!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
option-D:
--- Quote from: dimsabas on August 14, 2009, 02:37:55 PM ---
--- Quote from: nmwisima on August 14, 2009, 12:53:46 PM ----Εχεις το κολληταρι που φτιάχνει τα πάντα όλα με τα μέταλλα και δεν έχεις σκεφτεί να τους πεις να φτιάξει κάτι για την κοινότητα μας (με καλή τιμή και μικρό γι αυτόν κέρδος)
--- End quote ---
Αυτό δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ας εκφράσει η κοινότητα τι θέλει (roll-bar φαντάζομαι) και μπορώ να του προτείνω...
--- End quote ---
Μια μόνο (για αρχή) βάση για το καινούριο μου καθισματάκι που το βλέπω εδώ, απέναντί μου να περιμένει..
Τί ζητάω;
--- Quote from: dimsabas on August 14, 2009, 02:37:55 PM ---...μάλλον εγώ είμαι ο λογικός και παλαβοί αυτοί που σκορπούν δεξιά-αριστερά χιλιάρικα για subάκια, ανθρακονημάτινα καπό σε 1.6...
--- End quote ---
Αυτό πήγαινε για μένα.. >:a
Αν δεν μπούν roll-bar, bucket + ζώνες κι ο σαλίγκαρος, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν κάνω τέτοια κίνηση.. Απλά είπα μια σκέψη μου για αργότερα, αν τελειοποιηθούν τα προηγούμενα βήματα πάντα..
Theo:
καλα ρε δασκαλε...ηρθες μεχρι την Αιγινα...εφτασες μεχρι την Αγια Μαρινα και δεν περασες να πεις ενα γεια???ντροπη!!! :P :P :P
υ.γ επρεπε να σε πετυχω πουθενα μεσα στον ηλιο, να σου εχει βγει η γλωσσα εξω και να σου λεω..γουλια νερο και bucket... :tease:
option-D:
Με την προσθήκη αυτού του ηλίθιου gadget δηλαδή μετατρέπεις την gay επιλογή σου σε πιο.... αντρική; :???:
:punish:
μεταφερθηκε εδω γιατι ενα οpel ti(lou)gra με κρεμασμενα @@ δεν νομιζω οτι ταιριαζει στο προηγουμενο τοπικ.
dimsabas:
Μάνο, το σχόλιο για τα διάφορα άχρηστα-κατ΄εμέ αξεσουάρ δεν πήγαινε για σένα. Αλλά αν κι εσύ θες πχ. να αλλάξεις το αλουμινένιο καπό του Miata με ανθρακονημάτινο για να γλιτώσεις 1 κιλό και δώσεις ένα χιλιάρικο, τότε :moutza: και σε σένα :llol:! Πιστεύω ότι οι αλλαγές πρέπει να διακρίνονται από έντονο value for money για να έχουν νόημα. Ας πούμε, το να δώσεις 600 ευρώ για μια εξάτμιση και να κερδίσεις 3 άλογα, ε, το θεωρώ χαζομάρα. Δώσε 150 ευρώ για κοντό κι είσαι άρχοντας :good:!
Τheo, δεν ήξερα ότι βρίσκεσαι εκεί. Πρέπει να πέτυχα 1-2 Μκ3 πάντως...
Theo:
Σε πειραζω... :P
Δεν ειμαι με το μιατα στην Αιγινα..αλλα οντως εχει 1-2 που κυκλοφορουν.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version