!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (105/300) > >>

Basilmx5:

--- Quote from: nmwisima on July 17, 2009, 05:21:57 PM ---Χε, χε, χε...

Εχω κάνει κατ' ελάχιστον 56χ4=224 παρουσιάσεις... Να τ' αφήσω;
Έχουν δει τα ματάκια μου...

Αναφέρεσαι σε ένα δίχρωμο τέρας με χρωμιο 20άρες ζάντες???
Ενα φρικαλέο πράγμα???
Τι να γράφω ρε συ? Ειναι μικρή κοινωνία η Κύπρος, παρουσίαση γίνεται, δεν μπορείς να του πεις
του άλλου που σου δίνει το αμάξι, είναι καρακατσουλιό...

--- End quote ---

Ναι ακριβως αυτο το πραγμα... :llol: :llol:
Ναι ρε καταλαβαινω... απλα ξερεις διαβαζοντας το μου σκαγανε εικονες του στυλ να τα γραφεις κ να κανεις γκριματσες αηδιας παραλληλα.. :llol:

Hayate:

--- Quote from: option-D on July 17, 2009, 04:49:19 PM ---
--- Quote from: Hayate on July 17, 2009, 03:36:50 PM ---TIP: Οδηγούσα το καθημερινό μου Yaris (και με γυναικείο ντιζάιν, αφού είναι της αδερφής μου)
--- End quote ---

Ε;  :???:
Κάπου το 'χασες Νάσο..

--- End quote ---
:llol: Που το έχασα ρε? Της αδερφής μου είναι, το οποίο μου έχει κάνει ευγενική παραχώρηση, αφού κατά 95% παίρνει το μετρό. το 5% που το χρειάζεται της επιτρέπω να μου το παίρνει.. χεχε  Πολύ τίμιο αυτοκίνητο το Yaris πάντως.

--- Quote from: option-D on July 17, 2009, 04:49:19 PM ---Η αλήθεια είναι πάντως οτι το mx5 προκαλεί κομπλεξική συμπεριφορά απο άλλους, κυρίως αν είναι περιποιημένο, ο οδηγός κάτω των 25 κι η συνοδηγός μοιραία..

Κλασσική πρώτη σκέψη: "του μπήρε ο μπαμπάς το κάμπριο και μας το παίζει μούρη ο φλώρος"

--- End quote ---
Σκεφτόμουν να ανοίξω τόπικ: mx5 και κόμπλεξ, φαντάσου.. έχει πολύ πλάκα κάποιες φορές να παρατηρείς αντιδράσεις. απορρώ αυτοί οι "καημένοι" οδηγοί porsche κ σια τι θα τραβάνε στο δρόμο.
Το γελοίο είναι να βλέπεις παιδιά που τους πήρε ο μπαμπάς vw-ειδή (έστω και με δόσεις) και να σε κοιτάνε σαν να είσαι εσυ το πλουσιόπαιδο.. :zalistika:
Εγω δεν κλέγομαι σε καμία περίπτωση αλλά το δικό μου κοστίζει 6000ε, απο τα οποία τουλάχιστον έχω δουλέψει τα μισά.

nmwisima:

--- Quote from: Basilmx5 on July 17, 2009, 05:33:25 PM ---
--- Quote from: nmwisima on July 17, 2009, 05:21:57 PM ---Χε, χε, χε...

Εχω κάνει κατ' ελάχιστον 56χ4=224 παρουσιάσεις... Να τ' αφήσω;
Έχουν δει τα ματάκια μου...

Αναφέρεσαι σε ένα δίχρωμο τέρας με χρωμιο 20άρες ζάντες???
Ενα φρικαλέο πράγμα???
Τι να γράφω ρε συ? Ειναι μικρή κοινωνία η Κύπρος, παρουσίαση γίνεται, δεν μπορείς να του πεις
του άλλου που σου δίνει το αμάξι, είναι καρακατσουλιό...

--- End quote ---

Ναι ακριβως αυτο το πραγμα... :llol: :llol:
Ναι ρε καταλαβαινω... απλα ξερεις διαβαζοντας το μου σκαγανε εικονες του στυλ να τα γραφεις κ να κανεις γκριματσες αηδιας παραλληλα.. :llol:

--- End quote ---

:exaclty: :exaclty: :exaclty:

emilmx:
από τα αυτιά μου περνάνε φήμες οτι μερικοί ετοιμάζουν βαλίτσες για κριτή

για δώστε λεπτομέρειες για το που και πότε   :P :P :P

Liakos:
Εγω,ο Διονυσακος κ ο Μανολης θα ειμαστε σιγουρα "κατω" απο τις 5/8. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version