!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Skyggedans:
Μόνο που το 206 ήταν δικό σας και ξέρατε τη συντήρηση που του είχε γίνει. Το μεταχειρισμένο που ψάχνεις είναι άγνωστο για σένα.
Η απάντηση παραμένει ίδια. Γενικά, προβλήματα δε βγάζουν, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.
Λάδια, βαλβολίνες κιβωτίου και διαφορικού, αισθητήρες λ και θερμοστάτες είναι αυτά που πρέπει να ψάξεις και να έχεις τον νου σου. Η κουκούλα να είναι στεγανή, προφανώς. Αν βάζει νερά από αλλού, θα είναι απ' τις υδρορροές.
Όπου και να καταλήξεις, οδήγησε το πριν το αγοράσεις.
jSkyline:
Στα προβλήματα δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χλμ αλλά και η ηλικία. Ειδικά τα γαλλικά μετά τα 6-7 χρόνια έχουν τάσεις αυτοκαταστροφής!
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Dasimo:
Πάντως το Μεγκαν του πατέρα μου μετά από δέκα χρόνια το μόνο που έχριζε αλλαγής ήταν ο ιμάντας εκκεντροφόρου του made in Japan κινητήρα. Καλά δεν συζητάω την Mazda που με προσοχή το αμάξι μετά από δέκα χρόνια μπορεί να είναι σε εκθεσιακή κατάσταση με την εξαίρεση της επιφανειακης σκουριάς στο πλαίσιο , κάτι που στα ευρωπαϊκά ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει
Sent from my iPad using Tapatalk
jason#9:
--- Quote from: gianic on March 23, 2017, 11:22:01 AM ---Αυτο θα το παρω εγω να το αφησεις ησυχο. Εσυ παρε z4 φλωρατζα.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
--- End quote ---
Οποιος εχει Ζ4 ειναι φλωρατζα δηλαδης ? Για πες ρε Γιαννακο.. :moutza:
gianic:
--- Quote from: jason#9 on March 24, 2017, 11:14:26 AM ---
--- Quote from: gianic on March 23, 2017, 11:22:01 AM ---Αυτο θα το παρω εγω να το αφησεις ησυχο. Εσυ παρε z4 φλωρατζα.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
--- End quote ---
Οποιος εχει Ζ4 ειναι φλωρατζα δηλαδης ? Για πες ρε Γιαννακο.. :moutza:
--- End quote ---
Εννοειται πως οχι ρε.
Εχει το 2.5 η πρωην μου και το 2.2 η μητερα ενος φιλου μου. Καθε αλλο παρα φλωρατζες ειναι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version