!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (159/300) > >>

harry:
χρονια πολλα κ απο μενα στον Liako και παντα με υγεια......τι εγινε ο tsekos ακομα γυριζει στον καρτοδρομο απο το πρωι? :llol:......εγω παντως οταν εφυγα ακομα γυριζε........ενημερωτικα για οποιους ενδιαφερονται να πανε τις καθημερινες ειναι ανοιχτα απο 16.00 -24.00......εμας παντως μας λυπηθηκε ο θεος και εκει που περιμεναμε σαν.... :'(  στις 11.00 ηρθαν  οχι για μας παντως αλλα  ανοιξανε για καλη μας τυχη,,,,,,,κωλοφαρδια να πω καλυτερα........ :moutza:.....οχι τιποτα αλλο ειχα και το οχημα υποστηριξης φορτωμενο με μια τετραδα και ολα τα συναφη....γρυλλους,σταυρους κτλ κτλ και θα ξενερωνα τρελλα αν εφευγα ετσι.... :moutza:.........ωραια περασαμε παντως και ευχαριστουμε τον GENERAL που κανονισε το οικονομικο.....αλλα και τον Tseko για την ωραια ιδεα του.....γιατι τι καλυτερο απο καρτοδρομο με καλη παρεα και καθημερινη? :good:

option-D:
Ναι ρε 'σεις αλλά εγω δεν πρόλαβα.. Τώρα, το βράδυ ήρθα Αθήνα.. Το μεσημέρι που μίλησα με Λιάκο είπαμε για μια επισκεψούλα την επόμενη βδομάδα.. Stay tuned..

ΥΓ: Χάρη, να φανταστώ οτι λύσσαξες, ε; Κι όχημα υποστήριξης το pug?

harry:
οπως το πες Μανο λυσσαξα  :angel:......αλλα μαζι μου κ ο Tsekos......ετοιμος ημουν να μπω και με το pug  :llol: αλλα την γλιτωσε προς το παρον........ του την φυλαω προς Μεγαρα μερια.......επρεπε να εισαι κ εσυ σημερα αλλα δεν πειραζει next time.........

Spyrosmx:
Χρονια Πολλα κ απο εμενα στον Λιακο ! Καλες, γρηγορες κ ασφαλεις βολτες με το 'τσουλι' !

dimsabas:

--- Quote from: option-D on August 13, 2009, 10:22:42 AM ---Να βγάλω και το έκτακτο παράρτημα:
ΠΡΟΣΟΧΗ
Απο αύριο μην πλησιάζει κανείς τον Σάμπα, θα κυκλοφορεί παραμάσχαλα με τη γρίπη των χοίρων :-X

--- End quote ---

Ρε, δεν εννοούσα αυτή τη γρίπη. Των χήρων εννοούσα! :P :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version