!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
leonidas11b:
Γειά σου Leo! και καλώς όρισες και από μένα :D Spoumi, βρεθήκαμε στην Αργυρούπολη πρόσφατα??δεν θυμάμαι...κρεπάλες του καλοκαιριού!! :llol: :llol: Μάλλον υπάρχει και άλλο διδυμο!
[/quote]
Και εγώ που χάρηκα ότι είδα μέλος του mymx5! ;)
Άντε να τα πούμε κι από κοντά, τώρα που δεν έχει και cars στους δρόμους!!
option-D:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ καρτόδρομος μέσα στη βδομάδα..! Μέγιστη ευκαιρία για μένα που δεν έχω ελεύθερα πρωινά ποτέ και ξεκινάω την Δευτέρα πάλι δουλειά.. Θα κοιτάξω να πάω σήμερα ή αύριο να ζαντάρω τις ροζουλί 14άρες μου.. Άντε, να ξεπαρθενιαστούμε στην πίστα των Αφιδνών..
Χάρη (harry), ψήσου κι εσυ!
jSkyline:
Eγω ισως και να μπορουσα να χτυπησω ενα καρτοδρομο την επομενη Πεμπτη... Χθες το βραδυ παντως η αληθεια ειναι οτι πλαγιολισθαινα μεσα σε Κολωνακι-Εξαρχεια και γενικα στο κεντρο, εχει πλακα να βολταρεις μεσα στην αδεια Αθηνα. Οτι αστυνομια εχει απομεινει ειναι μαλλον μονο στα Νοτια! Ωραια ειναι η Αθηνα αδεια αλλα εχω βαρεθει τις αταξιες μεσα στην πολη.
Θα δουμε μηπως παιξει καμια μινι βολτιτσα καποιο απο αυτα τα βραδια...
option-D:
Την επόμενη Πέμπτη λες Γιάννη; Εγω σκεφτόμουν για αυτή (αν μπορούν κι άλλοι δηλαδή)..
jSkyline:
--- Quote from: option-D on August 18, 2009, 09:28:58 AM ---Την επόμενη Πέμπτη λες Γιάννη; Εγω σκεφτόμουν για αυτή (αν μπορούν κι άλλοι δηλαδή)..
--- End quote ---
Ναι για την αλλη ελεγα αλλα κανονιστε το οποτε θελετε γιατι λογο αδειας μπορει και να αλλαξουν τα σχεδια μου...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version