Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.  (Read 274183 times)

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

February 04, 2011, 11:05:14 AMReply #750

Offline gabi_haros

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #750 on: February 04, 2011, 11:05:14 AM »
Παιδάκια δεν έχει νόημα να πω εγώ κάτι γιατί α) είμαι ψείρας β) δεν έχω κάτι σίγουρο και διαπιστευμένο.
Εγώ πάντως ΔΕΝ το προτίμησα και πάω βουρ για το twins ενός παιδιού από το άλλο φόρουμ, εκτός αν βρεθεί καμία άλλη ευκαιρία μπροστά μου ή αν για κάποιο λόγο δεν μου κάνει το άλλο.
Είναι 2ο χέρι και γενικά δεν μου φάνηκε τόσο σόι όσο έδειχνε από μακριά... Αυτό, όλα τα άλλα ο καθένας τα ψάχνει και τα βρίσκει, όπως βρήκα εγώ πχ την γέφυρα του άλλου όταν έψαχνα ΧΩΡΙΣ καν να σηκώσω το αμάξι.
(όλοι έχουμε γνωστούς σε ασφαλιστικές εταιρίες, όλοι έχουμε γνωστούς που εμπιστευόμαστε και ανθρώπους μέσα από αντιπροσωπείες)

Αφου δεν εχει νοημα... μην τα λες ουτε με πμ και θαβεις την αγγελια καποιου...
ΑΥΤΟ που εχει σημασια για σενα,πχ το κρεμασμενο ντουλαπακι, για αλλον μπορει να μην εχει,
και αυτο που δεν ειχε σημασια για σενα,πχ η αλλαγμενη γεφυρα,για αλλον εχει. Βγαλαμε το χτικιο σε αλλο φορουμ για να σε πεισουμε οτι η στραβωμενη γεφυρα ειναι σημαντικοτερο ελαττωμα απο το ντουλαπακι που τριζει ή το σκονισμενο ταμπλο ενω εσυ το προσπερνουσες και στεκοσουν και επιχειρηματολογουσες οτι δεν ειχε γινει φανοποια γιατι ετσι σου παν στο Νομικο-Κουρη.

Tώρα αυτή η επίθεση τι νόημα έχει?
Εγώ πήρα τηλέφωνο τον Νίκο και του είπα  τι είδα αλλά ότι διατηρώ κάθε επιφύλαξη και να πάει να το δει και μόνος του.
Το θάψιμο σε αυτό που το είδες?
Θάψιμο θα ήταν αν έλεγα ΜΗΝ πας να το δεις είναι μαλακία, εγώ αντίθετα τον Προέτρεψα να πάει να το δει και απλά να είναι επιφυλακτικός για να μην την πατήσει όπως με το Ιταλικό που έχει τώρα.
Του είπα και από το τηλέφωνο, ότι ούτε απόλυτος είμαι, ούτε σίγουρος.
Δεν καταλαβαίνω πως μπορείτε και αρπάζεστε με το παραμικρό.
Αχιλλέα, είδα και κάποια 1.8 που ήταν σε λεφτά που θα μπορούσα να διαθέσω, ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ προτιμώ ένα φτηνότερο και πιο καλοσυντηρημένο 1.6 από το να πάρω ένα, 1.8 και να είναι σε χειρότερη κατάσταση και πιο ακριβό.

Μα τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ πρέπει πάντα να προκαλούμε εντάσεις, από εκεί που δεν υπάρχουν.
Χτες μιλούσα με τον Νίκο ένα 20λέπτο, τα είπαμε μια χαρά και εδώ είναι άλλωστε να το επιβεβαιώσει, του είπα τι να κοιτάξει και να κρίνει μόνος του.
Αυτό που για μένα είναι σκατά μπορεί για κάποιον να είναι χρυσάφι και τούμπαλιν.
Υπάρχει μία εμπάθεια στο πρόσωπο μου ή απλά έχετε κολλήσει Αχιλλε-ίαση με συμπτώματα εριστικότητας?

Όσων αφορά τη γέφυρα, ναι όντως με βοηθήσατε να πάρω μία απόφαση, ότι όσο και αν αλλάχτηκε με καινούρια ή ότι όσο και αν είναι οκ το αμάξι δεν αξίζει να μπλέξω.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτό, από εκεί και πέρα τι σχέση έχει αυτό με το ότι του είπα να δει και να τσεκάρει κάποια πράγματα ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ?
Αν θέλετε να μου προσδώσετε το προφίλ ενός μακακα που κοιτάει το αμάξι αν είναι μούρη και δεν τον ενδιαφέρει να είναι σάπιο κάντε το, δεν έχω πρόβλημα.
Μπορεί για τα δεδομένα σας να είμαι, ο καθένας βάζει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του και στα αντικείμενα που τον ενδιαφέρουν και σκέφτεται και αναλύει με διαφορετικό τρόπο τα συν και τα πλην.
Εγώ κοιτάω πολύ την γενικότερη κατάσταση ενός αμαξιού και επιμένω όμως όσων αφορά την κατάσταση του εσωτερικό του γιατί έχω κάποια ΠΙΣΤΕΥΩ.
Αυτά "τα πιστεύω" μου λένε ότι ένας άνθρωπος που είναι ψείρας με το εσωτερικό του αμαξιού του, δεν μπορεί παρά να είναι και ψείρας με το υπόλοιπο αμάξωμα. Μπορεί και να έχω λάθος, αλλά αυτά είναι τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
Περι κριτηρίων αγοράς λοιπόν.. σπανακόπιτα.
« Last Edit: February 04, 2011, 11:08:21 AM by gabi_haros »

February 04, 2011, 12:12:18 PMReply #751

Offline Ξάδελφος

« Reply #751 on: February 04, 2011, 12:12:18 PM »
Παιδάκια δεν έχει νόημα να πω εγώ κάτι γιατί α) είμαι ψείρας β) δεν έχω κάτι σίγουρο και διαπιστευμένο.
Εγώ πάντως ΔΕΝ το προτίμησα και πάω βουρ για το twins ενός παιδιού από το άλλο φόρουμ, εκτός αν βρεθεί καμία άλλη ευκαιρία μπροστά μου ή αν για κάποιο λόγο δεν μου κάνει το άλλο.
Είναι 2ο χέρι και γενικά δεν μου φάνηκε τόσο σόι όσο έδειχνε από μακριά... Αυτό, όλα τα άλλα ο καθένας τα ψάχνει και τα βρίσκει, όπως βρήκα εγώ πχ την γέφυρα του άλλου όταν έψαχνα ΧΩΡΙΣ καν να σηκώσω το αμάξι.
(όλοι έχουμε γνωστούς σε ασφαλιστικές εταιρίες, όλοι έχουμε γνωστούς που εμπιστευόμαστε και ανθρώπους μέσα από αντιπροσωπείες)

Αφου δεν εχει νοημα... μην τα λες ουτε με πμ και θαβεις την αγγελια καποιου...
ΑΥΤΟ που εχει σημασια για σενα,πχ το κρεμασμενο ντουλαπακι, για αλλον μπορει να μην εχει,
και αυτο που δεν ειχε σημασια για σενα,πχ η αλλαγμενη γεφυρα,για αλλον εχει. Βγαλαμε το χτικιο σε αλλο φορουμ για να σε πεισουμε οτι η στραβωμενη γεφυρα ειναι σημαντικοτερο ελαττωμα απο το ντουλαπακι που τριζει ή το σκονισμενο ταμπλο ενω εσυ το προσπερνουσες και στεκοσουν και επιχειρηματολογουσες οτι δεν ειχε γινει φανοποια γιατι ετσι σου παν στο Νομικο-Κουρη.

Tώρα αυτή η επίθεση τι νόημα έχει?
Εγώ πήρα τηλέφωνο τον Νίκο και του είπα  τι είδα αλλά ότι διατηρώ κάθε επιφύλαξη και να πάει να το δει και μόνος του.
Το θάψιμο σε αυτό που το είδες?
Θάψιμο θα ήταν αν έλεγα ΜΗΝ πας να το δεις είναι μαλακία, εγώ αντίθετα τον Προέτρεψα να πάει να το δει και απλά να είναι επιφυλακτικός για να μην την πατήσει όπως με το Ιταλικό που έχει τώρα.
Του είπα και από το τηλέφωνο, ότι ούτε απόλυτος είμαι, ούτε σίγουρος.
Δεν καταλαβαίνω πως μπορείτε και αρπάζεστε με το παραμικρό.
Αχιλλέα, είδα και κάποια 1.8 που ήταν σε λεφτά που θα μπορούσα να διαθέσω, ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ προτιμώ ένα φτηνότερο και πιο καλοσυντηρημένο 1.6 από το να πάρω ένα, 1.8 και να είναι σε χειρότερη κατάσταση και πιο ακριβό.

Μα τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ πρέπει πάντα να προκαλούμε εντάσεις, από εκεί που δεν υπάρχουν.
Χτες μιλούσα με τον Νίκο ένα 20λέπτο, τα είπαμε μια χαρά και εδώ είναι άλλωστε να το επιβεβαιώσει, του είπα τι να κοιτάξει και να κρίνει μόνος του.
Αυτό που για μένα είναι σκατά μπορεί για κάποιον να είναι χρυσάφι και τούμπαλιν.
Υπάρχει μία εμπάθεια στο πρόσωπο μου ή απλά έχετε κολλήσει Αχιλλε-ίαση με συμπτώματα εριστικότητας?

Όσων αφορά τη γέφυρα, ναι όντως με βοηθήσατε να πάρω μία απόφαση, ότι όσο και αν αλλάχτηκε με καινούρια ή ότι όσο και αν είναι οκ το αμάξι δεν αξίζει να μπλέξω.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτό, από εκεί και πέρα τι σχέση έχει αυτό με το ότι του είπα να δει και να τσεκάρει κάποια πράγματα ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ?
Αν θέλετε να μου προσδώσετε το προφίλ ενός μακακα που κοιτάει το αμάξι αν είναι μούρη και δεν τον ενδιαφέρει να είναι σάπιο κάντε το, δεν έχω πρόβλημα.
Μπορεί για τα δεδομένα σας να είμαι, ο καθένας βάζει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του και στα αντικείμενα που τον ενδιαφέρουν και σκέφτεται και αναλύει με διαφορετικό τρόπο τα συν και τα πλην.
Εγώ κοιτάω πολύ την γενικότερη κατάσταση ενός αμαξιού και επιμένω όμως όσων αφορά την κατάσταση του εσωτερικό του γιατί έχω κάποια ΠΙΣΤΕΥΩ.
Αυτά "τα πιστεύω" μου λένε ότι ένας άνθρωπος που είναι ψείρας με το εσωτερικό του αμαξιού του, δεν μπορεί παρά να είναι και ψείρας με το υπόλοιπο αμάξωμα. Μπορεί και να έχω λάθος, αλλά αυτά είναι τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
Περι κριτηρίων αγοράς λοιπόν.. σπανακόπιτα.

Δεν υπαρχει παρεξηγηση και κανεις δεν αρπαζεται μαζι σου ,οπως και κανεις δε σου κανει επιθεση
Αν δεν υπηρχε ενδιαφερον απο ολους προς εσενα κανεις δε θ ασχολιοταν με την παρτυ σου και με το τι θα παρεις.Ξεκαθαρισε το αυτο και μην αρπαζεσαι.

Ως προς αυτα που σου εγραψα εγω τουλαχιστον γραφεις πολλα και χαλας το κεφι σου χωρις να υπαρχει λογος .
Εν ολιγοις.Επειδη πριν στο εγραψα διπλωματικα ,θα στο γραψω αυτη τη φορα πιο κοφτα.
Καλυτερα να σου κανω(οσον αφορα εκεινο τ αμαξι και τα σχολια σου 'η τα υπονοουμενα ) εγω ,  μια φιλικη συσταση προς αποφυγη παρεξηγησεων παρα....(λεμε τωρα) να σπασει ο διαολος το ποδι του και να σου κανει μια οχι και τοσο φιλικη συσταση εκεινος που πουλα τ αμαξι του και ισως διαβαζει τα ποστ σου.
Δεν αντιλεγω να παρεις τηλεφωνο και να πεις οτι θες,αλλα δημοσια στο φορουμ καταλαβε οτι ισως να δημιουργηθει παρξηγηση.
Φιλικα στα λεω.
Απο εκει και περα δε θα πολυσκοτιστω κι ολας.
Κανε οπως καταλαβαινεις.
Εννοειτε οτι οποια βοηθεια θες στην αναζητηση σου ,εδω ειμαστε-ειμαι.

February 04, 2011, 04:20:16 PMReply #752

Offline Hayate

« Reply #752 on: February 04, 2011, 04:20:16 PM »
Αυτά "τα πιστεύω" μου λένε ότι ένας άνθρωπος που είναι ψείρας με το εσωτερικό του αμαξιού του, δεν μπορεί παρά να είναι και ψείρας με το υπόλοιπο αμάξωμα.

:zalistika: σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι αυτό. Δεν έχεις δεί ποτέ αυτοκίνητα που γυαλίζουν μέσα-έξω και είναι μπουρδέλα μηχανολογικά-σασί??????????????
Εγώ γνωρίζω πολλά τέτοια... και μερικά με χοντρές στούκες μάλιστα!
Για την ιστορία σου έστειλα ένα π.μ. για βοήθεια στο ψάξιμο επειδή και εγώ έψαχνα 3 μήνες για ΜΧ5 (οχι χρόνια βέβαια), και ΟΧΙ για να σου πουλήσω το δικό μου (το οποίο δεν ξέρω κάν αν θα πουλήσω ακόμα, απλά επειδή ψάχνεις καθαρό), και δεν μου είπες ούτε ενα απλό thanks...  ::-

February 04, 2011, 04:25:05 PMReply #753

Offline luke

« Reply #753 on: February 04, 2011, 04:25:05 PM »
εγω ουτε 2 βδομαδες δεν εψαξα ...
nb 1.8 year 2000

February 04, 2011, 05:35:14 PMReply #754

Offline gabi_haros

« Reply #754 on: February 04, 2011, 05:35:14 PM »
Αυτά "τα πιστεύω" μου λένε ότι ένας άνθρωπος που είναι ψείρας με το εσωτερικό του αμαξιού του, δεν μπορεί παρά να είναι και ψείρας με το υπόλοιπο αμάξωμα.

:zalistika: σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι αυτό. Δεν έχεις δεί ποτέ αυτοκίνητα που γυαλίζουν μέσα-έξω και είναι μπουρδέλα μηχανολογικά-σασί??????????????
Για την ιστορία σου έστειλα ένα π.μ. για βοήθεια στο ψάξιμο επειδή και εγώ έψαχνα 3 μήνες για ΜΧ5 (οχι χρόνια βέβαια), και ΟΧΙ για να σου πουλήσω το δικό μου (το οποίο δεν ξέρω κάν αν θα πουλήσω ακόμα, απλά επειδή ψάχνεις καθαρό), και δεν μου είπες ούτε ενα απλό thanks...  ::-

Sorry, έχω ένα θέμα με τα Π.Μ. Δεν μου δείχνει outbox και μου βγάζει πάνω έχετε 17 μυνήματα! Οπότε δεν ξέρω πότε έχω νέο μήνυμα και πότε όχι, πρέπει να ψάχνω ανάμεσα σε πολλά, που έλαβα και έστειλα αυτές τις μέρες.
Έχεις nbfl για πούλημα? (πάλι θα κάθομαι και θα μπερδεύομαι γαμώτο... Πάνω που πάω να ηρεμήσω και να κατασταλάξω σε ένα ΤΣΟΥΠ ένα νέο εμφανίζεται) Κοίτα θα πάω να δω αύριο ένα twins και αν για κάποιο λόγο δεν το κλέισω ευχαρίστως Κυριακή κανονίζουμε να το δω!
Τι έκδοση είναι?

February 04, 2011, 05:39:02 PMReply #755

Offline nmwisima

« Reply #755 on: February 04, 2011, 05:39:02 PM »
Mk1 έχει ο Νάσος Γαβριήλ.

February 04, 2011, 05:39:08 PMReply #756

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #756 on: February 04, 2011, 05:39:08 PM »
Οχι δεν εχει NBFL ο φιλος του Καπαμαρου, ΝΑ εχει αυτο.
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 04, 2011, 06:30:40 PMReply #757

Offline Hayate

« Reply #757 on: February 04, 2011, 06:30:40 PM »

Sorry, έχω ένα θέμα με τα Π.Μ. Δεν μου δείχνει outbox και μου βγάζει πάνω έχετε 17 μυνήματα! Οπότε δεν ξέρω πότε έχω νέο μήνυμα και πότε όχι, πρέπει να ψάχνω ανάμεσα σε πολλά, που έλαβα και έστειλα αυτές τις μέρες.
Έχεις nbfl για πούλημα? (πάλι θα κάθομαι και θα μπερδεύομαι γαμώτο... Πάνω που πάω να ηρεμήσω και να κατασταλάξω σε ένα ΤΣΟΥΠ ένα νέο εμφανίζεται) Κοίτα θα πάω να δω αύριο ένα twins και αν για κάποιο λόγο δεν το κλέισω ευχαρίστως Κυριακή κανονίζουμε να το δω!
Τι έκδοση είναι?
oops.. sorry τότε.. βιάστηκα να σε κρίνω! :-X
mk1 είναι το δικό μου, δεν πιστεύω να σε ενδιαφέρει, αλλά τουλάχιστον είναι όσο πιο καλοσυντηρημένο γίνεται παρά τα χρόνια του.

February 04, 2011, 06:35:38 PMReply #758

Offline Konstantinos

« Reply #758 on: February 04, 2011, 06:35:38 PM »
Να κάνω και εγώ μια γενική ερώτηση? Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο "τραχτέρ" που πήγε και είδε ο φίλος gabi! Για μένα καλά εκανε και εξέφερε την άποψή του μιας και το είδε από κοντά και όχι από το PC του! Άλλωστε το topic αυτό υπάρχει ακριβώς για τον ίδιο σκοπό! Απλά το διατυπώνω γιατί το έχω παρατηρήσει !Δηλαδή αν κάποιος πουλάει το mx5 του για να είναι άρτιο για πώληση δεν πρέπει να έχει μπει σε πίστα, να μην έχει φυσιολογικές φθορές, να μην έχει κάνει ούτε ένα donut στο δρόμο, κλπ...Όλα τα mx5 σε τελικό στάδιο πωλούνται κοψοχρονιά και μόλις ακούω τα θέλω ενός υποψηφίου αγοραστή τρελαίνομαι! Δηλαδή αν εγώ το έχω λιώσει στα παντιλίκια και στις πλατείες και παρόλα αυτά του έχω κάνει τα service στην αντιπροσωπεία και πριν την ώρα τους ακόμα, (aka 200€ με το καλημέρα σας)  το πλένω με 2 κουβάδες και το γυαλίζω κάθε 6μηνο (και παιδί να είχα λιγότερο θα το πρόσεχα πιστεύω), αυτό πάει να πει πως το κακομεταχειριζόμουν? Ή μήπως υπάρχει έστω και ένας ιδιοκτήτης που δεν έχει κάνει μια πλατεία με το mx του? Ακόμα και από γυναίκα, όπως μια γειτόνισσά μου που περνάει με τις πόρτες στους δρόμους μας..Από αυτή την άποψη όλα χρέπια είναι στην αγορά! Αρκεί να μην έχει εμπλακεί σε σοβαρό ατύχημα και ακόμα και τότε αν οι ζημιές αποκαταστάθηκαν σε αντιπροσωπεία με παραστατικά και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, γιατί να παραμείνει απούλητο? Οκ δέχομαι να πέσει η τιμή του και να απαξιωθεί, αλλά πόσο περισσότερο? Πάρτε ένα καινούργιο! Και εγώ έχω μπει στη διαδικασία τώρα και κοιτάω μεταχειρισμένους γερμανούς...έχω δει τρία αυτοκίνητα της ίδιας χρονολογίας, το ένα από κοντράκια, το άλλο από το κλασσικό "γιατρό" και το τρίτο από τη κλασσική κοπέλα! Της κοπέλας πατήναρε, έτριζε ολόκληρο και είχαν ξεβάψει σχεδόν όλοι οι καθημερινής χρήσης διακόπτες στο ταμπλό. Του γιατρού σχεδόν έστριβε μόνο του στην ευθεία λόγω προφανώς καμιάς γέφυρας που την είχε ακούσει, ούτε μπήκα στη διαδικασία να το ελέγξω. Του κοντράκια-κάγκουρα ήταν το φθηνότερο και στην ερώτησή μου γιατί είναι τόσο φθηνό, μου είπε ότι "το αγοραστικό κοινό θέλει τα εντελώς μαμά όχι το δικό μου, με την εξάτμιση magnaflow, με την ΚW coilover, με με.." Το οδήγησα σήμερα και έμεινα! Σαλόνι που ντρεπόσουν να πατήσεις, λειτουργία μοτέρ άψογη, ήξερε μέχρι και πώς δουλεύει η τελευταία βίδα στο αμάξι του! Παρότι μου είπε την ατάκα ότι δεν έχει μπει σε πίστα δεν έχει βαρέσει κόφτη, δεν με πείραξε καθόλου που είναι γείτονας και ξέρω ότι ξημεροβραδιαζόταν στη Κύμης και μάλιστα προ κανενός 6μήνου τον κέρασα ένα lipton όπως επέστρεφα σπίτι! Από αυτόν θα το κοιτούσα σοβαρά αν είχα κατασταλλάξει στη χωρητικότητα του μοτέρ που θέλω! Είχε αλλάξει ψαλίδια αριστερά και  ζαμφόρ από στούκα αλλά πήγαινε άψογα στο δρόμο σε σχέση με τα άλλα 2 που είδα. Παντού υπάρχουν μέτρα και σταθμά, στην αγορά του μεταχειρισμένου κοιτάς η τιμή να αντιπροσωπεύει το αυτοκίνητο. Και φυσικά ο παράγοντας τύχη είναι το Α και το Ω! Το ίδιο αμάξι το ζαχάρωνα και παλιά που ήταν στα πιο high του! Τελικά όντας ψείρας τα απέρριψα όλα και πήγα τότε και πήρα ένα NC του κουτιού και τελείωσε το θέμα  :P (τα αμάξια τότε είχαν την ίδια αξία, το ένα καινούργιο και το άλλο μεταχειρισμένο). Τώρα γιατί τα ξανακοιτώ είναι άλλο θέμα.
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

February 04, 2011, 06:41:11 PMReply #759

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #759 on: February 04, 2011, 06:41:11 PM »
Κωσταντινε πας για ΤουΤου....η ιδεα μου ειναι? :axe:
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 04, 2011, 08:22:13 PMReply #760

Offline george 1323

« Reply #760 on: February 04, 2011, 08:22:13 PM »
Μιας που διαβασα κ ξαναδιαβασα τις αποψεις ειπα να πω κ εγω την φτωχη μου αποψη...οταν πας να ελεγξεις ενα αυτ/το θα το κανεις στα ζωτικα του σημεια..οπως μοτερ-σασι-σασμαν κ φανοποιοια για τον λογο αν εχει βαφτει κατι να ριξεις κ αλλο την τιμη,για ψυχολογικους πιο πολυ λογους...μεχρι κ τα χιλιομετρα ειναι ψυχολογικα που επηρεαζουν παρα η ουσια της καταστασης του αυτ/του..(δεν ειπαμε να ειναι κ ταξι)...τωρα τα υπολοιπα ειναι αυτο που λεμε οτι το θελεις-φθηνο-καλο κ βερεσε..... :angel:

February 05, 2011, 11:35:16 AMReply #761

Offline philosopher

« Reply #761 on: February 05, 2011, 11:35:16 AM »
οταν πας να ελεγξεις ενα αυτ/το θα το κανεις στα ζωτικα του σημεια..οπως μοτερ-σασι-σασμαν κ φανοποιοια

Ειλικρινά πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος μηχανικός να ελέγξει τη κατάσταση του μοτέρ?
Αν ξέρετε κάποιον που μπορεί να το κάνει εμπεριστατωμένα, πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω. 
Εγώ πιστεύω ότι το μοτέρ είναι λαχείο, το σημαντικό είναι το πλαίσιο, τα άλλα μαζεύονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

February 05, 2011, 11:43:44 AMReply #762

Offline el loco

« Reply #762 on: February 05, 2011, 11:43:44 AM »
για το μοτερ,το θεμα ειναι να μην καιει λαδια,να μην τρεχουν λαδια,μην ειναι σαπιο,να εχει την σωστη συμπιεση(ετσι λεγεται??),να μην ακουγονται διαφορα..

(εγω προσφατα αλλαξα την φλαντζα ψευτοκαπακου. κρατησα φωτογραφιες απο το εσωτερικο και απο ολη την διαδικασια,ειναι τελεια κατασταση με 120000,σε περιπτωση που το δωσω να τις δειξω...)

drift it like u stole it!!!!!
mx-5..
z750...bye bye

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2676747/

February 05, 2011, 12:17:17 PMReply #763

Offline philosopher

« Reply #763 on: February 05, 2011, 12:17:17 PM »
για το μοτερ,το θεμα ειναι να μην καιει λαδια,να μην τρεχουν λαδια,μην ειναι σαπιο,να εχει την σωστη συμπιεση(ετσι λεγεται??),να μην ακουγονται διαφορα..

(εγω προσφατα αλλαξα την φλαντζα ψευτοκαπακου. κρατησα φωτογραφιες απο το εσωτερικο και απο ολη την διαδικασια,ειναι τελεια κατασταση με 120000,σε περιπτωση που το δωσω να τις δειξω...)

Και πως θα ελέγξει ο μάστορης αν καίει λάδια το μοτέρ, καλά το να τρέχει από κάπου ή το να ακούγεται κάτι έντονα...
Επίσης πρώτη φορά ακούω για αυτό που κάνεις εσύ και μπράβο σου αλλά ποιος μου λέει ότι πχ δε θα το τουρμπίσεις αύριο θα το βαρεθείς-κάνεις ζημιά μεθάυριο (πρέπει να είσαι o flash gordon βέβαια για να το καταφέρεις σε μια μέρα :P) και θα μου δείξεις τις φωτογραφίες των 120.000χλμ
Υπόψιν δε μιλάω προσωπικά για σένα αλλά για τον οποιονδήποτε πουλάει ένα μεταχειρισμένο αμάξι.

...

Κωνέ την ίδια ακριβώς κουβέντα είχαμε και με τον Αγωνίκο στο Καρτόδορμμο. Δλδ όταν κάποιος ξέρει πως να το συντηρήσει το αμάξι και είναι παραπάνω από τακτικός και τυπικός στο service του πρέπει υποχρεωτικά να το "σκοτώσει" επειδή ξέρει πως να το χαρεί?
« Last Edit: February 05, 2011, 12:21:02 PM by philosopher »

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

February 05, 2011, 01:15:25 PMReply #764

Offline el loco

« Reply #764 on: February 05, 2011, 01:15:25 PM »
αν τσιμπαει λαδια δεν θα βγαζει μαυριλα απο την εξατμιση???? τα μπουζι του δεν θα ναι χαλια??? καποιος εμπειρος που θελει να ασχοληθει,θα μπορεσει να καταλαβει (οχι εγω,δεν ειμαι μηχανικος)..

εγω για τον εαυτο μου,οτιδηποτε κανω στο αμαξι μου και στην μηχανη μου κραταω αποδειξεις η εστω σημειωνω,κραταω δηλωσεις ατυχηματων,και μερικες φωτογραφιες..ειμαι περιεργος?? :P 

το αμαξι αν θα γραφε 150000 χιλιομετρα,θα σου ελεγα "φιλε εχω τις φωτο απο τοτε που αλλαξα την φλαντζα,θες να τις δεις??" ετσι κιαλλιως υπαρχει και στο βιβλιο service   :coolio:

αν τουρμπιζα θα το λεγα και οτι κι αν εκανα στο αμαξι θα το ελεγα,γιατι εγω σαν Τασος σεβομαι αυτον που εχω απεναντι μου-οποιος και να ναι,γνωστος η οχι-, και επισης σεβομαι πως θα διαθεσει τα χρηματα του για παρει το αμαξι μου..
drift it like u stole it!!!!!
mx-5..
z750...bye bye

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2676747/