!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (825/1050) > >>

luigid:

--- Quote from: Roadsterfanboy on August 31, 2018, 03:26:42 AM ---Και αντε ολα καλα, μεταβιβαση πως γινεται απο τα κεπ ρε μαγκες το απογευμα ; τι πρεπει να κανω;

--- End quote ---

--- Quote from: ted33 on August 31, 2018, 09:24:34 AM ---Καλυτερα να κανεις μεταβιβαση σε υπουργειο το πρωι! Τελειωνεις σε 10 λεπτα, αλλιως στο ΚΕΠ θα κανει πανω απο μηνα να παρεις την αδεια στα χερια σου!

--- End quote ---

Αν μπορεις να οδηγησεις και να ασφαλισεις το αυτοκινητο με το χαρτι απο τα ΚΕΠ,προτιμησε το!
Το προηγουμενο MX5 μου το αγορασα απο Πατρα και στο εκει υπουργειο θα χρειαστεις περιπου 1-1.30 ωρα για να παρεις την αδεια στα χερια σου,και αυτη σε λευκη εκτυπωμενη σελιδα Α4 και οχι την κλασικη πρασινη αδεια.Και προφανως πρωινες ωρες.Ολα αυτα το '15.

Ισως με καποιο διεκπεραιωτη να ξεμπερδεψεις γρηγοροτερα αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει εκει.
Μια ερωτηση στον Χρυσοπουλο ισως να βοηθησει

Dasimo:
1 ώρα είναι στο υπουργείο και πολύ εύκολα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nettos:

--- Quote from: Nikos_d on August 29, 2018, 07:46:47 PM ---Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ανέβηκα Θεσσαλονίκη και άνετα πήγαινα μέχρι Αλεξανδρούπολη, δεν ήθελα να σταματήσω να οδηγαω. Το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση και δεν θέλει τίποτα. Πήρα ένα μαύρο με μπορντο δερμάτινα αν είδατε την αγγελία.
Προσοχή στα πατάκια. Γλιστράνε μέσα και δεν πατιέται καλά ο συμπλεκτης. Αυτό ήταν, το κατάλαβα όταν μπήκα να οδηγήσω. Πολύ νεύρο και τσαντίλα το αμάξι 😁

--- End quote ---

Συντοπίτη καλοτάξιδο! Αντε σιγα σιγά γινόμαστε περισσότεροι. Να κανονίσουμε και καμια συνάντηση εμεις οι βόρειοι.

SteliosR:
Το χαρτι του ΚΕΠ ισχυει και σε καλυπτει σε καθε περιπτωση. Ασφαλεια, ελεγχος απο αστυνομια κλπ

Απλα θα παρεις την καινουρια αδεια αργοτερα. Νομιζω πιο πολυ σε ενδιαφερει να το καβαλησεις, να κατεβασεις κουκουλα, και να φυγεις...

Nikos_d:

--- Quote from: panos2171 on August 30, 2018, 03:51:55 PM ---Λογικά εσύ είσαι

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Αν η πινακιδα εχει γραμματα ΙΕΟ τότε σίγουρα εγώ είμαι  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version