!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
panos2171:
Ναι και 5αρια ;D
Πένα το είδα πάντως! :good:
soukos333:
--- Quote from: SteliosR on August 31, 2018, 01:28:52 PM ---Το χαρτι του ΚΕΠ ισχυει και σε καλυπτει σε καθε περιπτωση. Ασφαλεια, ελεγχος απο αστυνομια κλπ
Απλα θα παρεις την καινουρια αδεια αργοτερα. Νομιζω πιο πολυ σε ενδιαφερει να το καβαλησεις, να κατεβασεις κουκουλα, και να φυγεις...
--- End quote ---
θα στο χαλασω λιγο αλλά το χαρτι του ΚΕΠ δεν σε καλυπτει με την καμμια, ουτε σε ασφαλιστικη, ουτε σε έλεγχο. Αποδεικνυει οτι υπεβαλλες ενα αίτημα, οχι οτι και εγινε κιολας.
Μεταβιβαση λοιπόν κανονικα στην οικεια Διευθηνση Συγκοινωνιων/ Μηχανολογικο της περιοχής σου, περνεις στα χερια σου την αδεια σου και το ασφαλιζεις αμέσως στο ονομα σου. Εαν η ασφαλεια γινει πριν τις 12:00 το μεσημερι ισχυει αμεσως, αλλίως από την επομενη στις 12.00 . Καλές βολτες. :good:
xaxar:
Σωστα,το χαρτί του Κ.Ε.Π τουλάχιστον για ασφάλεια δεν σε καλύπτει απ'οσο γνωριζω και εγώ!
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SteliosR:
[/quote]
θα στο χαλασω λιγο αλλά το χαρτι του ΚΕΠ δεν σε καλυπτει με την καμμια, ουτε σε ασφαλιστικη, ουτε σε έλεγχο. Αποδεικνυει οτι υπεβαλλες ενα αίτημα, οχι οτι και εγινε κιολας.
Μεταβιβαση λοιπόν κανονικα στην οικεια Διευθηνση Συγκοινωνιων/ Μηχανολογικο της περιοχής σου, περνεις στα χερια σου την αδεια σου και το ασφαλιζεις αμέσως στο ονομα σου. Εαν η ασφαλεια γινει πριν τις 12:00 το μεσημερι ισχυει αμεσως, αλλίως από την επομενη στις 12.00 . Καλές βολτες. :good:
[/quote]
Πριν απο 4 χρονια που αγόρασα το NC μου με το χαρτί απο ΚΕΠ κ αντίγραφο άδειας το αυτοκινητο ασφαλιστηκε απο την Groupama αυθημερόν.
Η άδεια ήρθε μετα απο πάνω κάτω 6 μήνες. Αγορά μηχανής το ίδιο.
Ποιο το νόημα τοτε να μεταβιβάσεις στο ΚΕΠ και να μην μπορεις να το οδηγήσεις?
P.S αν εχει αλλάξει ο νόμος στο μεσοδιάστημα αγνοήσετε το μνμ.
soukos333:
Εγω μιλησα και αμαρτια δεν εχω, ουτε νομολογια θα παραθεσω για να σε πισω.
Απλά θεωρησα οτι επειδη γνωριζω κατι λιγο καλυτερα λογω δουλειας προσπαθησα να το μοιραστω με ολους σας και κυριως να προστατεψω τον καινουργιο φιλο μας, διότι εχει συμβει δυστυχώς και μετα ειναι αργά για μετανοιες.
Εαν θελει ο φιλος ακουει, αλλιως ας αναλαβει το ρισκο. Φιλικα .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version