!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jimint:
--- Quote from: topetwrx on June 02, 2022, 01:46:32 PM ---Γενικά όμως σε βροχή δεν το έχω οδηγήσει ξανά εδώ και 3-4 χρόνια, μια που το βγάζω μόνο με καλό καιρό.
--- End quote ---
Αυτό το αποφεύγεις λόγω της οροφής; Φοβάσαι μην σου πάρει νερά ή για κάποιο άλλο λόγο; Το λέω για να προτιμήσω με hardtop αν είναι.
panos2171:
Γιατί συνήθως τα έχουμε για αυτοκίνητα ΣΚ και φυσικά ξεσκεπαστες βόλτες. Τι νόημα να το βγάλεις στη βροχή; Μόνο να πας σε καμία αλάνα για σβούρες μιας και δε θα καις λάστιχο.
Βέβαια αν είναι το μοναδικό σου με αυτό θα βγεις και στη βροχή.
Εγω για βόλτα δε το βγάζω ούτε καλοκαίρι με τόσο δυνατό ήλιο.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
topetwrx:
--- Quote from: jimint on June 02, 2022, 02:54:25 PM ---
Αυτό το αποφεύγεις λόγω της οροφής; Φοβάσαι μην σου πάρει νερά ή για κάποιο άλλο λόγο; Το λέω για να προτιμήσω με hardtop αν είναι.
--- End quote ---
Όχι! Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με νερά! Απλά όπως είπε και ο Πάνος για να το χαιρόμαστε με την γυναίκα μου ανοιχτό το βγάζουμε μόνο με καλοκαιρία! Χειμώνα δεν κυκλοφορεί Είναι αυτοκίνητο ψυχοθεραπεία! Μουσικούλα με 80 άντε 100 χιλ. το πολύ και δεν θέλουμε να κατέβουμε! Βασικά καπνισμένο το έχω! Το πατώ πολύ σπάνια.
jimint:
Εντάξει με καλύψατε, αλλά εγώ θα το πάρω δώρο στον γιό μου και θα είναι το μοναδικό του.
panos2171:
Κανένα θέμα δε θα χει, πολλοί τα έχουν για καθημερινά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version