!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (827/1050) > >>

Roadsterfanboy:
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ρε παιδες! Το θεμα ειναι να μπορω να το οδηγησω γιατι θα ειναι ντειλι καρ, και 2ον θελω να το φερω αθηνα να του κανω ενα μπανακι και να βγω να το χαρω λιγο... εχω παρει και 2ημερη αδεια απο την καψα !  :llol: :llol: :guns:

RustRat:
Ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει μεταβίβαση σε αμάξι που δεν ειναι για κυκλοφορία; Έχει χαρτια κανονικά, αλλα δεν εχει πινακίδες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mx5silver:
αν εννοεις ότι εχει καταθεσει πινακίδες, πας και τις παιρνεις και μετα κανε μεταβιβαση
αν εννοεις ότι καποιος πχ τις εχει κλεψει ή εχουν αφαιρεθεί από τροχαια για σταθμευση κλπ, δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα.....

αν όμως το παρεις και μετα θες να το διαγράψεις θελεις τις πινακίδες, γιατι αλλιως δεν θα μπορεις να το ξεφορτωθείς από το ονομα σου...

harisport:
Γεια σας. Ενδιαφερομαι να αγορασω mx5 nc 1.8. Κοιταω σε τιμες 6-7 χιλ. Εχω δει 3-4 αμαξια. Αρχικα μια ερωτηση, γιατι κοιταζω κουκουλα μολις τα δω και το θεωρω σημαντικο.Τα περισσοτερα εχουν μια οριζοντια γραμμη εμπρος, εκει που αρχιζει το παρμπριζ, σαν μακροστενο μπαλωμα σε σχημα λωριδας, και 2 μικρες, πανω απο καθε παραθυρο οδηγου συνοδηγου; Καποια εχουν ακριβως τα ιδια, και ρωταω μηπως ειναι απο το εργοστασιο και απλα επιεδη εφαγε ηλιο η κουκουλα, φαινονται πιο εντονα.
Επισης, το αμαξι το παιρνω για 3 λογους. Καμπριο, σωστη μεταβαση σε πισωκινητο οσον αφορα το στιρψιμο, και παιχνιδια με κωλο. Επειδη εχω θεμα με το καμπριο, και θα μαι σε φαση να το ανοιγω μεχρι και χειμωνα με 10βαθμους σε χαλαρη βολτα, τα θερμαινομενα καθισματα, πιστευετε οτι συμβαλλουν σημαντικα στο να μην κρυωνω, και ειδικα η συνοδηγος που πιθανοτατα θα γκρινιαζει;
Ο λογος που ρωταω, ειναι γιατι βρηκα καποια στα 6300 σε mid εκδοση με υφασματινα και 1-2 αξεσουαρ(ελατηρια χαμηλωματος) με 120κ χλμ, και απο την αλλη, στα 5900 συζητησιμα, ενα με καφε κουκουλα, high εκδοση, με θερμαινομενα, το πανεμορφο κατα τη γνωμη μου εσωτερικο σε μπεζ-καφε και τα ταμπλο, bose ηχοσυστημα, αλλα με 166κ χλμ. Αξιζει να παιζω στα 40κ χλμ παραπανω αλλα με το πανεμορφο εσωτερικο, θερμαινομενα και το bose(αξιζει αυτο; ειμαι λατρης της μουσικης)?
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.

Roadsterfanboy:

--- Quote from: harisport on September 01, 2018, 06:25:33 PM ---Γεια σας. Ενδιαφερομαι να αγορασω mx5 nc 1.8. Κοιταω σε τιμες 6-7 χιλ. Εχω δει 3-4 αμαξια. Αρχικα μια ερωτηση, γιατι κοιταζω κουκουλα μολις τα δω και το θεωρω σημαντικο.Τα περισσοτερα εχουν μια οριζοντια γραμμη εμπρος, εκει που αρχιζει το παρμπριζ, σαν μακροστενο μπαλωμα σε σχημα λωριδας, και 2 μικρες, πανω απο καθε παραθυρο οδηγου συνοδηγου; Καποια εχουν ακριβως τα ιδια, και ρωταω μηπως ειναι απο το εργοστασιο και απλα επιεδη εφαγε ηλιο η κουκουλα, φαινονται πιο εντονα.
Επισης, το αμαξι το παιρνω για 3 λογους. Καμπριο, σωστη μεταβαση σε πισωκινητο οσον αφορα το στιρψιμο, και παιχνιδια με κωλο. Επειδη εχω θεμα με το καμπριο, και θα μαι σε φαση να το ανοιγω μεχρι και χειμωνα με 10βαθμους σε χαλαρη βολτα, τα θερμαινομενα καθισματα, πιστευετε οτι συμβαλλουν σημαντικα στο να μην κρυωνω, και ειδικα η συνοδηγος που πιθανοτατα θα γκρινιαζει;
Ο λογος που ρωταω, ειναι γιατι βρηκα καποια στα 6300 σε mid εκδοση με υφασματινα και 1-2 αξεσουαρ(ελατηρια χαμηλωματος) με 120κ χλμ, και απο την αλλη, στα 5900 συζητησιμα, ενα με καφε κουκουλα, high εκδοση, με θερμαινομενα, το πανεμορφο κατα τη γνωμη μου εσωτερικο σε μπεζ-καφε και τα ταμπλο, bose ηχοσυστημα, αλλα με 166κ χλμ. Αξιζει να παιζω στα 40κ χλμ παραπανω αλλα με το πανεμορφο εσωτερικο, θερμαινομενα και το bose(αξιζει αυτο; ειμαι λατρης της μουσικης)?
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.

--- End quote ---

Η ενυσχιση της κολλα φαινεται σε ολα, θελοντας και μη, σε γενικες γραμμες τα μτχ αυτοκινητα ειναι τζογος και παιζει να ειναι και γυρισμενα τα χλμ. προσπαθησε να βρεις ενα καθαρο και βαζεις μετα μονος σου θερμενομενα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version