!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
philosopher:
--- Quote from: panos2171 on September 02, 2021, 10:12:22 AM ---Δεν ανέφερα φανοποιεια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Και όταν έγραφες:
--- Quote from: panos2171 on September 01, 2021, 08:32:49 PM ---Αν πούμε ότι βάζεις καλά υλικά το βάψιμο πάει 800-900€ και αυτό γιατί γλιτώνεις τον ουρανό που δεν έχει το μχ5.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Που αναφερόσουν αν όχι σε φανοποιΐα :????:
mx5silver:
νομιζω οτι εννοει οτι ειναι πιο φτηνο να βαψεις με απλη βαφη αυτο
σε σχεση με αυτο
και αν στην μεση μπλεχτουν και τιποτα χοντρα σαπια, τοτε παει μακρια η βαλιτσα....
panos2171:
Αυτό ακριβώς.
HarryB:
Παντως εγω οταν αναφερομουν στο 1500αρι, σε κατι σαν το πανω με αναγκη βαψιματος και καποιες ψιλολακουβες φυσιολογικες λογω χρησης αναφερομουν. Ξεσαπισμα και βαψιμο με 1500 δεν κανεις πουθενα.
philosopher:
--- Quote from: HarryB on September 02, 2021, 08:15:06 PM ---Παντως εγω οταν αναφερομουν στο 1500αρι, σε κατι σαν το πανω με αναγκη βαψιματος και καποιες ψιλολακουβες φυσιολογικες λογω χρησης αναφερομουν. Ξεσαπισμα και βαψιμο με 1500 δεν κανεις πουθενα.
--- End quote ---
Ούτε σοβαρό βάψιμο κάνεις με 1500 ;)
Αν δεν υπάρχουν απαιτήσεις βέβαια, κάνεις και με 600€ αλλά αν θες κάτι να πλησιάσει το εργοστασιακό θες σίγουρα πάνω από 1500€.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version