!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
Liakos:
Σχετικα με τα του χαρακτηρα του miata μπορεις με αρκετη προσοχη να το κανεις κ σε μια ενδιαφερουσα διαδρομη με λιγη κινηση...Δεν στο προτεινω αλλα η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν ειναι "κυριος" στο δρομο....Οριστε κ πως ηταν το θεαμα στο μεσαιο μου καθρεφτη στα περισσοτερα απο τα 100χλμ που καναμε με τον Μανολη καθημερινα κατα τη διαρκεια των ημερων που τους φιλοξενουσα. :D :D
leonidas11b:
Liako αν το καταφέρεις και πάμε θα είσαι ο Ήρωας μου(χα χα) γιατί θα ανεβώ και ψυχολογικά! ;)
Έχω πέσει λίγο γιατί το Σάββατο ένας π@Π@ρ@ς με τράκαρε :'(......
.....αριστερά μπροστά λίγο! βέβαια πάμε για αλλαγή φτερού και τώρα δεν είναι τόσο ωραίο όσο πριν και το φανοποιείο θα ανοίξει στις 31/8. :'(
leonidas11b:
Κάνω αταξίες :angel: στο δρόμο ιδικά τις 3 τελευταίες μέρες που είναι εντελώς άδειοι οι δρόμοι αλλά δεν είμαι άνετος!!
Φοβάμαι μην γίνει καμιά λαλακια και την πληρώσουν άνθρωποι που κάνουν απλά την βόλτα τους!! :o
leonidas11b:
Liako που μένεις?
Konstantinos:
--- Quote from: leonidas11b on August 17, 2009, 07:43:14 PM ---Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είδα τον Κostantinos με την black magic woman του στην Αργυρούπολη!!!(εκτός αν υπάρχει κι άλλος με την ίδια ζαντάρα) και να συνοδεύεται από ένα κόκκινο ΜΧ-5. :police:
Όπου ήταν παρκαρισμένα απέναντι από το Praktiker!
Άσχετο με το παραπάνω
Επειδή είμαι κάτοχος ΜΧ-5 λίγους μήνες μόνο, θέλω να αρχίσω να βγάζω από το κουκλί μου τον πιο άγριο χαρακτήρα του. >:-
ΚΑΙ
Θα ήθελα αν πάει κανένας σε καμιά πίστα και θέλει παρέα να έρθω να δοκιμάσω τις ικανότητες του ΜΧ-5 και τις δικές μου βέβαια!!!
--- End quote ---
Γειά σου Leo! και καλώς όρισες και από μένα :D Spoumi, βρεθήκαμε στην Αργυρούπολη πρόσφατα??δεν θυμάμαι...κρεπάλες του καλοκαιριού!! :llol: :llol: Μάλλον υπάρχει και άλλο διδυμο!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version