!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (161/300) > >>

dimsabas:
 :llol: :llol: :llol: Αρκεί η επόμενη συνάντηση να μην είναι πολύ μακριά... Και μετά θα με περιμένετε να καταφθάσω στο μαγαζί. Αλλά τι λέω... Κι αν με ξαπλώσει ο Μάνος σε κάνα παντιλίκι; Είστε αλήτες εσείς, δε σέβεστε εμάς τους δύσμοιρους τους ποδηλάτες! :llol:

jSkyline:
Ολα τα νομισματα εχουν 2 οψεις !!!Οταν εισαι με το ΜΧ βλεπεις παντα τη μερια του θυτη !!! Αλλωστε εχουμε δει και τον δικο σου σεβασμο προς τον ποδηλατη-κριτη-τσοπανο που μας επισκέπτεται στην πιστα !!!
Πιστευω οτι αν ερθεις με ποδηλατο θα ερθει και ο Αχιλλεας μαζι μας, ειτε για να εχει την χαρα να σε ξαπλωσει αυτος πρωτος η για να σε δουλευει οταν θα βρισκεσαι ανασκελα !!!

nmwisima:
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ στον πατέρα σου Δάσκαλε. Καταπληκτικό βιντεάκι! Να υποθέσω δώρο γενεθλίων?? ΤΕΛΕΙΟ!!!

(αν και πάλι τσάμπα την έβγαλες...)

Παρεμπιπτόντως, ο πατέρας σου είναι ο Κοπελούζος έτσι...

option-D:

--- Quote from: jSkyline on August 14, 2009, 12:42:08 PM ---...Αλλωστε εχουμε δει και τον δικο σου σεβασμο προς τον ποδηλατη-κριτη-τσοπανο που μας επισκέπτεται στην πιστα !!!...

--- End quote ---

Κι εδώ βλέπουμε τον υπέρτατο ποδηλάτη- κριτή- τσοπάνο- αλητάρχη (γιατι είναι και λίγο αλητάκος) την ώρα που πραγματοποιεί έλεγχο στο 1.6 turbo NB του Θεοδόση - dogits λίγο πριν μπεί στη λουκετωμένη..

dimsabas:
Βρε Γιάννη, τι σεβασμό να δείξω στον αλυτάρχη; Το μόνο που δεν κάνω είναι να τον βάλω στο κάθισμα του συνοδηγού για βόλτα. Αλλιώς, η σχέση μας είναι φιλικότατη! ;) Ο Μάνος ξέρει τον λόγο... για να περνάει το Sporty μου τον έλεγχο των αγωνοδικών.

Αχιλλέα, έπεσες έξω! Ιδού με ποιον μοιάζει ο πατέρας μου... Κάθε βράδυ που γυρίζει από τη δουλειά, τρομάζω που τον βλέπω... Νομίζω ότι έχει συνάντηση το κόμμα των Κεντρώων έξω από το σπίτι! :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version