!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (889/1050) > >>

Delimx:

--- Quote from: mixalis.gls on August 17, 2019, 09:18:02 AM ---Το "κακό" με αυτά τα αυτοκίνητα είναι οτι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τα παίρνουν για να παίξουν πισοκίνητα γαρ χωρίς να ασχολούνται σωστά με τη συντήρηση τους.
Το τι έχω δει πραγματικά δεν υπάρχει ειδικά από αυτοκίνητα που έχουν σε γνωστή σελίδα στο ιντέρνετ .
Ιδανικά θα ήθελα να είναι facelift(γνήσιο) και 1.8.Απλά απο οτι έχω καταλάβει δυστυχώς είναι πολυ δύσκολο να τα βρείς και να ειναι σωστά.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Είναι της μόδας πλέον τα Mx5 ,μάλιστα δεν έχουν άδικο που τα ονομάζουν ως «σαξοραλλα» της εποχής. Κανε υπομονή και θα βρεις Mx5, οι αναζητήσεις σου κλείνουν σε 18αρι Sporty απ’οτι καταλαβαίνω ... !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

panos2171:
Δεν έχω εμπειρία γιατί το 1ο που είχα δει το είχα πάρει.   :yeah:
Ένα αυτοκίνητο που κοντεύει να ενηλικιωθεί μην περιμένεις να είναι αψεγάδιαστο, σίγουρα θα έχει τα χτυπηματάκια του και σίγουρα δε θα είναι πρώτο χέρι. Σαβούρες πάντα θα υπάρχουν αλλά υπάρχουν και καλά. Δεν ξέρω βέβαια σε τι budget ψάχνεις αλλά όπως βλέπω τις τιμές έχουν ανέβει λιγάκι. Facelift γνήσια βρίσκεις αλλά και 1.8 λίγο δύσκολο. Aυτά τα δύο πάντως φαίνονται σε καλή κατάσταση

https://www.car.gr/23586381-mazda-mx-5-1

https://www.car.gr/23330604-mazda-mx-5-n

mixalis.gls:
Ναι σωστα για sporty αποκλειστικα κοιταω nbfl με μεταβλητο και 6αρι σασμαν .Απλα δεν βρισκεις πλεον mx5 γνησια με ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα.Τα περισσοτερα ειναι μετατροπες κι αυτες "κουτσες".Γενικα ειναι αυτοκινητα που εχουν υποστει αρκετο "βιασμο"

mixalis.gls:
Τα μικροπροβληματα δεν με ενοχλουν ουτε τα μικροχτυπηματακια-γρατζουνιες ή βαψιματα προφυλακτηρες κτλπ.Το θεμα ειναι τα χοντρα προβληματα και μηχανικα τρελες διαρροες κτλπ και λαμαρινα σκουριες δηλαδη ειτε στα side skirts ειτε λογω φραγμενων drain rails,γνωστα προβληματα δηλαδη για το συγκεκριμενο μοντελο.Απλα εχω παρατηρησει τη λαθος νοοτροπια κατοχων που ειτε δεν γνωριζουν τη φιλοσοφια του αυτοκινητου και αδιαφορουν για αυτο ειτε αυτους που το παιρνουν απλα για τη παπαντζα επειδη ειναι της μοδας.Δε τους κρινω ο καθενας παιρνει οτι θελει και το διαχειριζεται οπως θελει,απλα με αυτη τη λογικη δεν βρισκεις σωστα συντηρημενα οχηματα.

fylpa17:

--- Quote from: mixalis.gls on August 17, 2019, 12:04:17 PM ---Τα μικροπροβληματα δεν με ενοχλουν ουτε τα μικροχτυπηματακια-γρατζουνιες ή βαψιματα προφυλακτηρες κτλπ.Το θεμα ειναι τα χοντρα προβληματα και μηχανικα τρελες διαρροες κτλπ και λαμαρινα σκουριες δηλαδη ειτε στα side skirts ειτε λογω φραγμενων drain rails,γνωστα προβληματα δηλαδη για το συγκεκριμενο μοντελο.Απλα εχω παρατηρησει τη λαθος νοοτροπια κατοχων που ειτε δεν γνωριζουν τη φιλοσοφια του αυτοκινητου και αδιαφορουν για αυτο ειτε αυτους που το παιρνουν απλα για τη παπαντζα επειδη ειναι της μοδας.Δε τους κρινω ο καθενας παιρνει οτι θελει και το διαχειριζεται οπως θελει,απλα με αυτη τη λογικη δεν βρισκεις σωστα συντηρημενα οχηματα.

--- End quote ---

Αγόρασα πρόσφατα sporty, σχετικά καθαρό, τι ποσό ψάχνεις να δώσεις; Θα χρειαστεί να περιμένεις γενικά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version