!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
gianic:
Εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις ρε man.
Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
steliosmk1:
Εγώ δεν καταλαβαίνω το αποτέλεσμα του σκεπτικού σου,για παράδειγμα εγώ για να ευχαριστήσω τους αγοραστές που ανέφερες η να πουλήσω γρήγορα το αυτοκίνητο θα έπρεπε η να το βάλω 5κ ηνα μην το έφτιαχνα ποτέ?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
fylpa17:
--- Quote from: steliosmk1 on September 06, 2019, 05:31:56 PM ---Εγώ δεν καταλαβαίνω το αποτέλεσμα του σκεπτικού σου,για παράδειγμα εγώ για να ευχαριστήσω τους αγοραστές που ανέφερες η να πουλήσω γρήγορα το αυτοκίνητο θα έπρεπε η να το βάλω 5κ ηνα μην το έφτιαχνα ποτέ?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Εσείς δε με έχετε καταλάβει το ίδιο πράγμα λέμε. Δεν πρέπει να ευχαριστήσεις κανέναν απλά για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω θα πρέπει ή να το δώσεις στοκ και να τα πουλήσεις σπαστά ή να περιμένεις. Γιατί ο μέσος αγοραστής δηλαδή τα 9/10 τηλέφωνα που θα σε πάρουν δεν καταλαβαίνουν καν τι δουλειά έχεις κάνει.
Ούτε καν να το δώσεις 5Κ ούτε καν 9Κ. Σε καμιά περίπτωση δε λέω να σκοτώσεις το αυτοκίνητο. Λέω ότι ένα μαμά αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορα πουλήσιμο από ένα με έξτρα αν θες να πάρεις τα λεφτά που έδωσες πάνω κάτω πίσω. Δες τι γράφουνε σε αυτό το θρεντ.
Δε λέω σε κανέναν να πουλήσει το αμάξι του φτηνά ή να μην κάνει μετατροπές, απλά λέω ότι πωλείται πιο δύσκολα και ότι αν πας να το πουλήσεις γρήγορα/στον μέσο αγοραστή, δε θα πάρεις τα λεφτά των έξτρα πίσω
gianic:
Φυσικα ειναι πιο δυσκολο οπως ειναι εξισου δυσκολο να πουλησω μια full μετατροπη σε 2.5L . Αυτο τι σημαινει οτι θα την πουλησω 500ευρω επειδη δεν θα πουληθει σε μια εβδομαδα ;
fylpa17:
--- Quote from: gianic on September 06, 2019, 05:29:40 PM ---Εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις ρε man.
--- End quote ---
Εγώ καταλαβαίνω, αυτοί εδώ μέσα που θέλουν sporty με 3.5Κ με 110.000χλμ, ένα χρήστη, bc coilovers, hardtop και όχι πολλές γρατσουνιές γύρω γύρω δε θα σε καταλάβουν ποτέ. Κι αυτοί είναι ο μέσος αγοραστής. Γιατί αυτοί δε διαβάζουν αυτά που σου έγραψα πιο πάνω, διαβάζουν έκδοση με δερμάτινα, περισσότεροι ίπποι, δε θέλει βάψιμο /μαζέματα κάνει μπλινκ μπλινκ.
Πόσους έχεις δει εδώ μέσα να ζητάνε nc με 6500Ε και να έχει τα πάντα πάνω σε τέλεια κατάσταση; Πάνε 10 σελίδες πίσω και διάβαζε.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version