!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
panos2171:
Σαφώς με 600€ καλύτερα να πάρεις ένα κουβά με χρώμα και να τον πετάξεις επάνω του, καλύτερο θα γίνει. Αλλά πολύ περισσότερα από 1500€ για βαφή ΧΩΡΙΣ φανοποιεία (δηλ. dent σε λακκούβες, επιδιόρθωση χτυπημάτων) για ένα ΜΧ5 ΧΩΡΙΣ hardtop στο ίδιο χρώμα μου φαίνονται πολλά, εκτός αν βάφεται με ρομπότ ή δίνεται ας πούμε εγγύηση 2-3 χρόνια.
Επίσης το σαν εργοστασιακό πως ορίζεται; Στη γυαλάδα, στο πάχος βαφής ή στην αντοχή του χρώματος; Γιατί αν ισχύει (και) το τελευταίο αν είναι να σκάσω περί τα 2000€ για να γίνει σαν εργοστασιακό θέλω και μια εγγύηση σαν το εργοστασιακό.
soukos333:
καλησπερα, ερωτηση προς γνωστες, :hello: τα 1.8 nbfl sporty βγαιναν και με πενταρι σασμαν ή μονο με εξαρι?
HarryB:
Sporty 6αρι μονο, μπλοκε, Bilstein, μεγαλα φρενα, δεσιματα, 16αρες. Υπηρχαν ωστοσο καποια high (και 1.6 και 1.8) με φρενα-δεσιματα-16αρες, αλλα με απλη αναρτηση και 5αρι.
jSkyline:
Εκτός τα high υπήρχαν και τα Unplugged(Hit, Euphonic, Etna, Backstage), τα Arctic, τα Icon και δεν θυμάμαι αν και τα Twins (Nevada) είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά, 16αρες, δεσίματα και φρένα, ενώ νομίζω οτι κάποιες εκδόσεις, είχαν και το 6αρι κιβώτιο στα 1.8 (το icon πχ είχε σίγουρα και 6αρι).
Τώρα για τα bilstein δεν είμαι σίγουρος, ίσως να είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που ξεχώριζε στα σπορτι. Σίγουρα πάντως το σπορτι δεν αποτελεί για όλους την ιδανική έκδοση, υπάρχουν πολλά με παρόμοια χαρακτηριστικά και μάλιστα είναι πολύ πιο ιδιαίτερα.
Vidias:
Το πιο χαρακτηριστικο γνωρισμα,ειναι η μονωση στο καπω... :exaclty:
6αρι παντως @jSkyline εν Ελλαδι,πρεπει να ειχαν μονο τα σπορτι...(?)
Και τα αλλα special editions ειχαν bilstein θαρρω.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version