το οτι το λεω εγω δεν σημαινει οτι δεν θα μιλησεις με το παιδι που το εχει και φυσικα θα πας να το κοιταξεις σε λαμαρινα μηχανικο!!!!!!αλλα προτεινα ενα αμαξι που το γνωριζω και επειδη ειναι της παρεας εδω γνωριζουμε ολοι οτι ειναι πολυ καλο αμαξι....τωρα αν εχετε ενδοιασμους για το αν ειναι η δεν ειναι αληθινα αυτα που λεω....το τσεκαρετε...το αμαξι και τελειωνει το πανηγυρι....!!!!αλλα ξαναλεω οτι το αμαξι το γνωριζουμε και ειναι οκ..και το ειπα οπως και για ενα αλλο μαυρο phoenix που επισης το γνωριζουμε ειπα οτι δεν κανει γτ εχει βγει ολικη και το βλεπουμε να κυκλοφορει σε μαντρα ως πενα στην αθηνα...!!!!εν ολιγης κακως εγραψα για το αμαξι και κακως ηθελα να βοηθησω καποιον αν θελει να παρει ενα αμαξι σωστο κατ εμε...και κριμα για αυτη την αρνητικοτητα που βλεπω και δεν ξερω απο που πηγαζει...!!!!!
With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high. Ayrton Senna

February 06, 2011, 05:06:21 PMReply #781

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #781 on: February 06, 2011, 05:06:21 PM »
Φιλε Φωτη.Ο αρνητισμος που διακρινεις εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει καν.
Μιλησες για ενα καθαρο αμαξι και ο Αχιλλεας παρατηρησε 2 σημαδια που δειχνουν (εστω και μικρη) στούκα...
Σε τετοιους χαλεπους καιρους ολοι ειμαστε επιφυλακτικοτατοι(και καχύποπτοι αν θες) σχετικα με την αγορα αυτοκινητου,ποσο μαλλον του μιατα που αποδεδειγμενα προσελκυει καθε ειδους καγκουρα.
Κι εγω βρηκα φτηνο αυτοκινητο το οποιο ειχε σημαδια "καγκουρεματος"(ηταν στο φαναρτζη για βαψιμο ας πουμε) αλλα παρ'ολα αυτα το πηγα σε μηχανικους-φαναρτζηδες και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι χαρτι.
Ως 18 χρονων πιτσιρικας με τα μυαλα πανω απ'το κεφαλι του το αγορασα χωρις να εχω δει πολλα μιατα και για 1 χρονο τραβαγα τα μαλλια μου,καθως πληρωσα 2+χιλιαρικα σε συντηρηση.Τωρα ευτυχως,απλως απολαμβανω το μιατα μου,που μου στοιχισε βεβαια ο κουκος αηδονι.
Με λιγα λογια θελω να πω,πως καλυτερα να ειμαστε λιγο παραπανω καχυποπτοι και ας χαλασουμε και λιγο τις καρδιες μας,παρα να τρεχουμε και να μη φτανουμε.
ΥΓ.Το αυτοκινητο που προτεινες το ειδα πριν γινει θεμα εδω και μου φανηκε υποπτα φτηνο.Επισης τα 90Κ χλμ εχουν κατανησει λιγο κλισέ πλεον και καθε φορα που τα βλεπω γινομαι αρνητικος χωρις να το θελω.

February 06, 2011, 06:51:57 PMReply #782

Offline el loco

« Reply #782 on: February 06, 2011, 06:51:57 PM »
ρε παιδια να ρωτησω κατι αλλα μην με βριζετε!!!

ο GABI_HOROS πηρε αμαξι τελικα???(δεν ειρωνευομαι,απλα ειμαι περιεργος)
drift it like u stole it!!!!!
mx-5..
z750...bye bye

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2676747/

February 06, 2011, 09:48:40 PMReply #783

Offline termi

« Reply #783 on: February 06, 2011, 09:48:40 PM »
Tο sporty που αναφέρει ο fotis78 είναι του κολλητού μου ο οποίος το πήρε πρόπερσι 13.000...
Το αμάξι έχει αλλαγμένο φτερό κ βαμμένο προφυλακτήρα...
ήμασταν για καφεδάκι κ μια γυναίκα έστριψε κάπως νωρίς για να να παρκάρει μπροστά του
με αποτέλεσμα να του ξύσει άσχημα το φτερό κ λίγο τον προφυλακτήρα...
Η κουκούλα έχει ένα σκίσιμο από απόπειρα κλοπής το οποίο φτιάχτηκε αλλά καλύτερα να γίνει αλλαγή κουκούλας γτ σε κανέναν δεν αρέσει το μπάλωμα...
Οπότε για αυτό λέει κ ο Φώτης ότι το αμάξι το θεωρούμε πένα μιας κ έτσι είναι σε σασί,ψαλίδια κλπ κ μηχανικά μιας κ πρόκειται για σχεδόν αμπάντητο mx5!
Το παιδί είναι άσχημα οικονομικά γτ έμεινε από δουλειά σε σημείο να μην το κινεί κ ψάχνει μηχανάκι η αμάξι πολύ οικονομικό...
Το ξεκίνησε 12 κ το έριχνε αβέρτα γιατί βιάζεται να το διώξει...
Οπότε προσωπικά το θεωρώ πολύ καλή ευκαιρία για έναν που θέλει sporty... :exaclty:
« Last Edit: February 06, 2011, 09:54:33 PM by termi »
NBFL turbo last decade ....
NCFL 20th anniversary crystal white pearl
Transmission 6speed LSD & FGR 4.1
Tokico & Apex springs
Enkei RPF1 17x9 & 245/40/17
Custom 8point rollcage

February 06, 2011, 10:38:08 PMReply #784

Offline nmwisima

« Reply #784 on: February 06, 2011, 10:38:08 PM »
Γενικά, ας είμαστε χαλαροί. Παρατήρησα νομίζω λογικά πράγματα και ρώτησα.
Πήρα την απάντησή μου και όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται μεγαλύτερο θέμα.

Φώτη, νόμιζα ότι είναι σε μάντρα ρε φίλε, γι αυτό είπα για ανταλλαγή.

Α.

February 06, 2011, 11:00:36 PMReply #785

Offline JDM

« Reply #785 on: February 06, 2011, 11:00:36 PM »
επειδη εδω περα μεσα διαβαζοντας τα ποστ αντιλαμβανομαι πως ο ενας θελει απλα να αμφισβητησει τον αλλον ,
δεν βγαζω ακρη
οταν λεμε καθαρο εννοουμε οτι το σασι δεν εχει παρει δεν σε νοιαζει ποσες φορες εχει αλαχτει το φτερο καπω η εχει βαφτει γιατι απλα μπορει να μην το καταλαβεις ποτε
πχ στο αυτοκινητο του πατερα μου εχει αλλαχθει 2 φορες ο προφυλακτηρας  γιατι τον εσπασα εγω μπαινοντας στο παρκινγκ ατσαλα επισης αλαχθηκε το καπω γιατι επεσε πανω ενας φιλος του πατερα μου που κλαδευε τα δεντρα(κουφο) αν το δεις δεν καταλαβαινες τιποτα ακομη και με μηχανιμα που το μετρησαμε δεν βγαζει αποκλιση, ποιος μπορει να αμφισβητησει οτι ειναι καθαρο
επισης αν καποιος ψειρας βαψει μια πορτα επειδη εχει 1 γρατζουνια  και το αντιληφθει ο υποψηφιος αγοραστης, τι σημαινει πως δεν ειναι καθαρο?????
οσο για τα ψαλιδια που προαναφερθηκαν ειμαι της γνωμης πως αν ειναι να παρεις ενα αυτοκινητο ,μετα τον λαμαρινα μηχανικο ,περνα μια βολτα απο εναν ευθυγραμμισα να σου πει την πασα αληθεια για γεφυρες  και ψαλιδια(σε συνενοηση με τον πωλητη παντα)

February 06, 2011, 11:18:32 PMReply #786

Offline Liakos

« Reply #786 on: February 06, 2011, 11:18:32 PM »
Ουτε ο Φωτης χρειαζεται δικηγορους, ουτε ο Αχιλλεας χρειαζεται να απολογειται για μια ερωτηση που εκανε...
Δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθουμε να δημιουργησουμε θεμα οταν καν δεν υπαρχει.  :????:

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

February 06, 2011, 11:23:26 PMReply #787

Offline Akina_DownHill

« Reply #787 on: February 06, 2011, 11:23:26 PM »
Το συγκεκριμενο sporty το καλοβλεπει ενα φιλαρακι μου απο Αλεξανδρουπολη παντως, καθε μερα με ρωταει αν ξερω κάτι για το αυτοκινητο  :P

February 07, 2011, 12:50:48 AMReply #788

Offline pooru ni san

« Reply #788 on: February 07, 2011, 12:50:48 AM »
Προσοχή χρειάζεται όταν προτείνουμε κάτι για το οποίο η απόκτησή του απαιτεί χρήματα και μάλιστα αρκετές χιλιάδες ευρώ. Κάτι το κακοπροαίρετο δεν εντόπισα στις προηγούμενες σελίδες αλλά από την άλλη επειδή σε κάτι που εμείς δεν δίνουμε σημασία άλλοι μπορεί να επικεντρώνονται δεν πρέπει οι προτάσεις να συνοδεύονται από χαρακτηρισμούς που δημιουργούν το λιγότερο προσδοκίες έως και εντυπώσεις. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί στην προκειμένη περίπτωση τα προς πώληση αυτοκίνητα είναι τρίτων για τα οποία μονάχα ο ιδιοκτήτης τους γνωρίζει 100% το ιστορικό τους άρα είναι και εγγυητής των όσων ισχυρίζεται αλλά και υπόλογος σε περίπτωση που αποδεικνύεται όχι αντάξιος των προσδοκιών που ο ίδιος δημιουργεί.
Κοντολογίς, μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τον εαυτό σας δίχως λόγο και μάλιστα για όφελος άλλων. Πέρα από μια υπόδειξη του προς πώληση αυτοκινήτου δε χρειάζονται άλλοι χαρακτηρισμοί γιατί σε ένα απρόσωπο περιβάλλον όπως είναι τα φόρουμ οι λέξεις παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο και ως γνωστόν αυτές είναι που μένουν. 

February 07, 2011, 09:31:09 PMReply #789

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #789 on: February 07, 2011, 09:31:09 PM »
Παντως σε ενα αμαξι δεν υπαρχει καθαρο και βρωμικο. Ολες οι ζημιες επισκευαζονται και καποιες φαινονται ενω αλλες δεν φαινονται... Για να σας το πω διαφορετικα στο Primera που εχω στην κατοχη μου εχει βαφτει εμπρος δεξι φτερο, καπω, πορτμπαγκαζ, 2 πισω πορτες, πισω δεξι φτερο και αρκετες φορες οι προφυλακτηρες ενω μια φορα και το δεξι σποιλερ.Το αμαξι φυσικα και ειναι καπως παρδαλο για ενα εμπειρο ματι και ομως δεν εχει τρακαρει ποτε, δεν εχει χρειαστει ποτε να αλλαχτει κατι και απλα εχει γρατσουνιστει παρα πολλες φορες, λογικο για ενα αμαξι 11 χρονων.
Απο την αλλη ενα αμαξι που φαινεται ατρακαριστο μπορει να εχει παθει χοντρη ζημια οταν ηταν καινουργιο και με την παροδο του χρονου να μην φαινεται καν η διαφορα στο χρωμα. Με το ματι βλεπεις μονο τα εξωτερικα χτυπηματα, για να φανουν τα βαθυτερα που ειναι και σημαντικοτερα τοτε απλα πρεπει να ψαχτεις εκτενεστερα.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 07, 2011, 10:17:04 PMReply #790

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 07, 2011, 11:53:58 PMReply #791

Offline Stav

« Reply #791 on: February 07, 2011, 11:53:58 PM »
συμφωνα με την  Mazda  Ελλαδος, οι ιμαντες αλλαζονται καθε 90Κ χλμ ή 6 χρονια....οποιο ερθει 1ο...στο συγκεκριμενο προφανως αλλαχθηκαν λογω 6ετιας κ οχι λογω χλμ....
MK2.5 back to basics...

February 08, 2011, 12:08:00 AMReply #792

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #792 on: February 08, 2011, 12:08:00 AM »
Υπερβολικο δεν ειναι αυτο ρε 'συ Σταυρο?
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 08, 2011, 12:14:09 AMReply #793

Offline el loco

« Reply #793 on: February 08, 2011, 12:14:09 AM »
μαγκες(με τις παντες) να ευχηθουμε στον αγαπητο GABI-HAROS  ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ-ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:
drift it like u stole it!!!!!
mx-5..
z750...bye bye

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2676747/

February 08, 2011, 01:01:06 AMReply #794

Offline Liakos

« Reply #794 on: February 08, 2011, 01:01:06 AM »
Υπερβολικο δεν ειναι αυτο ρε 'συ Σταυρο?
Aν τα χιλιομετρα ειναι αληθινα οχι, γτ να ειναι υπερβολικο?  :) Αν μεσα σε 2 χρονια δε συμπληρωσεις 10.000χλμ με το miata σου δε θα του αλλαξεις ποτε λαδια?

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines