!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (910/1050) > >>

gianic:
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ. Αυτο

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fylpa17:

--- Quote from: gianic on September 06, 2019, 05:37:33 PM ---Φυσικα ειναι πιο δυσκολο οπως ειναι εξισου δυσκολο να πουλησω μια full μετατροπη σε 2.5L  . Αυτο τι σημαινει οτι θα την πουλησω 500ευρω επειδη δεν θα πουληθει σε μια εβδομαδα ;

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Όχι σημαίνει ότι 9 από τα 10 άτομα που θα σε πάρουν δε θα ξέρουν τι λες και θα δυσκολευτείς να βρεις το 10 άτομο. Πολλές φορές κάνεις μήνες να το βρεις. Σε καμιά περίπτωση δε σου λέω να το πουλήσεις 500 όπως δε θα πουλούσα κι εγώ το αμάξι μου στη θέση σου 500

fylpa17:
ΔΕΝ διαφωνώ. Απλά ο μέσος αγοραστής διαμορφώνει την αγορά. Δυστυχώς.

Τα saxoραλα έχουν τη φήμη που έχουν λόγω του μέσου αγοραστή. Το miata πάει να γίνει σαξόραλο. Τέσπα καταλαβαίνω ακριβώς τι λέτε και είμαι μαζί σας.

Liakos:

--- Quote from: fylpa17 on September 06, 2019, 05:42:38 PM ---ΔΕΝ διαφωνώ. Απλά ο μέσος αγοραστής διαμορφώνει την αγορά. Δυστυχώς.

Τα saxoραλα έχουν τη φήμη που έχουν λόγω του μέσου αγοραστή. Το miata πάει να γίνει σαξόραλο. Τέσπα καταλαβαίνω ακριβώς τι λέτε και είμαι μαζί σας.

--- End quote ---
Μη τα βλεπεις μονοπλευρα αγαπητε. Η αγορα ρυθμιζεται και απο την προσφορα.

mononoke:
Σου πουλάω το δικό μου (not) που δεν έχει εξτρα ένα δεκάρικο

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version