!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
Konstantinos:
--- Quote from: Hayate on July 17, 2009, 03:36:50 PM ---
TIP: Οδηγούσα το καθημερινό μου Yaris (και με γυναικείο ντιζάιν, αφού είναι της αδερφής μου)
Πιστεύω οτι αν ήμουν με το mazda (πράγμα απίθανο), δεν θα γλίτωνα την κλήση, αφού έχω παρατηρήσει πως προκαλεί κομπλεξικές συμπεριφορές.
--- End quote ---
+10000 ;)
option-D:
--- Quote from: Hayate on July 17, 2009, 03:36:50 PM ---
TIP: Οδηγούσα το καθημερινό μου Yaris (και με γυναικείο ντιζάιν, αφού είναι της αδερφής μου)
--- End quote ---
Ε; :???:
Κάπου το 'χασες Νάσο..
Η αλήθεια είναι πάντως οτι το mx5 προκαλεί κομπλεξική συμπεριφορά απο άλλους, κυρίως αν είναι περιποιημένο, ο οδηγός κάτω των 25 κι η συνοδηγός μοιραία..
Κλασσική πρώτη σκέψη: "του μπήρε ο μπαμπάς το κάμπριο και μας το παίζει μούρη ο φλώρος"
Liakos:
Καλοταξιδο Ηλια.Καλα χιλιομετρα να εχεις με το νεο τουτου.Χρωμα?
Νασο ισχυουν τα περι miata,ηλικιας,συνοδου κ κομπλεξ των οργανων....ακομα κ αν εισαι καθ'ολα νομιμος δυσκολα θα γλιτωσεις εστω τον τυπικο ελεγχο. ::-
mx5mk1:
--- Quote from: Liakos on July 17, 2009, 04:55:27 PM ---Καλοταξιδο Ηλια.Καλα χιλιομετρα να εχεις με το νεο τουτου.Χρωμα?
Νασο ισχυουν τα περι miata,ηλικιας,συνοδου κ κομπλεξ των οργανων....ακομα κ αν εισαι καθ'ολα νομιμος δυσκολα θα γλιτωσεις εστω τον τυπικο ελεγχο. ::-
--- End quote ---
Ευχαριστώ πολύ Ηλία!
Γκρι (ποντικί) ::-
nmwisima:
--- Quote from: Basilmx5 on July 17, 2009, 03:20:08 PM ---Nα συνεχισω λοιπον κ να πω οτι σημερα το πρωι βρεθηκα στα Μελισσια για δουλεια κ αφου πηρα το καφε μου απτο φαν-γευσεις (κατα τα αλλα δουλεια ε? :moutza:) σταματησα σενα περιπτερο κ επεσε το ματι μου στο BURN OUT κυπριακης εκδοσης.. κ ο λογος? ειχε αφιερωμα στο nurburgring, επιμορφωτικο θα το ελεγα, κ γιαυτο λοιπον κ το πηρα... Οταν λοιπον αρχισα να το ξεφυλλιζω επεσε σε ενα αρθρο που εγραφε: πολυλογια nmwisima
ωπα... γνωστο nickname... καλως μου το λεω.. αλλα με τιποτα δεν περιμενα να σου αρεσει αυτο το suv-cub :tease:... Βεβαια καταλαβαινω παρουσιαση ειναι.. :)
Παντως το Nurburgring ολα τα λεφτα...
--- End quote ---
Χε, χε, χε...
Εχω κάνει κατ' ελάχιστον 56χ4=224 παρουσιάσεις... Να τ' αφήσω;
Έχουν δει τα ματάκια μου...
Αναφέρεσαι σε ένα δίχρωμο τέρας με χρωμιο 20άρες ζάντες???
Ενα φρικαλέο πράγμα???
Τι να γράφω ρε συ? Ειναι μικρή κοινωνία η Κύπρος, παρουσίαση γίνεται, δεν μπορείς να του πεις
του άλλου που σου δίνει το αμάξι, είναι καρακατσουλιό...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version