!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1016/1050) > >>

panos2171:

--- Quote from: jSkyline on December 22, 2021, 11:19:27 AM ---Εκτός τα high υπήρχαν και τα Unplugged(Hit, Euphonic, Etna, Backstage), τα Arctic, τα Icon και δεν θυμάμαι αν και τα Twins (Nevada) είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά, 16αρες, δεσίματα και φρένα, ενώ νομίζω οτι κάποιες εκδόσεις, είχαν και το 6αρι κιβώτιο στα 1.8 (το icon πχ είχε σίγουρα και 6αρι).

Τώρα για τα bilstein δεν είμαι σίγουρος, ίσως να είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που ξεχώριζε στα σπορτι. Σίγουρα πάντως το σπορτι δεν αποτελεί για όλους την ιδανική έκδοση, υπάρχουν πολλά με παρόμοια χαρακτηριστικά και μάλιστα είναι πολύ πιο ιδιαίτερα.

--- End quote ---
Αν εξαιρεσουμε τα twins από τα άλλα αν ήρθαν παίζει να είναι μετρημένα στο χέρι.

Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

panos2171:

--- Quote from: jSkyline on December 22, 2021, 11:19:27 AM ---Εκτός τα high υπήρχαν και τα Unplugged(Hit, Euphonic, Etna, Backstage), τα Arctic, τα Icon και δεν θυμάμαι αν και τα Twins (Nevada) είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά, 16αρες, δεσίματα και φρένα, ενώ νομίζω οτι κάποιες εκδόσεις, είχαν και το 6αρι κιβώτιο στα 1.8 (το icon πχ είχε σίγουρα και 6αρι).

Τώρα για τα bilstein δεν είμαι σίγουρος, ίσως να είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που ξεχώριζε στα σπορτι. Σίγουρα πάντως το σπορτι δεν αποτελεί για όλους την ιδανική έκδοση, υπάρχουν πολλά με παρόμοια χαρακτηριστικά και μάλιστα είναι πολύ πιο ιδιαίτερα.

--- End quote ---
Αν εξαιρεσουμε τα twins από τα άλλα αν ήρθαν παίζει να είναι μετρημένα στο χέρι.

panos2171:

--- End quote ---

jSkyline:
Σε ΝΒ είχαν σίγουρα τα Magic-Miracle και τα 10 Anniversary σε FL είχαν τα 2001SE είναι τα πρώτα FL που ήρθαν με την μπεζ κουκούλα, τα Memories 2 και τα Icon. Επίσης είχε και το δικό μου :P (οχι το κιβώτιο) μόνο τον λεβιέ του 1.8, μιας και αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης με το αντίστοιχο 6άρι! Τα unplugged δεν είχαν 6άρι, διορθώνω.

Πάντως για να απαντήσουμε στην αρχική ερώτηση αν δεν έχει 6αρι δεν είναι Sporty, είναι η 18αρι mid η κάποια από τις υπόλοιπες εκδόσεις!

johninio:
Καλησπέρα και Χρονια πολλα , νέος στο forum, το μόνο αυτοκίνητο το οποιο έχω συμβιώσει απο 18 μέχρι και τα 28 ειναι  μια κοκκινη alfa romeo GT 1.8 ts 2006 με 225000 χλμ. Καιρος να παρω το πισωκινητο roadster που τοσο πολυ θελω mx5 nc 1.8. Για το τι πρεπει να προσεξω κτλ εχω διαβασει το φορουμ. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν πιστευετε οτι φτανει ενα budget γυρω στα 6000-7000 με σκοπο να μπορεσω μολις το παρω να του βαλω  λαστιχα , αναρτησεις κτλ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version