!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (160/300) > >>

dimsabas:
Χρόνια πολλά στον Ηλία, ο οποίος έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον πατέρα μου αλλά με καμιά 40άρα χρόνια διαφορά! Μπαρμπα-Σάμπας κι οδήγηση

dimsabas:
Χτες βράδυ γύρισα από διήμερο στην Αίγινα. Σιγά το νέο θα πείτε και θα έχετε δίκιο. Αυτό που ήταν πρωτόγνωρο για μένα ήταν το ότι όλες οι βόλτες έγιναν με ποδήλατο. Μάλιστα, το ίδιο έγινε και για την απόσταση Βουλιαγμένη-Πειραιάς και πίσω. Το όλο πλάνο ήταν ότι παίρνω το ποδήλατό μου και πάω διακοπές.
Συνολικά, στο νησί διανύσαμε 73 χλμ, το κάναμε κόσκινο, ανεβήκαμε και στην Αφαία και στον Άγιο Νεκτάριο, παρά τις χαριτωμένες ανηφόρες και το συνολικό κοστολόγιο ξεπέρασε τις 3.000 θερμίδες. Εδώ αναμνηστική φωτογραφία ιδρωμένου Saba στην Πέρδικα και φιγουρατζίδικη φωτογραφία σε έντονη κατηφόρα . Την επόμενη μέρα έκανα προσωπικό ρεκόρ 63.7 αλλά πού χέρια να το φωτογραφίσω... Μην ψαρώνετε πάντως, στις ανηφόρες πάω με το 1/6 της ταχύτητας :llol:!

Το θέμα δεν είναι βέβαια να κάνω φιγούρα για την ταχύτητα που έπιασα, άλλωστε οι έμπειροι ποδηλάτες γελούν με αυτά τα νούμερα. Το θέμα είναι ότι παρά τα 96 μου κιλά, μπορώ να κάνω τις διακοπές μου και να συνδυάζω άθληση, υγεία, χαμηλό κόστος, εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης και ζωής. Και λέω ζωής γιατί όταν έχεις συστηματική άθληση, γεμίζεις ενέργεια και ζωντάνια, ευεξία, δεν μπορείς να κάτσεις στην καρέκλα ή τον καναπέ, θες να βγεις έξω να ζήσεις. Εννοείται ότι όσοι είναι καπνιστές βρίσκουν φοβερό κίνητρο για να το κόψουν. Η Αττική έχει πανέμορφες διαδρομές, αλλά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι μαγευτικά.

Προτείνω λοιπόν αυτή εδώ να γίνει η γωνιά του ποδηλάτη και προσδοκώ βόλτα με τα δίτροχα πισωκίνητά μας :exaclty:! Άντε να οργανωθούμε! :exaclty:

jSkyline:
Ειχες καιρο να δημιουργησεις Off Topic !!! :P

Aν και στην αρχη το σκεφτηκα τελικα το αποφασισα σε στελνω στο Μπλα, μπλα !!! :D

Tην αποσταση Βουλιαγμενη-Πειραιας δεν την εχω κανει αλλα την αποσταση Φαληρο-Βαρκιζα (στο Skate Park που ειχε καποτε εκει) την εκανα 2 φορες την βδομαδα minimum !!! ...και με BMX... :P

dimsabas:
Αχ, πώς θα βρίσκουμε την πληροφορία τώρα που πήγε στο Γενικό; Από τη στιγμή μάλιστα που ήσουν και συ μάχιμος, δώσε τόπο στην οργή! :police: :angel:

jSkyline:
Δεν υπηρξε ιχνος οργης!!! Απλα εχουμε ενα τσιουαουα που καθε φορα που βλεπει κατι τετοια τοπικ λυσσαει και τα στελνουμε, επειδη βαριομαστε να ασχολουμαστε μαζι του !!!
Η αληθεια ειναι οτι θα χαθει λιγο η πληροφορια, αλλα και παλι μην ξεχναμε οτι κατα βαση ειμαστε αυτοκινητιστικό φορουμ, οποτε αν θες να διαδωσεις το νεο σου χομπυ και στους φιλους του αυτοκινητου, σε περιμενουμε στην επομενη συναντηση με το νεο σου οχημα !!! :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version