!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (888/1050) > >>

mixalis.gls:
Καλησπέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι για αγορά nb ,θέλω να ρωτήσω τι πρέπει να προσέξει κανείς πριν προβεί στην αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου , κοινώς θα ήθελα εμπειρίες κατόχων που προέβησαν στην αγορά του . Με μια γρήγορη ματιά στο ίντερνετ απογοητεύτηκα απο την κατάσταση των οχημάτων .
Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

panos2171:
Σε ποια περιοχή είσαι;

mixalis.gls:
Είμαι από νησί απλά πηγαινοέρχομαι τακτικά Αθήνα .

panos2171:
Στην ΑΘήνα μπορείς να πας για έλεγχο στο Λευκαδίτη, ασχολείτε με τα ΜΧ5 οπότε θα μπορέσει να σου δώσει σωστή εκτίμηση.
Γενικά πέραν των βασικών ελέγχων πρόσεξε στους πίσω θόλους, στο μπροστινό τους μέρος αν υπάρχουν τίποτα σκουριές. Κατά τ άλλα δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορείς να δεις. Ιδανικά να αφαιρούσες τις ταπετσαρίες στο πίσω μέρος για σκουριές αλλά δε νομίζω να σε αφήσει κανένας να το κάνεις αυτό.

mixalis.gls:
Το "κακό" με αυτά τα αυτοκίνητα είναι οτι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τα παίρνουν για να παίξουν πισοκίνητα γαρ χωρίς να ασχολούνται σωστά με τη συντήρηση τους.
Το τι έχω δει πραγματικά δεν υπάρχει ειδικά από αυτοκίνητα που έχουν σε γνωστή σελίδα στο ιντέρνετ .
Ιδανικά θα ήθελα να είναι facelift(γνήσιο) και 1.8.Απλά απο οτι έχω καταλάβει δυστυχώς είναι πολυ δύσκολο να τα βρείς και να ειναι σωστά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version