Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.  (Read 274168 times)

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

February 05, 2011, 08:53:41 PMReply #765

Offline Ξάδελφος

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #765 on: February 05, 2011, 08:53:41 PM »
Ρε παιδια...
Δε γινεται να θες να αγορασεις ενα αμαξι  8000Ε μεταχειρισμενο ,οταν καινουργιο εκανε 25000Ε και να εχεις την απαιτηση να ειναι σε κατασταση..."καινουργη".
Οποιος το θελει ετσι ας παει να δωσει μια 25αρα να το παρει καινουργιο να ειναι σιγουρος οτι δεν εχει επανω του ψεγαδι,δεν εχει κανει ουτε ενα ντονατς ,δεν εχει κρεμασει το ντουλαπακι ,δεν εκλασε κανεις στο δερματινο του καθισμα.
Δηλ αυτοι που τα πηραν καινουργια και πανακριβα ειναι οι βλακες και εμεις που τους τα περνουμε μεταχειρισμενα ειμαστε οι μαγκες που τους θα τους τα παρουμε  τσαμπα χωρις ψεγαδι?.
Τεσπα.


February 05, 2011, 09:02:22 PMReply #766

Offline SchumiMx5

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #766 on: February 05, 2011, 09:02:22 PM »
Αντε, να αγιασει το στομα σου...

February 05, 2011, 10:01:30 PMReply #767

Offline Konstantinos

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #767 on: February 05, 2011, 10:01:30 PM »

...

 ;) Στα λόγια μου έρχεσαι Γιώργο!

@ Λεώ μέσα έπεσες  ;) Δεν κοιτάζω για μένα φυσικά, αλλά για τη γυναίκα που πήρε το πτυχίο της και ενδιαφέρεται.Τα "γκάμπριο γερμανικά κυκλάκια" άλλωστε τις τραβάνε σαν τη μύγα το σκ@το.. :angel: Τώρα που πέσανε στο 10χίλιαρο είναι ότι πρέπει!
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

February 05, 2011, 10:12:01 PMReply #768

Offline Liakos

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #768 on: February 05, 2011, 10:12:01 PM »
@ Λεώ μέσα έπεσες  ;) Δεν κοιτάζω για μένα φυσικά, αλλά για τη γυναίκα που πήρε το πτυχίο της και ενδιαφέρεται.Τα "γκάμπριο γερμανικά κυκλάκια" άλλωστε τις τραβάνε σαν τη μύγα το σκ@το.. :angel: Τώρα που πέσανε στο 10χίλιαρο είναι ότι πρέπει!

Με τα ιδια λεφτα παιρνει ωραιοτατο NBFL... Ψησε τη να ερχεστε με 2 στις βολτες κ τις εκδρομες.  :P

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines


February 05, 2011, 10:13:20 PMReply #769

Offline Akina_DownHill

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #769 on: February 05, 2011, 10:13:20 PM »
Nbfl και με τα ρεστα το βαφει ροζακι σαν εκεινα που υπαρχουν στις φωτος  :P

February 05, 2011, 10:23:26 PMReply #770

Offline XrhstosZ

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #770 on: February 05, 2011, 10:23:26 PM »
συγνωμη αλλα γιατι να παρεις σε γυναικα (πρωτο αμαξι???) TT? εγω θα τις επαιρνα ενα smart η ενα fiat 500 ... δειχτης ενα κοκκινο fiat 500 θα τις αρεσει 99.5% .


δες και αυτο !

http://www.google.gr/images?q=fiat+500+barbie+edition&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1680&bih=857








(συγνωμη σε ολους για την κακοποιηση των οφθαλμων σας)  :hello:

February 05, 2011, 10:34:02 PMReply #771

Offline Konstantinos

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #771 on: February 05, 2011, 10:34:02 PM »
Ούτε καν nbfl..όταν αρχίσαμε και το συζητούσαμε και μου προσδιόρισε το στυλ μεταχειρισμένου που θέλει είπα με ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο Mk1, που θα έχει οικονομικότερη συντήρηση (και ίσως να έβγαζα όλη τη καφρίλα μου πάνω του και να εξανθρώπιζα το δικό μου χρέπι  :angel:) . Και ευχαρίστως έμπαινα στη διαδικασία ψαξίματος ένος NA όσο ταλαίπωρη και αν μου ακούγεται από αυτό το topic! Νομίζω είναι επένδυση,που τα χρήματα τα παίρνεις πίσω! Αλλά επειδή ο κάθε ένας έχει το στυλ οδήγησής του, αν πάρει πισωκίνητο είμαι σίγουρος ότι δεν θα κοιμάμαι πια τα βράδια  :P. Ούκ ολίγες φορές έχει τετ-α-κιάσει οδηγώντας το NC και μου πήγε στη κάλτσα...Και επειδή cc και 500αράκια απορρίφθηκαν παμψηφεί, τα μόνα ασφαλή μπροστοκίνητα στο 10άρι ήταν τα βουτηρομπεμπέ Audi. Επειδή όμως με την αγορά είμαστε οκ αλλά με τα τεκμήρια διαβίωσης και συντήρησης όχι, η αναζήτηση συνεχίζεται!

Χρήστο...το τρίτο θα είναι  :gl:
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

February 06, 2011, 02:20:46 AMReply #772

Offline XrhstosZ

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #772 on: February 06, 2011, 02:20:46 AM »
BMW 116 ? εχετε σκεφτει?

February 06, 2011, 03:34:13 AMReply #773

Offline fotis78

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #773 on: February 06, 2011, 03:34:13 AM »
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1211500/
οποιος ψαχνει sporty εδω ειναι...!!!!το αμαξι ειναι απο δω θεσσαλονικη και ειναι της παρεας!!!!!πολυ καθαρο!!!!!ειναι απο γερμανια χωρις a/c!!!


Ρε Φώτη να ρωτήσω κάτι; Σπασμένος εμπρός προφυλακτήρας, ασύμμετρα κενά προφυλακτήρα-πορτμπαγκάζ-φτερού, και λείπει και το πλαϊνό φλασάκι.
Να υποθέσουμε ότι έχει χτυπήσει και φτιαχτεί πρόχειρα? Παίρνει ανταλλαγή το δικό μου και διαφορά?

Α.

το αμαξι ειχε ενα ψιλο οπως λες μπροστα γιατι ειμασταν ολοι μαζι για ποτο και μια θεια επεσε απανω του ενω ηταν παρκαρισμενος και το βλεπαμε το αμαξι live!!!επεσε πανω στο φτερο του και του το καναν!!!αλλο θεμα δεν εχει!!!παντες δεν εκανε το παιδι γιατι δεν ηταν 'τρελος'σαν εμας...!!!τωρα για το θεμα ανταλλαγης δεν νομιζω γιατι θελει να παρει smart!!!!
With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high. Ayrton Senna

February 06, 2011, 09:28:09 AMReply #774

Offline kakwkei

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #774 on: February 06, 2011, 09:28:09 AM »
Φωτη, χωρις καμμια προθεση να δημιουργησω ενταση, κ ορμωμενος απο τα λογια του Αχιλλεα, απλα νομιζω οτι αυτο θαπρεπε να τοχεις αναφερει ηδη, γιατι το 'πολυ καθαρο' που γραφεις μπορεις καποιος να το εκλαβει ως τελειως ατρακαριστο. Οχι οτι το να εχει αλλαξει ενα φτερο ειναι θεμα, αλλα ο υποψηφιος αγοραστης μπορει να φοβηθει οτι αφου αυτο δεν αναφερθηκε, μπορει να κρυβονται κ αλλα πισω απο το συγκεκριμενο αμαξι!

Το ξαναλεω, παντα φιλικα μιλαω κ δεν κρινω το αυτοκινητο!
Elise S2? Sold....
and now what??

February 06, 2011, 11:59:12 AMReply #775

Offline dimsabas

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #775 on: February 06, 2011, 11:59:12 AM »
Κωνσταντίνε, άσε τα περί Μκ1 και πάρε στο κορίτσι το ΤΤ. Πολύ πιο ασφαλές, είτε πρόκειται για ενεργητική ασφάλεια (ESP, ABS), είτε στην παθητική (εκεί κι αν υπάρχει χαοτική διαφορά σε σχέση με Μκ1-2-2.5). Πολύ πιο ποιοτικό εσωτερικό, στιβαρή κατασκευή, ροπούλα από χαμηλά... Δεν ξέρω να σου πω για βλάβες, αλλά έχει σχήμα που ακόμα και σήμερα τραβάει τα βλέμματα (δεν ξέρω αν το θες αυτό για την κοπέλα σου :P :angel:), πολυτέλεια (ειδικά με τα baseball καθίσματα), αλλά και ακριβή συντήρηση. Ευτυχώς που τέλη και ασφάλιση δεν είναι απαγορευτικά. Να ένα που φαίνεται πάρα πολύ καλό, αν και δεν είναι απαραίτητο να πάρετε το 225. Μια χαρά είναι και το 150άρι. ;)

ΥΓ. Συγγνώμη για το άσχετο του θέματος, αλλά πώς να μη σου μπαίνουν ιδέες με κάτι τέτοια; :angel: :angel:
« Last Edit: February 06, 2011, 12:09:00 PM by dimsabas »

February 06, 2011, 12:19:39 PMReply #776

Offline fotis78

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #776 on: February 06, 2011, 12:19:39 PM »
κοιταξτε να δειτε...δεν εχω κανενα κερδος στο να λεω ψεμματα για ενα αμαξι το οποιο το γνωριζω και το λεω εδω σε ατομα που εχω παρε δωσε!!αν δεν εκανε το αμαξι δεν θα καθομουν να το ποσταρω εδω.....!!!!!δεν θα μιλουσα καθολου να πουληθει το αμαξι καπου αλλου σε καποιον ξενο και τελος....!!!!αλλα απο τι βλεπω υπαρχει ενα κλιμα αρνητικοτητας γενικοτερα εδω μεσα και ετσι μαλλον κακως εγραψα για το συγκεκριμενο θεμα....!!!!απλα τυχαινει ενα παιδι απο δω θεσσαλονικη να πουλαει ενα σπορτυ και απο οσο τον ξερουμε το αμαξι ειναι καθαρο!!!!ξερετε τυχαινει η πολη να ειναι πολυ μικρη εδω και λιγο πολυ ξερουμε το τι παιζει...!!!!τωρα αμα δεν θελετε και δεν σας αρεσε κατι και κατι σας βρωμαει σημαινει οτι εγω λεω π@π@ριες ασχετα αν τα λετε φιλικα η καλοπροαιρετα...!!!!!ας ξεχαστει λοιπον το θεμα και κακως εγω ειπα να ποσταρω για ενα sporty που γνωριζουμε...!!!!!ουτως η αλλως το αμαξι νομιζω θα το παρει ενα παιδι απο δω απο την παρεα μας και καλυτερα γιατι δεν θα φυγει το miata απο την παρεα του madness!!!!αυτα..!!!και τα λεω και γω φιλικα και καλοπροαιρετα..!!!δεν εχω προβλημα φυσικα με κανεναν!!!!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty: ;)
With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high. Ayrton Senna

February 06, 2011, 12:40:48 PMReply #777

Offline xenos

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #777 on: February 06, 2011, 12:40:48 PM »
1. κων/νε, φαντάζομαι λες για 1ης γενιάς ΤΤ? Να υπολογίζεις και την κατανάλωσή του, η οποία είναι υπερβολική ακόμα και σε χαλαρή πορεία χωρίς υπερβολικά τουρμπίσματα κλπ (δυστυχώς το έχει διαπιστώσει προσωπικά).

2. Πιστεύω ότι όποιος και να γράψει εδώ μέσα για αμάξι που είναι "χαρτί", "καθαρό", κλπ, είναι τουλάχιστον αφελές (να το πω ευγενικά) να πάει κάποιος και να το πάρει τυφλά. Το αμάξι το ελέγχουμε πάντα σε φανοποιό/μηχανικό. Όποιος δεν το κάνει και βασιστεί σε μια γνώμη κάποιου αγνώστου από το νετ, τότε είναι άξιος της μοίρας του και δεν φταίει αυτός που το πρότεινε.
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 06, 2011, 01:35:11 PMReply #778

Offline kakwkei

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #778 on: February 06, 2011, 01:35:11 PM »
κοιταξτε να δειτε...δεν εχω κανενα κερδος στο να λεω ψεμματα για ενα αμαξι το οποιο το γνωριζω και το λεω εδω σε ατομα που εχω παρε δωσε!!αν δεν εκανε το αμαξι δεν θα καθομουν να το ποσταρω εδω.....!!!!!δεν θα μιλουσα καθολου να πουληθει το αμαξι καπου αλλου σε καποιον ξενο και τελος....!!!!αλλα απο τι βλεπω υπαρχει ενα κλιμα αρνητικοτητας γενικοτερα εδω μεσα και ετσι μαλλον κακως εγραψα για το συγκεκριμενο θεμα....!!!!απλα τυχαινει ενα παιδι απο δω θεσσαλονικη να πουλαει ενα σπορτυ και απο οσο τον ξερουμε το αμαξι ειναι καθαρο!!!!ξερετε τυχαινει η πολη να ειναι πολυ μικρη εδω και λιγο πολυ ξερουμε το τι παιζει...!!!!τωρα αμα δεν θελετε και δεν σας αρεσε κατι και κατι σας βρωμαει σημαινει οτι εγω λεω π@π@ριες ασχετα αν τα λετε φιλικα η καλοπροαιρετα...!!!!!ας ξεχαστει λοιπον το θεμα και κακως εγω ειπα να ποσταρω για ενα sporty που γνωριζουμε...!!!!!ουτως η αλλως το αμαξι νομιζω θα το παρει ενα παιδι απο δω απο την παρεα μας και καλυτερα γιατι δεν θα φυγει το miata απο την παρεα του madness!!!!αυτα..!!!και τα λεω και γω φιλικα και καλοπροαιρετα..!!!δεν εχω προβλημα φυσικα με κανεναν!!!!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty: ;)

Φωτη, πολυ καλα εκανες κ το προτεινες! Αλλωστε ειναι ενας απο τους λογους υπαρξης του φορουμ! Απο κει κ περα, φυσικα κ ο υποψηφιος αγοραστης ΟΦΕΙΛΕΙ να το παει σε συνεργειο να το ελεγξει!

Το μονο που απλα παρατηρησα, ειναι οτι γραφεις 'καθαρο', κ μετα τις ερωτησεις του Αχιλλεα προκυπτει τρακαρισμα το οποιο αποσο ξερω εγω μπορει ναχει φαει κ ψαλιδια κλπ!! Ή κ αυτο να μην συμβαινει, σκεψου οτι μπορει καποιος για ψυχολογικους εστω λογους να μην θελει να εχει τρακαρει το αμαξι, να κανει κοπο να ερθει μεχρι εκει να το δει, κ να παρατηρησει αυτα που ανεφερε ο Α. Οποτε καλα κανεις κ το ποσταρεις, απλα στην περιγραφη καλο ειναι να αναφερεται οτι ειχε κ ενα ελαφρυ τρακαρισμα κ αλλαξε ενα φτερο. Αυτα, κ το ξαναλεω, φιλικα παντα! :good:
Elise S2? Sold....
and now what??

February 06, 2011, 01:45:45 PMReply #779

Offline kakwkei

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #779 on: February 06, 2011, 01:45:45 PM »
1. κων/νε, φαντάζομαι λες για 1ης γενιάς ΤΤ? Να υπολογίζεις και την κατανάλωσή του, η οποία είναι υπερβολική ακόμα και σε χαλαρή πορεία χωρίς υπερβολικά τουρμπίσματα κλπ (δυστυχώς το έχει διαπιστώσει προσωπικά).


Ξενο, για ποιας ιπποδυναμης ΤΤ μιλας?
Γιατι πριν 2 χρονια ειχα παρει κ εγω το 150αρι ΤΤ πρωτης γενιας (2003 μοντελο ηταν αν θυμαμαι καλα) για 7-8 μερες, κ η καταναλωση ειχε κυμανθει σε πολυ φυσιολογικα επιπεδα.
Elise S2? Sold....
and now what??