!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
fylpa17:
--- Quote from: Liakos on September 06, 2019, 08:22:32 PM ---
--- Quote from: fylpa17 on September 06, 2019, 05:42:38 PM ---ΔΕΝ διαφωνώ. Απλά ο μέσος αγοραστής διαμορφώνει την αγορά. Δυστυχώς.
Τα saxoραλα έχουν τη φήμη που έχουν λόγω του μέσου αγοραστή. Το miata πάει να γίνει σαξόραλο. Τέσπα καταλαβαίνω ακριβώς τι λέτε και είμαι μαζί σας.
--- End quote ---
Μη τα βλεπεις μονοπλευρα αγαπητε. Η αγορα ρυθμιζεται και απο την προσφορα.
--- End quote ---
Η οποία είναι κατά βάση απαράδεκτα συντηρημένα και λιωμένα αυτοκίνητα. Αγόρασα πρόσφατα μετά από πολύμηνη αναζήτηση οπότε ξέρω. Δεν λέω ότι υπάρχει τέλειο μεταχειρισμένο κάθε άλλο, δεν παίρνεις καινούργιο αυτοκίνητο αλλά αυτή τη στιγμή γίνεται χαμός από χάλια αυτοκίνητα. Οπότε όταν έχεις συνδιασμό από άτομα που θέλουν nbfl sporty με 3500€ και NC high με 6000€ (δες δεκαπέντε μηνύματα πίσω) και πωλητές που δίνουν ότι να ναι εεε
panos2171:
--- Quote from: fylpa17 on September 06, 2019, 05:40:34 PM ---
Όχι σημαίνει ότι 9 από τα 10 άτομα που θα σε πάρουν δε θα ξέρουν τι λες και θα δυσκολευτείς να βρεις το 10 άτομο. Πολλές φορές κάνεις μήνες να το βρεις.
--- End quote ---
Κάποιος που πουλάει ένα mx5 χρεώνοντας και τα έξτρα του ξέρει ότι δε θα το πουλήσει μέσα στο μήνα ή ακόμα και στο έτος. Είναι συνειδητοποιημένος πωλητής και άρα περιμένει τον συνειδητοποιημένο αγοραστή. Επίσης το θετικό είναι ότι το MX5 κρατάει την αξία του σε όποια κατάσταση και αν είναι. Ένα χρέπι των 2000€ σήμερα, του χρόνου πάλι στα 2000€ θα δίνεται. Ένα καλό ΝΒ μαμά των 4000€ πάλι στα 4000€ θα δίνεται κοκ. Να σου πω μόνο ότι εγώ το είχα πάρει το 2015 στα 3800€, πλέον κάποιο της δικής μου κατάστασης (με περισσότερα χλμ πλέον) δε το βρίσκεις κάτω από 4000€. Όλα αυτά τα λέω για να σου δείξω ότι κρατάει την τιμή του οπότε κάποιος που δεν έχει ανάγκη άμεσα τα €€€ μπορεί να περιμένει αυτόν που θα ξέρει τι ακριβώς θέλει να αγοράσει.
Θα σου αναφέρω μια περίπτωση με 2λιτρο Volvo S40 χρώματος οινοπνευματί το οποίο το πήρε ο άνθρωπος από ανταλλαγή στην πένα. Πρακτικά του βγήκε 5000€ και με το που το παίρνει το βάζει αγγελία 8000€ για το χαβαλέ, δε τον ένοιαζε να το πουλήσει. Έξι μήνες δε χτύπησε καν το τηλέφωνό του ώσπου το πρώτο τηλεφώνημα ήταν για την αγορά του. Ο άνθρωπος που το πήρε απλά είχε μετανιώσει όταν είχε πουλήσει το δικό του και το ήθελε σε αυτό το τραγικό κατ εμέ χρώμα. Έφυγε στα 7500€ ένα 2λιτρο Volvo με ένα όχι και τόσο εμπορικό χρώμα από κάποιον που έψαχνε στοχευμένα. Το ίδιο ισχύει και στην αγορά ενός ''φορτωμένου'' ΜΧ5.
Dimitris n:
Διαβάσα μαζεμενα τα τελευταία μηνύματα
Ολο αυτό το διαστημα κοιταζω mx σχεδόν ολα τα διλτρα nc που υπάρχουν σήμερα στις αγγελίες και λιγότερα 1.8
Αυτή τη στιγμή διλιτρο πολυ καλο δεν υπάρχει μέχρι τα 11 και κατι, δυστυχώς
1.8 υπάρχουν αξιολογα οσο μπορεί καποιος να συμπαιρανει βλεποντας ενα αυτοκίνητο.
Πολυ σαπιλα κυριολεκτικα και μεταφορικά...
Επισης εαν δεν δεις ενα αυτοκίνητο απο κοντα μην βιαστείς να πεις κουβέντα καλη η κακή, νόμος
Οτι εχω δει μέχρι τωρα εκτός απο ενα δεν ηταν πρώτο χέρι
Κατηγορίες αγοραστών και πωλητων υπάρχουν πολλές εξαρτάται τι ζητά ο καθενας
Τωρα αν κάποιος εχει ενα mx δεύτερο χέρι του ρίξει πολλά χρήματα για μετατροπές η βελτιώσεις όπως το πάρει κανείς τις οποίες ο ίδιος βρίσκει καταπληκτικες και δεν βρίσκει να το πουλήσει δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει σοβαρός αγοραστής η ολοι ειναι τσιπιδες και μ@λ@κες 😁
Delimx:
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν τους κατάλληλους αγοραστές τους .Τα έξτρα ΝΑΙ εκτιμώνται και πληρώνονται ,όχι από την μέση μάζα υποψηφίων κατόχων και μη αλλά πληρώνονται .Να σημειώσω κάπου εδώ πως μιλάμε για «πληρωμένα» αυτοκίνητα με αντικειμενικά (ανάλογα το project) σωστά και ακριβά parts .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dimitris n:
να επανελθω στα πρακτικα
2 ερωτηματα
1.αυτο που διαβαζω στο διαδικτυο για τα nc του 2009 και επειτα πως τα μεταλλα των κινητηρων αναβαθμιστηκαν επειδη των προηγουμενων 05-08 δεν ηταν τα καλυτερα ειναι πραγματικοτητα και θεμα προβληματισμου?
2. αυτα που διαβαζω πως τα 1.8 nc στην πραγματικοτητα αποδιδουν περισσοτερη ιπποδυναμη απο την ονομαστικη 125ps ισχυουν?
με πηγαν μια συντομη βολτα σημερα στο πλαισιο δοκιμης με 1.8 με κοντο κ/π 4,77 κ fuji μπλοκε κ καλα λαστιχα το οποιο μου φανηκε πιο δυνατο απο οτι περιμενα και υπερστρεφε με χαρακτηριστικη ευκολια στις πολυ χαμηλες ταχυτητες που κινηθηκαμε
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version