!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
saldale:
--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 11:29:32 AM ---καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση ενός 2.0 xm nc. Κατά προτίμηση όσο πιο καινούργιο γίνεται με όσα λιγότερα χμ γίνεται. Έχω κλειστό γκαράζ κτλ και έχω μπάτζετ κοντά στα 10-12κ. Το μπάτζετ βέβαια περιλαμβάνει και τέλη, φόρο πολυτελείας, έξοδα μεταβίβασης και ασφάλεια συν ότι άλλο χρειαστεί το αυτοκίνητο (σερβις λάστιχα ή κάτι τέτοιο). Το συνολικό ποσό όλων αυτών είναι 2-3κ μαζί με ότι χρειαστεί.
Ήρθα σε επικοινωνία με το χρήστη ELTASSOS και τη σχετική αγγελία του αλλά ο μεγαλυτερος προβληματισμός μου με αυτή τη περίπτωση είναι τα σχεδόν 1.5 με 2 χρόνια ακινησίας του οχήματος γιατί κατά τα άλλα φαίνεται προσεγμένο όχημα.
Θέλω να μου πείτε τι να προσέξω στην αγορά μου και αν έχετε οχήματα να προτείνετε.
--- End quote ---
Έχω κάτι πολύ καλό υπόψην μου (φίλου) με λίγα χιλιόμετρα (38.000χλμ.), αρκετά extra και "ψείρα'' ιδιοκτήτη.
tzagasdog:
--- Quote from: mx5silver on November 26, 2015, 11:40:34 AM ---καλα, το ότι είναι ακινητο μεσα σε κλειστο γκαραζ δεν είναι και κακο.....
αν δεν ηταν ακινητο μπορει να ειχε +20000-30000 χμ....
το δικο μου mk1 1991 ηταν ξεχασμενο και κλεισμενο σε υπογειο γκαραζ 5-6 χρονια, μεχρι που το βρηκα και το πηρα...
φουλ σερβις λαδια, ξυδια, βαλβολινες, παραφλου, τρομπα νερου, ιμαντες και φυσικα λάστιχα.....
και ηταν σαν καινουργιο :good:
--- End quote ---
ναι κάτι τέτοιο.. Απλά αυτά πάνε πάνω στην τιμή.
Γενικά το μπάτζετ μου μου επιτρέπει αγορά στα 7000-8500κ + τα έξοδα που είπα επάνω για να είμαι εντός μπάτζετ.
Όποιος έχει πληροφορίες για κάποιο αμάξι ας μου στείλει ένα πμ.
tzagasdog:
--- Quote from: saldale on November 26, 2015, 11:41:56 AM ---
--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 11:29:32 AM ---καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση ενός 2.0 xm nc. Κατά προτίμηση όσο πιο καινούργιο γίνεται με όσα λιγότερα χμ γίνεται. Έχω κλειστό γκαράζ κτλ και έχω μπάτζετ κοντά στα 10-12κ. Το μπάτζετ βέβαια περιλαμβάνει και τέλη, φόρο πολυτελείας, έξοδα μεταβίβασης και ασφάλεια συν ότι άλλο χρειαστεί το αυτοκίνητο (σερβις λάστιχα ή κάτι τέτοιο). Το συνολικό ποσό όλων αυτών είναι 2-3κ μαζί με ότι χρειαστεί.
Ήρθα σε επικοινωνία με το χρήστη ELTASSOS και τη σχετική αγγελία του αλλά ο μεγαλυτερος προβληματισμός μου με αυτή τη περίπτωση είναι τα σχεδόν 1.5 με 2 χρόνια ακινησίας του οχήματος γιατί κατά τα άλλα φαίνεται προσεγμένο όχημα.
Θέλω να μου πείτε τι να προσέξω στην αγορά μου και αν έχετε οχήματα να προτείνετε.
--- End quote ---
Έχω κάτι πολύ καλό υπόψην μου (φίλου) με λίγα χιλιόμετρα (38.000χλμ.), αρκετά extra και "ψείρα'' ιδιοκτήτη.
--- End quote ---
φαντάζομαι ότι θα με ενδιαφέρει..
georgep800:
--- End quote ---
Το ότι ήταν σε ακινησία δεν είναι κατ' ανάγκη αρνητικό. Αν δεν ήταν παρετημένο στον ήλιο και την βροχή δεν νομίζω να έχει θέμα. Πάλι καλά να λες πάντως που έπεσες σε εντάξει ιδιοκτήτη και σ' ενημέρωσε! Γιατί τι νομίζεις ότι συμβαίνει με την πλειοψηφία των διλιτρων; Έχουν παραδώσει πινακίδες και βρίσκονται είτε σε καμιά μάντρα είτε σε κανένα γκαράζ... Δεν το ξέρω το αμάξι του Τάσου παρόλα αυτά μεγάλο συν το γεγονός ότι έχει ηλεκτρονικό βιβλίο service με ότι αυτό συνεπάγεται...!
ΥΓ. Ένας σύντεκνος έχει ένα άσπρο δίλιτρο πολύ καλό με ένα σωρό εργοστασιακά extra!!! Αν σ' ενδιαφέρει γράψε και θα σου στείλει!.
kostasmito:
--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 11:55:36 AM ---
--- Quote from: mx5silver on November 26, 2015, 11:40:34 AM ---καλα, το ότι είναι ακινητο μεσα σε κλειστο γκαραζ δεν είναι και κακο.....
αν δεν ηταν ακινητο μπορει να ειχε +20000-30000 χμ....
το δικο μου mk1 1991 ηταν ξεχασμενο και κλεισμενο σε υπογειο γκαραζ 5-6 χρονια, μεχρι που το βρηκα και το πηρα...
φουλ σερβις λαδια, ξυδια, βαλβολινες, παραφλου, τρομπα νερου, ιμαντες και φυσικα λάστιχα.....
και ηταν σαν καινουργιο :good:
--- End quote ---
ναι κάτι τέτοιο.. Απλά αυτά πάνε πάνω στην τιμή.
Γενικά το μπάτζετ μου μου επιτρέπει αγορά στα 7000-8500κ + τα έξοδα που είπα επάνω για να είμαι εντός μπάτζετ.
Όποιος έχει πληροφορίες για κάποιο αμάξι ας μου στείλει ένα πμ.
--- End quote ---
Τέλη: 690€
Φ.Πολ: 308€
Ασφάλεια: 100€
Μεταβίβαση: 200€
Λάστιχα: 400€
Σερβις: 300€
Σύνολο 2000€...άρα μέχρι και με 10000€ μπορείς να αγοράσεις.
Υπολόγισε και 50€ για επίσκεψη σε γιατρό....κάτι θα έχεις για να ψάχνεις 2.0lt :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version