!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Ozymandias:
O αδελφος μου οδηγαει την 3.0 (εκτος ελλαδας φυσικα :'( :'( :'() και δεν ειναι καθοοοολου κακη.
Το προβλημα απο ο,τι εχω καταλαβει ειναι το διλιτρο μοντελο
jason#9:
--- Quote from: gianic on March 24, 2017, 11:25:02 AM ---
--- Quote from: jason#9 on March 24, 2017, 11:14:26 AM ---
--- Quote from: gianic on March 23, 2017, 11:22:01 AM ---Αυτο θα το παρω εγω να το αφησεις ησυχο. Εσυ παρε z4 φλωρατζα.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
--- End quote ---
Οποιος εχει Ζ4 ειναι φλωρατζα δηλαδης ? Για πες ρε Γιαννακο.. :moutza:
--- End quote ---
Εννοειται πως οχι ρε.
Εχει το 2.5 η πρωην μου και το 2.2 η μητερα ενος φιλου μου. Καθε αλλο παρα φλωρατζες ειναι.
--- End quote ---
Ωραια παραδειγματα.. :-\.Αν κοιταζα για miata θα εβλεπα αυτο https://www.car.gr/9642099-mazda-mx-5-anniversary
Ozymandias:
Πολυ ομορφο, αλλα λιγο ακριβο. :-[
Οχι το συγκεκριμενο που ειναι αρκετα τιμια τιμη, αλλα η ολη επετειαξη σειρα
kantetom:
--- Quote from: jSkyline on March 23, 2017, 10:34:25 PM ---Στα προβλήματα δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χλμ αλλά και η ηλικία. Ειδικά τα γαλλικά μετά τα 6-7 χρόνια έχουν τάσεις αυτοκαταστροφής!
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
--- End quote ---
Ισχύει!
Για την ακρίβεια αυτοκαταστρέφονται στα 7 χρόνια και 20 μέρες
Όπως το rallye του 1998 που το αγόρασα το 2002 στα 18 (με ότι αυτό συνεπάγεται) και τον Aύγουστο του 2016 είχε 308k χλμ
Από τότε συνεχίζει να κάνει 6 μέρες την εβδομάδα την διαδρομή Ανθούσα - Ζωγράφου μέχρι και σήμερα χωρίς προβλήματα αλλά ας μην αφήσουμε την πραγματικότητα να χαλάσει ένα ωραίο σχόλιο.
Skyggedans:
Γελάω μόνος μου...
Εύγε για το σχόλιο και τον τρόπο γραφής σου. Σπανίζει αυτό όσο περνάει ο καιρός.
Φαντάζομαι το σχόλιο του Γιάννη ήταν χιουμοριστικό, αν και η δόση αλήθειας που περιέχει - και θεωρώ πως κι εσύ είσαι της άποψης σε μια πιο γενικευμένη μορφή, ότι τα γιαπωνέζικα είναι πολύ πιο αξιόπιστα απ' τα γαλλικά - ταιριάζει με την παρατήρηση πως όσο παλιώνει ένα αυτοκίνητο, τόσο περισσότερα ζητάει.
Περιπτώσεις αξιοπιστίας ή έλλειψης της, υπάρχουν αρκετές. Και όπως έχεις το Rallye σου και το χαίρεσαι ως σήμερα, υπάρχουν πολλά παραδείγματα με μοτέρ που καίνε πολύ λάδι ή χίλια δυο ηλεκτρικά προβλήματα, όσον αφορά τα γαλλικά γενικότερα.
Δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας. Το έθεσες με πολύ ωραίο τρόπο και εύχομαι το Rallye να μην το πουλήσεις ποτέ αν το αγαπάς και να συνεχίζεις να το χαίρεσαι :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version