!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (165/300) > >>

jSkyline:
Hλια μια φορα που βρηκα μια καρδια ζωγραφισμενη πανω στο αμαξι μου δυστηχως του αφησε ανεξιτιλα σημαδια πανω στο αμαξωμα του...Παραμενει μεχρι σημερα :(

VasmaV:
έτσι είναι τα όμορφα αγόρια...αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια :P :P :P

option-D:
Τρελά αγόρια, να 'στε καλά για τις ευχές σας!  :-*

Κι εσείς, ό,τι ποθείτε να το έχετε.. Όσο για μένα, για να μην μπαίνετε στη διαδικασία να βρείτε τί δώρο θα μου πάρετε, ένα 20Β είναι μια καλή ιδέα..

edit: η γιαγιά Κουλομαρία μαζί με την κουτσή Μαρία κοκ γιόρταζαν προχθές, της Παναγίας.. Να τις χαιρόμαστε κι αυτές..!

leonidas11b:
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είδα τον Κostantinos με την black magic woman του στην Αργυρούπολη!!!(εκτός αν υπάρχει κι άλλος με την ίδια ζαντάρα) και να συνοδεύεται από ένα κόκκινο ΜΧ-5.   :police:
Όπου ήταν παρκαρισμένα απέναντι από το Praktiker!

Άσχετο με το παραπάνω 
Επειδή είμαι κάτοχος ΜΧ-5 λίγους μήνες μόνο, θέλω να αρχίσω να βγάζω από το κουκλί μου τον πιο άγριο χαρακτήρα του.  >:-   
ΚΑΙ
Θα ήθελα αν πάει κανένας σε καμιά πίστα και θέλει παρέα να έρθω να δοκιμάσω τις ικανότητες του ΜΧ-5 και τις δικές μου βέβαια!!!

Liakos:
Λεωνιδα αν λυσω ενα θεματακι που μου παρουσιαστηκε αναπαντεχα στις διακοπες κ το οποιο θα αναφερω στο αναλογο τοπικ ψηνομαι για ενα καρτοδρομο ενα πρωινο....πηγαν κ οι αληταμπουρες last week που ελειπα για διακοπες το εμαθα κ ζηλεψα....Φωτογραφιες κ σχολια δεν ειδα βεβαια....
¨
Λογικα ο Κωστας θα ηταν αν αναλογιστει κανεις οτι κανει παρεα με τον Σπυρο που εχει ενα κοκκινακι. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version